Cinsellik evlilikte gerekli mi ?

Bizdede aynı sorun var. Eşimin cinsel isteği az ve ayda 1 kere filan belki ilişkiye gireriz. Ondada öpüşme okşama vs olmaz. Direk işini bitirir erken boşalma problemi var sonrada ben umrunda olmam. Kaç kere konuştum tavir aldım ama pek faydası olmadi. En fazla beni biraz daha tahrik etmeye çalıştı ama tam hazırlanmadığı için yine erken boşalıp ben kaldım. bizde 9 yıllık evliyiz ilk başlarda sorun ediyordum boşanmayı bile düşünüyordum ki çocuğunuz var diye vazgeçtim. O zamanlar ben çok istekliyken banada aynı şeyi söylemişti. Hatta bana seks delisiymişim gibi muamele yapmıştı hatta ben kendimi fahişe gibi hissetmistim onun için giyinip saçma sapan erotik hareketler yaparken ve bende soğudum zamanla. Artık ben istemiyorum o ne zaman isterse canım isterse yapiyorum istemezse onuda yapmıyorum. Zaten yeni bebegim.oldu bu sebeple 3 aydır nerdeyse ilişki yaşamadık. O birkaç kere yanaştı ben reddettim. Ne olacak bende merak ediyorum

Sunuda ekliyim evlilikte cinsellik önemli değil gayette 9 yada 10 yıllar devrediliyor iste. Eğer ki evlilikte cinsellik önemlidir cümlesine kulak tıkayabilirseniz. Ve cinsellik dışında şiddet kavga gecimsizlik yoksa monoton bir evlilik surdurebilirsiniz bence.

sabrınıza hayran kaldım
elinizden geleni de yapmışsınız
kendimi sizin yerinize koyup cevap veriyorum
tüm yolları tüketmişsem ve hala Oluru yoksa boşanırım.

Sunuda ekliyim evlilikte cinsellik önemli değil gayette 9 yada 10 yıllar devrediliyor iste. Eğer ki evlilikte cinsellik önemlidir cümlesine kulak tıkayabilirseniz. Ve cinsellik dışında şiddet kavga gecimsizlik yoksa monoton bir evlilik surdurebilirsiniz bence.
ne demek önemli değil yahu?

bir kadın olarak kendinizi nasıl hissediyorsunuz kadınlığınızı unutmadınız mı?

Eşiniz kendi yetersizliğini sizi suçlayarak bastırmak istiyor. Hadi cinsellik yok neden sarılma vs yok terapiste gidin.

Arkadaşım vibratör de sevgi vermeyecek ki bana... ben ilgi sevgi istiyorum hadi ilişkiyi geçtim. Sevgi saygı da yok, ilgi sarılma okşama öpüşme de yok ya
eee bu saydıklarınız yoksa evlilik neden var ...vur depiği salla gitsin..

ne demek önemli değil yahu?

bir kadın olarak kendinizi nasıl hissediyorsunuz kadınlığınızı unutmadınız mı?
Unuttum evet. Bazı evliliklerde böyle oluyor demekki. Ne yapayım şimdi 2 çocukla bosanayimmi. Aile düzenimiz iyi. Ee boşanınca başka biriyle mi evleneceğim hayır.cinselligi yaşamak için en fazla Flortlerim olur diyelim. Onuda ben içime sindirebilir miyim hayır. Oo ozaman boşanmak ne icin

eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor ama siz de üzerinize düşeni yapmıyorsunuz böyle bir adamla neden evlilik sürdürüyorsunuz ya da böyle bir adamdan neden çocuk yapıyorsunuz ki 10 yıl boyunca çözülemeyen bir sorunun çözüleceğini hiç sanmıyorum

Bir evliliğin sürmesi onun düzgün gittiği anlamına gelmez. Eskiler aldatıldıkları halde boşanmazlarmış 30-40 sene beraber kalmışlar oh ne güzelmiş evlilikleri mi diyelim.
Kesinlikle önemli ve hatta temel yapıtaşlarından biridir.

