- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi BiscolataM
2 çocuk olmadan öncesinden bahsediyorum ben, yani o zamanlarda öyle değil miydi?Unuttum evet. Bazı evliliklerde böyle oluyor demekki. Ne yapayım şimdi 2 çocukla bosanayimmi. Aile düzenimiz iyi. Ee boşanınca başka biriyle mi evleneceğim hayır.cinselligi yaşamak için en fazla Flortlerim olur diyelim. Onuda ben içime sindirebilir miyim hayır. Oo ozaman boşanmak ne icin
Kimseyle beraber değilim zaten daha 15 gün oldu ayrılalı ama bu ilerde asla kimse olmıycak demek değil. Sevebileceğim biri olursa neden olmasın.Suanbaska biriyle mi beraberdin? Tekrar dvlendin mi mesela? Bu sebepten bosanmayanlar.. amaan zaten baskasiyla mi olxam bu saatten sonra diye devam ediyolar evliliklerine
Cocuklarin var mi canim? Hakkinda hayirlisi olsun ins duzgun biri cikar karsinaKimseyle beraber değilim zaten daha 15 gün oldu ayrılalı ama bu ilerde asla kimse olmıycak demek değil. Sevebileceğim biri olursa neden olmasın.
Çok teşekkür ederim var evet 2 tane. Boşanmak hiçbirşeyin sonu değil. Su yoluna akıyor bir şekilde. Eşe mecbur olmak mutsuz sevgisiz ve ilgisiz bir hayat sürmek çok kötü. Biri yok hayatımda ama umutsuzda değilim artık en azından. Sevebilirim sevilebilirim mutlu olabilirim özgürüm yani. E ben mutlu olursam çocuklarıma da faydam olur. Rabbim herkese düştüğü çıkmazdan çıkmayı nasip etsin.Cocuklarin var mi canim? Hakkinda hayirlisi olsun ins duzgun biri cikar karsina
Ne kadar sağlam duruyorsunuz ayaklarınızın üstünde, bayıldım.Çok teşekkür ederim var evet 2 tane. Boşanmak hiçbirşeyin sonu değil. Su yoluna akıyor bir şekilde. Eşe mecbur olmak mutsuz sevgisiz ve ilgisiz bir hayat sürmek çok kötü. Biri yok hayatımda ama umutsuzda değilim artık en azından. Sevebilirim sevilebilirim mutlu olabilirim özgürüm yani. E ben mutlu olursam çocuklarıma da faydam olur. Rabbim herkese düştüğü çıkmazdan çıkmayı nasip etsin.
Masallah.. evet ozgursun en azindan evli olunca onunde kapali oluyo mutsuz oldugun halde, mutlu anne mutlu cocuklarÇok teşekkür ederim var evet 2 tane. Boşanmak hiçbirşeyin sonu değil. Su yoluna akıyor bir şekilde. Eşe mecbur olmak mutsuz sevgisiz ve ilgisiz bir hayat sürmek çok kötü. Biri yok hayatımda ama umutsuzda değilim artık en azından. Sevebilirim sevilebilirim mutlu olabilirim özgürüm yani. E ben mutlu olursam çocuklarıma da faydam olur. Rabbim herkese düştüğü çıkmazdan çıkmayı nasip etsin.
Canım çok teşekkür ederim. Dilerim yeni senede hepimize güzellikler getirsin. Önemli olan hayatın hepimize bir kere sunulduğunu hatırlayıp ona göre kararlar alabilmemiz. Tabiki bunun için çalışabilmemiz. Ekonomik özgürlük=mutluluk bu kadar basit.Ne kadar sağlam duruyorsunuz ayaklarınızın üstünde, bayıldım.
Hayatınızın bundan sonrası hep güzellikler getirsin size.
Aynen böyle böyle seneler geçti işte kafaya dank edincede bi dk dedim benimde mutlu olmaya hakkım var. Çocuklarıma bile tahammulsüzdüm evde bağıran çağıran bir anne sürekli. Şimdi ohhh en azından sakinim biri karşıma çıkarsa aman evliyim derdim yok. Yani huzur çok önemli. Bu saatten sonra herşey nasip.Masallah.. evet ozgursun en azindan evli olunca onunde kapali oluyo mutsuz oldugun halde, mutlu anne mutlu cocuklar
Cok guzel ozetledin..Allah kimseyi yuvasinda huzursuz etmesinAynen böyle böyle seneler geçti işte kafaya dank edincede bi dk dedim benimde mutlu olmaya hakkım var. Çocuklarıma bile tahammulsüzdüm evde bağıran çağıran bir anne sürekli. Şimdi ohhh en azından sakinim biri karşıma çıkarsa aman evliyim derdim yok. Yani huzur çok önemli. Bu saatten sonra herşey nasip.
Cinsellik olmazsa evlilik yürümez diye düşünüyorumKızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.
Bu yazıyı aynen benım evdekıne ( koca dıyemıyorum) gonderecektım ama bu sensın der ve ınanmaz zaten dıye gondermedım. Yanı bu kadar mı benzerlık olur . Bırebır aynı seylerı yasıyor ve aynı seylerı duyuyorum esın olacak adamdan. Ikı gun once konu acmıstım. 3 aydır bsıey olmadıgı ıcın konusmak ıstemıstım, bana “ aklın a...nda” dedı. Ben avukatla gorusuyorum suan. 5 yıl sabredebıldım. Cınsellık olmadan cok ama cok zor.Kızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.
Gercı sunu sa belırtmek ısterım. Ben yıne cınsellık olmadan evlılıgımı surdurebılrdım buyuk ıhtımal. Oncdkı konularda da bahsettıgım gıbı, maddı olarak cok rahatım ve bozmak ıstemıyordum duzenımı . Fakat bana psıkolojık sıddet uygulamayanbasladı, sanal aldatmasını yakaladım ve aılesıne benı cok ezdırıyor. Butun bunlar bırlesınce bıze yo gorundu.Kızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.
Kızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.
Bunca yildir denemistir her yolu muhtemelen...Bi de kadına "Sen çok isteklisin, senin durum anormal" ayağı çekmiş şu hale bak.
Adamı aşağılayıp komplekse sokmak lazım ki kendine güveni kırılsın, kendini sorgulasın.
Şöyle yapsanız:
Asabını bozsanız, size kendini ispat için doktora gitmeyi kabul eder mi acaba?