- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.099
-
- Konu Sahibi BiscolataM
size uzman görusunu aktarayim. Yilda bir kadin ortalama 100- 115 kez yatakta esi tarafindan tatmin edilmeli. Sevisme suresi en az yarim saat olmali ama bir saat ideal olan. Birlesme sayisi ve suresi tabii ki artabilir. Ve burda bahsedilen basit bir bosalma degil, öpüp, koklama, bastan cikarici konusmalarin, oynasmalarin oldugu tam bir doyum. Bunlari istemek kadinin da hakki. Erkek bu konuda yetersiz kaliyorsa ya tedavi olacak ya bosanacak ya da siz cinsellige veda edip katlanacaksiniz. Haklarinizi bilin ve hakkinizi da arayin. Lutfen kendinizden emin olun. Bu sizin en dogal hakkiniz. Bos konusmalara ve laf oyunlarina pabuc birakmayin. Sizin cinsel hayatinizi bitirmeye hakki yok esinizin. Lutfen bu sorunu cozun. Evlilik temelinde cinsellik demek. Cinsellik yoksa evlilik de yok demektirBu yazıyı aynen benım evdekıne ( koca dıyemıyorum) gonderecektım ama bu sensın der ve ınanmaz zaten dıye gondermedım. Yanı bu kadar mı benzerlık olur . Bırebır aynı seylerı yasıyor ve aynı seylerı duyuyorum esın olacak adamdan. Ikı gun once konu acmıstım. 3 aydır bsıey olmadıgı ıcın konusmak ıstemıstım, bana “ aklın a...nda” dedı. Ben avukatla gorusuyorum suan. 5 yıl sabredebıldım. Cınsellık olmadan cok ama cok zor.
Canım nişanlılık-evlilik tanışma süresi diye yazmak istemiştim sonradan düzeltme yapmak istedim ama beceremedimHaziran ayındaki bir konunuzda 5 yıllık evli olduğunuzu yazmışsınız.Burda da 10 yıllık evliyim yazmışsınız.Hangisi doğru acaba?
Töbe töbe . Bu erkeklere ne oluyor ben anlamadım arkadaş . Düşünüyorum acaba arkadaş çevremde var ama herkes birbirine yalan mı söylüyor diye . Yoksa kk nın kadınları mı dertli ?Kızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.
Haklısınız bende kabullenemiyorum ve hormonlarım alt üst.. her gün gergin ve sinirliyim...Töbe töbe . Bu erkeklere ne oluyor ben anlamadım arkadaş . Düşünüyorum acaba arkadaş çevremde var ama herkes birbirine yalan mı söylüyor diye . Yoksa kk nın kadınları mı dertli ?
Sizde sorun yok . 10 ay ne demek ya ?
İster hamile ol ister başka şey 10 ay saçma sapan bir süre ... Eşin bu kadar yıl destek almamış daha da alacağını sanmam . Ve evet tek celse de boşanma sebebi bu ...
Onu bende okumuştum, hatta belki kendisini düzeltir diye ona da okumuştum. Maalesef o da fayda etmedi.evlilikte en önemli kriterlerden biri de cinsel yasamdir.
taraflardan biri cinsel yasaminda tatmin olmadigi zaman sorunlar ortaya cikmaya basliyor.
dini bir kitapta okumustum orda erkegin cinsel anlamda bencil olmamasi hanimi da dusunmesi onun ihtiyacini karsilamasi gerekir diye yaziyodu.
yani bana kalirsa bu bir bosanma sebebidir esiniz size o seye duskunsun diye bir cumle kurup sizi utandirmaya calismasin.
evet biz kadinlarda insaniz ve o seye duskunuz sen o seyi yerine getiremiyosan eksiksin.
Bu kadar az cinsellikle nasıl hamile kalabiliyorsunuz çok şaşırıyorum valla.Kızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.
Sende de ne üreme sistemi varmış bacım.millet sabah akşam sevişe sevişe tutturamıyor.sen de iki çocuk.Unuttum evet. Bazı evliliklerde böyle oluyor demekki. Ne yapayım şimdi 2 çocukla bosanayimmi. Aile düzenimiz iyi. Ee boşanınca başka biriyle mi evleneceğim hayır.cinselligi yaşamak için en fazla Flortlerim olur diyelim. Onuda ben içime sindirebilir miyim hayır. Oo ozaman boşanmak ne icin
Sen haklısın.Kızlar bu sorunun cevabını biliyorum ama eşim bu konuda beni hep haksız bulduğu için böyle bir soru ile başladım konuma. Eşimle 10 senedir evliyiz ve evlendik evleneli hep bi isteksizlik ve erken boşalma problemi var kendisinde. Bazen bu süre 1 dk sürüyor ve kendi işini hallettikten sonra ben umrunda bile değilim. Ben istemesem hiç bi şekilde istemiyor, yaklaşmıyor. Hoş bende artık istemiyorum onu.. o kadar yoruldum ki.. çabalamaktan, anlatmaktan, makaleler okutmaktan...çünkü anlamak istemiyor bu durumun normal olmadığını. Bir evlilikte cinselliğin ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Evliliğimiz bu sebepten hep kavga ile geçiyor ve uzun süre barışamıyoruz. Normal çiftler kavga eder yatakta barışır ya biz bunları hiç yaşayamıyoruz. Artık sinir hastası oldum diyebilirim. Hadi o işi geçtim öpüşmek, dokunmak da yok bizim evliliğimizde. Sarılmak da yok... ve ben boşanmaya kalktığımda -ki hakim eminim tek celsede boşar bizi- bana senin tek derdin o diyor. Sen fazlasıyla düşkünsün diye beni suçluyor. Arkadaşlar fazlasıyla düşkün olduğum süre zarfı ise aylardan hatta yıldan bahsediliyorum. Mesela 3 aylık bebeğim var 7+3=10 ay gibi bir süre; biz bu süre zarfında hiç birlikte olmadık ve tabi öncesinde de hep bu şekilde. 3 ayda 4 ayda bir ve sürtünme yoluyla yani! Ve ben sorun yapıyorum bu durumu sizce kim haklı ? Benim hormonlar tavan... ve ben gittikçe hayattan soğudum.