Tamda bu sebepten 17 senelik evliliğimi bitirdim. Yani bu çok önemli bir sorun. Eşler bedenen birbirinden uzaklaşınca malesef ruhende uzaklaşıyor. Yaş kaç bilmiyorum ama malesef çocuktan ve belli bir yaştan sonra özellikle erkeklerde bu sorunlar çıkıyor ve önemsemiyorlar. Taki kaybedene kadar. Cinsellik olmayan bir evlilik mümkün değil.
Suanbaska biriyle mi beraberdin? Tekrar dvlendin mi mesela? Bu sebepten bosanmayanlar.. amaan zaten baskasiyla mi olxam bu saatten sonra diye devam ediyolar evliliklerine

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için ancak gelebildim bebekle maalesef ancak bu kadar zamanda okuyabildim. Öncelikle yorumlarınız benim için çok kıymetli teşekkür ederim. Herkes haklı. İlk çocuğumu eşimi çok sevdiğim-gerçi bunca şeye rağmen hala çok seviyorum- ve bir bebeğimiz olsun diye istedim. İkinci çocuğumu da aradan uzun zaman geçmesine rağmen kızım çok istediği için hatta gecelerce kardeş diye ağladığı için ve belki bu sayede bir düZelme olur diye istedim.Aptallık farkındayım ne deseniz haklısınız. Cinsellikten bende nefret eder oldum eşime karşı bende de bi istek yok ama isteğimin tek sebebi uzun süre yapılmadığı için devamlı sinir ve gerginlik yapıyor bünyemde ve bu da çocuklarım da dahil bana yansıyor. Etrafıma karşı hep sinirli ve çekilmez biri oluyorum.

Suanbaska biriyle mi beraberdin? Tekrar dvlendin mi mesela? Bu sebepten bosanmayanlar.. amaan zaten baskasiyla mi olxam bu saatten sonra diye devam ediyolar evliliklerine

Aslında başka birine ihtiyaç yok.

Sorun cinselliğin tek başına eksik olması değil.
Cinsellikteki eksiğin ilişkilerde başka sorunlara sebep olması.

Değersiz hissetme, daha çok kavga etme, daha uzun küs kalma,
çözülmeyen sorunlar ve yıpranan ilişki.
Bu durumda insan ''Bunu bırakayım başka biriyle oooo sabahlar olmasın diye sevişirim.''
kafası ile ayrılmaz.

''Yerin dibine batsın aşkı, sevişmesi, kocası.'' der ve gider.

Heralde galüba sanursam :KK70:

s-08adc867539748f678d048b2ace0e74ad7a16381.jpg

Aslında başka birine ihtiyaç yok.

Sorun cinselliğin tek başına eksik olması değil.
Cinsellikteki eksiğin ilişkilerde başka sorunlara sebep olması.

Değersiz hissetme, daha çok kavga etme, daha uzun küs kalma,
çözülmeyen sorunlar ve yıpranan ilişki.
Bu durumda insan ''Bunu bırakayım başka biriyle oooo sabahlar olmasın diye sevişirim.''
kafası ile ayrılmaz.

''Yerin dibine batsın aşkı, sevişmesi, kocası.'' der ve gider.

Heralde galüba sanursam :KK70:

s-08adc867539748f678d048b2ace0e74ad7a16381.jpg
Oyle tabii..ama vibrator filan demisler.. ayni sey degilki bi kadin icin... kadin dokunulmak duygusallik istiyo.. bu adamin yaptigi 1 dk icinde bosalmak..istekliysede kabahat isteksizsede.. ve cinsellik olmadan gercekten evlilik yurumez bencede.. yurursede kadin yok olur gunden gune

Oyle tabii..ama vibrator filan demisler.. ayni sey degilki bi kadin icin... kadin dokunulmak duygusallik istiyo.. bu adamin yaptigi 1 dk icinde bosalmak..istekliysede kabahat isteksizsede.. ve cinsellik olmadan gercekten evlilik yurumez bencede.. yurursede kadin yok olur gunden gune

Canım hiç aynı şey olur mu?
Vibratör alsa bu kadın sorunu çözülmeyecek.
Bir zaman sonra bir kavgada kocasının münasip bir yerine onu...
Anladın sen :KK70:

Valla onu da almam ya o kadar tiksiniyorum ki artık herseyi kendim halletmeye çalışmaktan. Gerek de duymuyorum ilgisiz duygusuz bişey sonuçta
Fiziksel olarak rahatlatir en azindan. Eskiden orgazm olamayan kadinlar vajinal masaja gidermis gerginligini atmaya:) fizyolojik bisey sonucta

Nasıl önemli değil mutsuz bi evlilik o devrilen 9-10 yıl zindan olmuş hala önemli değil diyebiliyor musunuz? İnsanın ruhu okşanması istendiğini bilmesi bazı duyguları yaşaması gerekir bal gibide gerekli. Monoton bi evliliktense mutluluk dolu bekarlığı yeğlerim

X