Cinsellik evlilikte gerekli mi ?

2 çocuk olmadan öncesinden bahsediyorum ben, yani o zamanlarda öyle değil miydi?

Suanbaska biriyle mi beraberdin? Tekrar dvlendin mi mesela? Bu sebepten bosanmayanlar.. amaan zaten baskasiyla mi olxam bu saatten sonra diye devam ediyolar evliliklerine
Kimseyle beraber değilim zaten daha 15 gün oldu ayrılalı ama bu ilerde asla kimse olmıycak demek değil. Sevebileceğim biri olursa neden olmasın.

Kimseyle beraber değilim zaten daha 15 gün oldu ayrılalı ama bu ilerde asla kimse olmıycak demek değil. Sevebileceğim biri olursa neden olmasın.
Cocuklarin var mi canim? Hakkinda hayirlisi olsun ins duzgun biri cikar karsina

Cocuklarin var mi canim? Hakkinda hayirlisi olsun ins duzgun biri cikar karsina
Çok teşekkür ederim var evet 2 tane. Boşanmak hiçbirşeyin sonu değil. Su yoluna akıyor bir şekilde. Eşe mecbur olmak mutsuz sevgisiz ve ilgisiz bir hayat sürmek çok kötü. Biri yok hayatımda ama umutsuzda değilim artık en azından. Sevebilirim sevilebilirim mutlu olabilirim özgürüm yani. E ben mutlu olursam çocuklarıma da faydam olur. Rabbim herkese düştüğü çıkmazdan çıkmayı nasip etsin.

Ne kadar sağlam duruyorsunuz ayaklarınızın üstünde, bayıldım.
Hayatınızın bundan sonrası hep güzellikler getirsin size.

Masallah.. evet ozgursun en azindan evli olunca onunde kapali oluyo mutsuz oldugun halde, mutlu anne mutlu cocuklar

Ne kadar sağlam duruyorsunuz ayaklarınızın üstünde, bayıldım.
Hayatınızın bundan sonrası hep güzellikler getirsin size.
Canım çok teşekkür ederim. Dilerim yeni senede hepimize güzellikler getirsin. Önemli olan hayatın hepimize bir kere sunulduğunu hatırlayıp ona göre kararlar alabilmemiz. Tabiki bunun için çalışabilmemiz. Ekonomik özgürlük=mutluluk bu kadar basit.

Masallah.. evet ozgursun en azindan evli olunca onunde kapali oluyo mutsuz oldugun halde, mutlu anne mutlu cocuklar
Aynen böyle böyle seneler geçti işte kafaya dank edincede bi dk dedim benimde mutlu olmaya hakkım var. Çocuklarıma bile tahammulsüzdüm evde bağıran çağıran bir anne sürekli. Şimdi ohhh en azından sakinim biri karşıma çıkarsa aman evliyim derdim yok. Yani huzur çok önemli. Bu saatten sonra herşey nasip.

Bana kalsa hic aramam. Cocuktan sonra kendime ayirdigim tek vakit tuvalete gitmek. Uyku desen bin kere uyanir. hayatta kalacak sekilde yasiyorum bir de cinselligi dusunemem yani

Haydar Dümen erken boşalma evlilik olduğunda uzmanla tedavi edilir diye yazıyordu.Geç boşalma olsa ön sevişmeyle falan çözülebilir ama erken boşalma farklı.

Cok guzel ozetledin..Allah kimseyi yuvasinda huzursuz etmesin

Bi de kadına "Sen çok isteklisin, senin durum anormal" ayağı çekmiş şu hale bak.
Adamı aşağılayıp komplekse sokmak lazım ki kendine güveni kırılsın, kendini sorgulasın.
Şöyle yapsanız:

Asabını bozsanız, size kendini ispat için doktora gitmeyi kabul eder mi acaba?

Cinsellik olmazsa evlilik yürümez diye düşünüyorum

Bu yazıyı aynen benım evdekıne ( koca dıyemıyorum) gonderecektım ama bu sensın der ve ınanmaz zaten dıye gondermedım. Yanı bu kadar mı benzerlık olur . Bırebır aynı seylerı yasıyor ve aynı seylerı duyuyorum esın olacak adamdan. Ikı gun once konu acmıstım. 3 aydır bsıey olmadıgı ıcın konusmak ıstemıstım, bana “ aklın a...nda” dedı. Ben avukatla gorusuyorum suan. 5 yıl sabredebıldım. Cınsellık olmadan cok ama cok zor.

Gercı sunu sa belırtmek ısterım. Ben yıne cınsellık olmadan evlılıgımı surdurebılrdım buyuk ıhtımal. Oncdkı konularda da bahsettıgım gıbı, maddı olarak cok rahatım ve bozmak ıstemıyordum duzenımı . Fakat bana psıkolojık sıddet uygulamayanbasladı, sanal aldatmasını yakaladım ve aılesıne benı cok ezdırıyor. Butun bunlar bırlesınce bıze yo gorundu.

Isteksizse onun icin de cok zor. Simdi kendi açimdan yazayim.
Ben evlenmeden once dogum kontrol hapina basladim. Oncesinde de degisik bir dogum kontrol hali kullaniyordum (bir hastalik icin), isteksizlik, yada arzu duymama gibi bir sorunum yoktu. Evlenince hapimi degistirdi doktor, ve bende hic bir istek kalmadi. Bende kendimi sucluyorum, korkutugumdan mi boyle niye falan diye, hic hapa baglamadim. Ama soylemek istedigim suki, benim icin de cok zordu esim icin de. O bana o sekilde yaklastikca ben geriliyorum sinir oluyorum falan, ve aynen akli fikri hep orda diye dusunuyorum. Sonunda bu hapi birakmam aklima geldi, ve hersey normale dondu, simdi diyorum nasil dayanmis esim.
Yani isteksizlik varsa tedavi olmadan onun icin de cok zor. 10 yil da nasil aklina gelmez bir problem oldugu...

Haziran ayındaki bir konunuzda 5 yıllık evli olduğunuzu yazmışsınız.Burda da 10 yıllık evliyim yazmışsınız.Hangisi doğru acaba?

Yaa bizdede erken boşalma var doktora gittik antidepresan verdi 2 mizde içiyoruz bu sefer banada geç oldu anlamıyorum Nasıl düzelecek

Bunca yildir denemistir her yolu muhtemelen...
Kiside bosvermislik varsa ,adamligina da hakaret etsen *yaw hee hee* der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…