Cinsellik evlilikte gerekli mi ?

o sizin kocanız değil ev arkadaşınız.size ve kadınlığınıza saygısı bile yok.böyle devam etmek ne kadar doğru?bu kadar gergin küslük ortamında sağlıklı büyür mü o çocuk?gün geçtikçe sizin de psikolojiniz iyice bozulacak.hayata bir defa geliyorsunuz kendinize bunu yapmayın.mutluluk ve kadınlığınızı hissetmek sizin de hakkınız.

size uzman görusunu aktarayim. Yilda bir kadin ortalama 100- 115 kez yatakta esi tarafindan tatmin edilmeli. Sevisme suresi en az yarim saat olmali ama bir saat ideal olan. Birlesme sayisi ve suresi tabii ki artabilir. Ve burda bahsedilen basit bir bosalma degil, öpüp, koklama, bastan cikarici konusmalarin, oynasmalarin oldugu tam bir doyum. Bunlari istemek kadinin da hakki. Erkek bu konuda yetersiz kaliyorsa ya tedavi olacak ya bosanacak ya da siz cinsellige veda edip katlanacaksiniz. Haklarinizi bilin ve hakkinizi da arayin. Lutfen kendinizden emin olun. Bu sizin en dogal hakkiniz. Bos konusmalara ve laf oyunlarina pabuc birakmayin. Sizin cinsel hayatinizi bitirmeye hakki yok esinizin. Lutfen bu sorunu cozun. Evlilik temelinde cinsellik demek. Cinsellik yoksa evlilik de yok demektir
Bunu kopyaladim yolladim
Tavsiye ederim

Esının srvgilisi olmadığına ve onunla cinsellik yaşamadığına emin misin peki ? Aynı durumu yaşayan bir arkadasım var,kızla biley yaşamazdı işten gelir koltukta uyurdu. Ortaya çıktı ki işyerinde evli bir kadınla yatıyormuş hayvan. Arkadasım da kendınde kusur arayıp duruyordu garibim.

Konu basligindaki sorunuzun cevabi konunuzun icinde.
Cinsellik yasayamamanin hezeyani cereyan etmis fazlasiyla.
Cinsellik evet önemli,cok önemli.
Bazen anlasamazsin seks vuku bulmustur bir bakmissin iki tarafta bagimsizligini ilan etmis.
Ama harika süper anlasip seks yoksa kocaman bir bosluk olusuyor iliskide.
Ve o bosluk büyüyüp manasiz bir yere sürükleniyor.
Iste tam bu noktadasiniz suan.
Tutku bitince anlayis da bitiyor sonra ev arkadasi oluveriyorsun.
Oturup isteklerini,fantezilerini beklentilerini konusun.
Cok ciddi bir anlasamamazlik konusu bu da neticede..

Hadi erken boşalıyorsun bari farklı yöntemlerle karını mutlu et ama kabul etmiyor ki sorununun olduğunu...

Bence çoook haklısınız. Eşinizi iyi idare etmişsiniz...

evlilikte en önemli kriterlerden biri de cinsel yasamdir.
taraflardan biri cinsel yasaminda tatmin olmadigi zaman sorunlar ortaya cikmaya basliyor.
dini bir kitapta okumustum orda erkegin cinsel anlamda bencil olmamasi hanimi da dusunmesi onun ihtiyacini karsilamasi gerekir diye yaziyodu.
yani bana kalirsa bu bir bosanma sebebidir esiniz size o seye duskunsun diye bir cumle kurup sizi utandirmaya calismasin.
evet biz kadinlarda insaniz ve o seye duskunuz sen o seyi yerine getiremiyosan eksiksin.

Töbe töbe . Bu erkeklere ne oluyor ben anlamadım arkadaş . Düşünüyorum acaba arkadaş çevremde var ama herkes birbirine yalan mı söylüyor diye . Yoksa kk nın kadınları mı dertli ?
Sizde sorun yok . 10 ay ne demek ya ?
İster hamile ol ister başka şey 10 ay saçma sapan bir süre ... Eşin bu kadar yıl destek almamış daha da alacağını sanmam . Ve evet tek celse de boşanma sebebi bu ...

Haklısınız bende kabullenemiyorum ve hormonlarım alt üst.. her gün gergin ve sinirliyim...

Onu bende okumuştum, hatta belki kendisini düzeltir diye ona da okumuştum. Maalesef o da fayda etmedi.

günümüzde erkeklere bişeyler olmuş. bi naz niyaz var. eskiden kadınlar bu kadar nazlı olurdu.
büyük konuşmayım ama bu şekilde bi evliliği ben sürdüremezdim.
o kadar seyrek ilişkiye rağmen birde çocuğun olmuş. şans mı diyeyim şanssızlık mı bilmiyorum.
yaşınız kaç? muhtemelen cinsel açıdan en zirvede ve olgun olmanız gereken yaşlardasınız ve ergenler gibi sürtünme yoluyla ilişkiden falan bahsetmişsiniz konuda. adam o durumda yani. tedavi de olmuyor. e ne olacak? boşanırım da en azından evli değilim de cinsel hayatım yok derim ya da evli değilim nasılsa der önüme bakarım.

Bunun tek çözümü; önce kendiniz orgazm olup sonra eşinizi orgazm edeceksiniz..
Klitoris ana merkezdir.. Klitorisi uyarmadan orgazm olmayı beklemek saçmalık.. Ön sevişmede eşiniz ya da partneriniz klitorisi uyarmalı (oral, sürtünme, okşama vs..)
Zevkin doruklarına çıktığınızda cinsel temas... Bal gibi de orgazm olursunuz
Ön sevişmesiz, öyle put gibi yatarak orgazm olunmaz ..

Bu kadar az cinsellikle nasıl hamile kalabiliyorsunuz çok şaşırıyorum valla.

Sende de ne üreme sistemi varmış bacım.millet sabah akşam sevişe sevişe tutturamıyor.sen de iki çocuk.

Sen haklısın.
Eşinin tabrı çok çirkin.
Benimde eşimin problemi var bu konuda özür diler başını eğer ha sonrası için aksiyon alır mı almaz konu konuşulduğuyla kalır.
Bu cinsellikle biten bir problemde değildir.
Zincirleme ardında o kadar sorun getirir ki!
Başkba bişeye bu yüzden patlarsın
Sorunlı kadın olursun, huzursuz olursun
Değersiz hisseden kadın ne olursa onu olursun
Sen haklısın sorun da sende değil bunu bil artık bu soruyu kendine sorma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…