Kızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.