• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik Bu Kadar Önemli Olabilir mi?

selam herkesee
ay şu dertlerimize bak yaa :1:
yaklaşık 4 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var şimdi 3 aylık hamileyim yine
off bu erkeklerin ayarı yok ne garip yaratıklar
hem oğlum var hem hamileyim ham çalışıyorum vs vs ee haliyle akşamlarıda ışıl mışıl uyumak istiyorum
şimdi genelde herkes diyorki doğumdan sonra eşler uzaklaşıyor erkekler biraz soğuklaşıyor
anam benimki tam tersi ne yapsam ki
bazen kızıyorum ceviz fındık felan yiyoruz ya sen çok yeme diyorum
ayyy hamileyim kocaman göbeğim var diyorum olsun böylede güzelsin deyip yakalıyor
kıramıyorumda kızamıyorumda ama benim eşimde doymuyor ki
acaba bir sağlık sorunumu bu diyorum
geçen iş seyehatindeydi gece yarısı gelecekti eve bende oğlumun odasında öyle uyuyakalmışım
eşimde yatak odasında tek uyumuş,sabah surat astı niye gece yanıma gelmedin dedi
bende uyuyakalmışım (gribim bu aralar ) hastayım dedim yok dedi küstü beyefendi
herşeyin fazlası bunaltıyor insanı bu işlerinde ayarı olmalı bence
allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıklı huzurlu mutlu yuvalarımız olsun

Ben yavrum benimle olsun, kocam ne olursa olsun diyenlerden değilim hatta bu bebeği çok istememe, çok sevmeme rağmen bazen eşimle aramıza girdi diye önce ona kızıyorum sonra da minicik bebeğe bağırdım diye kendime kızıyorum. Bir derdi olmasa o kadar ağlamaz elbet... Hamileyken ben de süper anne, süper kadın, süper eş olacağımı sanırdım. Çocuklarını bir sorun gibi görenler kızardım. Ben öyle olmayacağım, bebeğime çok iyi bakacağım, kendime çok iyi bakacağım, yemeğimi, temizliğimi süper yapacağım, eşimle yine aynen ilgilenmeye devam edeceğim derdim. Gündüz kesinlikle uyumaz, her sabah saat çalmadan uyanırdım. Şimdi fırsat bulduğum her an uyumak istiyorum, saat defalarca çalıyor duymuyorum. Bilemiyorum, belki ben beceremiyorum, belki benim bebeğim biraz zor bir çocuk ama bebek doğduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor kızlar. En azından ben yapamadım. Umarım sizin bebekleriniz kolay çocuklar olurlar da sizler de süper anne, süper eş, süper kadın olursunuz.

selam herkesee
ay şu dertlerimize bak yaa :1:
yaklaşık 4 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var şimdi 3 aylık hamileyim yine
off bu erkeklerin ayarı yok ne garip yaratıklar
hem oğlum var hem hamileyim ham çalışıyorum vs vs ee haliyle akşamlarıda ışıl mışıl uyumak istiyorum
şimdi genelde herkes diyorki doğumdan sonra eşler uzaklaşıyor erkekler biraz soğuklaşıyor
anam benimki tam tersi ne yapsam ki
bazen kızıyorum ceviz fındık felan yiyoruz ya sen çok yeme diyorum
ayyy hamileyim kocaman göbeğim var diyorum olsun böylede güzelsin deyip yakalıyor
kıramıyorumda kızamıyorumda ama benim eşimde doymuyor ki
acaba bir sağlık sorunumu bu diyorum
geçen iş seyehatindeydi gece yarısı gelecekti eve bende oğlumun odasında öyle uyuyakalmışım
eşimde yatak odasında tek uyumuş,sabah surat astı niye gece yanıma gelmedin dedi
bende uyuyakalmışım (gribim bu aralar ) hastayım dedim yok dedi küstü beyefendi
herşeyin fazlası bunaltıyor insanı bu işlerinde ayarı olmalı bence
allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıklı huzurlu mutlu yuvalarımız olsun

:)) Bu da ilginçmiş evet herşeyin fazlası zarar ama seni seviyorki arzuluyor ve istiyor tek sorun alınganlık yapması bence :) Çocuk gibiler zaten kaç yaşında olurlarsa olsunlar. Allah muhabbetinizi daim etsin diyelim :)

Ben yavrum benimle olsun, kocam ne olursa olsun diyenlerden değilim hatta bu bebeği çok istememe, çok sevmeme rağmen bazen eşimle aramıza girdi diye önce ona kızıyorum sonra da minicik bebeğe bağırdım diye kendime kızıyorum. Bir derdi olmasa o kadar ağlamaz elbet... Hamileyken ben de süper anne, süper kadın, süper eş olacağımı sanırdım. Çocuklarını bir sorun gibi görenler kızardım. Ben öyle olmayacağım, bebeğime çok iyi bakacağım, kendime çok iyi bakacağım, yemeğimi, temizliğimi süper yapacağım, eşimle yine aynen ilgilenmeye devam edeceğim derdim. Gündüz kesinlikle uyumaz, her sabah saat çalmadan uyanırdım. Şimdi fırsat bulduğum her an uyumak istiyorum, saat defalarca çalıyor duymuyorum. Bilemiyorum, belki ben beceremiyorum, belki benim bebeğim biraz zor bir çocuk ama bebek doğduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor kızlar. En azından ben yapamadım. Umarım sizin bebekleriniz kolay çocuklar olurlar da sizler de süper anne, süper eş, süper kadın olursunuz.

ÖYle düşünme bunları eskisi gibi yapamaman süper anne süper eş olmadığın anlamına gelmez elbetteki yaşantın tempon ilgi alanların değişecek dünyanın en kutsal varlığısın şu anda sen annesin...

