Cinsellik evlilikte gerekli mi ?

Arkadaşım vibratör de sevgi vermeyecek ki bana... ben ilgi sevgi istiyorum hadi ilişkiyi geçtim. Sevgi saygı da yok, ilgi sarılma okşama öpüşme de yok ya

Hani sevgi saygı olsa başka taraftan tolere etmeye çalışırsın ama o da yokmuş. Biz ayda 3-4 defa sevişirsek şayet çatlayacak gibi oluyorum ben her gün olsa her gün sevişirim. 10 yıl işkence demek benim için. Hani seni tatmin etmek için uğraşsa, bir şeyler yapmaya çalışsa erken boşlama problemini anlarım ama o da yok. Adamın gram umrunda değilsin. Bilemiyorum, çok zor ama ben yapamazdım.

Tabi ki siz haklisiniz. Ama esiniz kabul etmiyor tedaviyi r3dediyorsada ne denilir ki cok.zor

Aklı başında birisiniz, her şeyi yazmışsınız, eşinizle ciddi anlamda konuşun; tedaviyi kabul etmeyecekse yolunuza bakarsınız.

Adam neye tedavi olacak ? Erken boşalmaya oldu diyelim de aseksüellik, saygısızlık, dokunmaktan kaçmak vs. ne olacak. Ben adamın eşcinsel olduğundan şüphelendim. Bir kılıf gibi evlenmiş sadece. Bir insan sarılmıyorsa, öpmüyorsa sevmiyordur. Bunu nasıl tedavi edeceksiniz? Sizi arzulamıyor, kabullenmiyor adam. Ne çözüm olacak ?

Ayrıca evlilikte, cinselliklikte, duysusal açlıkta vibratör al geç demek çok basit. Sevdiğiniz biri ile ilişkiye girmek ve mast. arasında dağlar kadar fark var. Bunu hiç yaşadınız mı doya doya konu sahibi? Eğer bir kez olsun sizi tam anlamıyla arzulayan bir insanla olduysanız ne demek olduğunu bilirsiniz.

Bu adama 10 yıl iyi dayanmışsınız.

Canım 10 yıl çok çok uzun bir süre.Böyle erkekler neden evlenip başkasının da başını yakıyor acaba.Her sağlıklı kadın gibi cinsellik en doğal hakkın.Suç bastırıyor eşiniz.Bide utanmadan sizi suçluyor.Ya gider tedavi olursun Yada boşanırım de.İnsan böyle bir adamın yanında kadın olduğunu unutur.

Kimseye bosan demem ama esiniz mutlaka tedavi olmali olmazsa bosanmak en dogal hakkiniz.

Ve size uzman görusunu aktarayim. Yilda bir kadin ortalama 100- 115 kez yatakta esi tarafindan tatmin edilmeli. Sevisme suresi en az yarim saat olmali ama bir saat ideal olan. Birlesme sayisi ve suresi tabii ki artabilir. Ve burda bahsedilen basit bir bosalma degil, öpüp, koklama, bastan cikarici konusmalarin, oynasmalarin oldugu tam bir doyum.

Bunlari istemek kadinin da hakki.

Erkek bu konuda yetersiz kaliyorsa ya tedavi olacak ya bosanacak ya da siz cinsellige veda edip katlanacaksiniz.

Haklarinizi bilin ve hakkinizi da arayin. Lutfen kendinizden emin olun. Bu sizin en dogal hakkiniz. Bos konusmalara ve laf oyunlarina pabuc birakmayin. Sizin cinsel hayatinizi bitirmeye hakki yok esinizin. Lutfen bu sorunu cozun. Evlilik temelinde cinsellik demek. Cinsellik yoksa evlilik de yok demektir.

bu mutsuzluğa bebeği niye ve nasıl yaptınız sürtünmeylemi. başka çocuk varmı. düşkün olman en doğal hakkın kendi acizliğini bastırmak için seni suçluyo. 10 yıl nasıl dayandn

Tamda bu sebepten 17 senelik evliliğimi bitirdim. Yani bu çok önemli bir sorun. Eşler bedenen birbirinden uzaklaşınca malesef ruhende uzaklaşıyor. Yaş kaç bilmiyorum ama malesef çocuktan ve belli bir yaştan sonra özellikle erkeklerde bu sorunlar çıkıyor ve önemsemiyorlar. Taki kaybedene kadar. Cinsellik olmayan bir evlilik mümkün değil.

10 yıl nasıl dayandınız gerçekten sabırlıymışsınız. Uzman desteği almanız gerekiyor kesinlikle. Eşcinsel olabilir ne bileyim belki erken boşalma problemi yüzünden kendini bunun gerekli olmadığına inandırmış olabilir ya da evli çiftlerin hep böyle olduğunu sanıyordur. Ay bilemedim. Çok zor bir durum.

Her erkek cinselliğe düşkün değildir bunu anlarım, ama sizinki artık başka bir boyut yani klasik bir cinsel sorunu gibi gelmiyor. Bu konuda her hangi bir adım atmaması asıl en büyük sorun. Tedavi dışında doğal ürünlerle (mesir macunu, keçiboynuzu özü, çakşır otu vb) desteklemeyi denediniz mi? Tabi herşeyden önce psikolojik olarak bu sorunu aşmayı denemeli, 10 sene iyi dayanmışsınız ama bir 10 sene daha sizin için daha da çekilmez olacaktır.

Çok zoruma gidiyor gerçekten o kadar zorki... O kadar huzursuzluk oluyor ona rağmen tedavi olmak istememesi... boşanmak da istemiyor beN Olsam ben de boşanmam benden başka kimse çekmez.
Boşan bence. Evliliğin temel direklerinden biride cinselliktir.

Bu kadar uzun süre sabretmenizin sebebi seviyor oluşunuz mu Allah aşkına bu adam ömür törpüsü. Kesinlikle normal bir adam değil acaba farklı eğilimleri olabilir mi?

Cnm eşin bi ürolog a gitsin Hormonlara bakılsın.bu tarz sorunlar içinde e vitamini iyi geldiğini okumuştum.
Cinsellikten ziyade bana opup sarılmaması cok ilginç geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…