Baksana hem çocukla uğraş hem işe git hem evi çekip çevir hem eşinle ilgilen daha nasıl süper olasın ki.. :)

:nazar::nazar::nazar:maşallah sübhanallah size canım Allah bozmasın diyorum.ben 11 yıllık evliyim ve sanırım çoğunuzun ablasıyım,10 yaşında kızım var ve ben de kızıma hamileyken eşim ev işlerine yardım ederdi.cam silerdi,bulaşıkları makineye doldurur,yatak kapatır,ortalığı toplamama yardım ederdi.herşey güllük gülistanlıktı..ama aradan onca sene geçti adam değişti.vurdumduymaz,bencil,yediğini,içtiğini bırakan,çoğunlukla bi eline sağlık demeyi çok gören,evdeyse sürekli tv ve laptop karşısında iki seksen yatay pozisyonunu değiştirmeyen,benden de çerez,meyva isteyen bi adam oldu çıktı.evde alışverişi hep ben yaparım,çok torba varsa ve evdeyse arar aşağı in de yardım et dediğimde gelemem bagaja koy sora getiririm der.evde yaptığı tek şey arada küvetin giderini açıp dökülen saçları alıp atmak.sanki çok iş başarmış gibi bir de söyler saçlarını alıyorum her defasında diye,ben de alaya alıyorum ayy çok iş yapmışın vah vah diye.daha böyle bir sürü şey işte..herkesin eşini kendininkiniz gibi sanmayın diye yazıyorum.seneler insanları ya da ilişkileri eskitebiliyor.tabii ki değişmemesi için çabalamak insanların elinde ama yaşam şartları,çocuk bakımı filan derken insan yaş aldıkça bazı şeylerin değişmesine engel olunamıyor.sonuçta eşlerin karşılıklı anlayışlı olması çok önemli.tek taraf idareci ve verici olunca bir yerden sonra trak geliyor ve tahammülsüzlük başlıyor,yani bizde öyle oldu,dilerim siz bıcırık evlilerde benim yaşadıklarım olmaz,sonsuza dek mutlu mesut olursunuz:16:

teşekkür ederim tabiki yıllar içinde bişeyler değişecek biliorum ama ben bunları yazarken herşeyide kadınlar yapmasın yapmayalım erkekleride bişeyler yapmaya zorlayalımki kalan vaktide kendimize ayıralım anlamında yazdım tabiki her erkek aynı değildir ama mesela evde hiçbirşey kalmdı alışverişede siz çıkmadınız eşinizde bişey istedi ama evde kalmamış her şeye yetişemiorum diyip hissettiklerinizi paylaşsanız eşinizde mecbur kalıp bişeyler yapmazmı?

seninki de yoldaymış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... bebişin olduktan sonra da gelip burda yorum yapmanı çok isterim:34: inşallah uslu olur senin bebiş... bu arada akayı tavsiye etmiyorum HRS KADIN DOĞUM şiddetle tavsiye ederim

teşekkür ederim inşallahhh o günler gelirde tekrar konuşuruz:)

slm kızlar, ben de hamileliğimin 7. ayına henüz girdim. bu süreç içinde gerçekten cinsellikten soğuduğum dönemler oldu, eşime fazla yansıtmamaya çalıştım ama bir yere kadar.. yine de elimden geleni yapıyorum diyebilirim. bebiş doğduğunda herşey daha farklı daha zor olucak bunu hissedebiliyorum şimdien, çocuk büyütmek gerçekten zor. benm ilk bebeğim, tecrübesizim tabiki. umarım kendime zaman ayırabilirim,açıkçası korkuyorum..

teşekkür ederim tabiki yıllar içinde bişeyler değişecek biliorum ama ben bunları yazarken herşeyide kadınlar yapmasın yapmayalım erkekleride bişeyler yapmaya zorlayalımki kalan vaktide kendimize ayıralım anlamında yazdım tabiki her erkek aynı değildir ama mesela evde hiçbirşey kalmdı alışverişede siz çıkmadınız eşinizde bişey istedi ama evde kalmamış her şeye yetişemiorum diyip hissettiklerinizi paylaşsanız eşinizde mecbur kalıp bişeyler yapmazmı?

çok doğru.... bende 10 haftalık gebeyim... ilk öğrendiğim günden( 6 haftalıkken) bu güne ütü yapmadım... hafif işlerimi yapıyorum... en son iki gün önce ütüler yığılmıiştı... eşimi işe gönderirken hemen bir pantolon bir kazak ütülüyordum..eşim baktıki benim yapacağım yok, hepsini yaptı bitirdi ki, adamcağızın beli koptu... dedim ya ben yapsaydım mahvolurdum ... ve haklısın dedi eşim... ben yaparım ütüleri... mesela çamaşır yıkanınca sepeti eşim taşıyor asacağım odaya... ben demesem aklına bile gelmezdi...söylüyorum hep... bunu yapamam, yapmamalıyım vs gibi... yoksa erkekler anlamıyor...

ve gerçekten anlamıyorum bebeğim olunca bana vakit kalmıyor diyenleri... en son arkadaşımla konuşmuştuk bu mevzuyu... bebeği daha 9 aylıktı... hiç bakım felan kalmamıştı kadında... dedim sana ne oluyor böyle... bebekten vakit bulamıyorum... canım yarım saatinde mi olmuyor dedim... evet oluyor... çay içmiyormusun hiç... içiyorum... eee dedim... bir rimel sürmen, kıyafetini değiştirmen, bir ruj sürmen zaten 15 dk nı alır... yani bir çay içme süresi... aslında haklısın, yapsam yaparım ama üşeniyorum dedi...

aslında çokta zor değil yani hanımlar... gün içerisinde 15 dk ayırılabilir...

Back