valla kızlar şu yazdıklarınızı okudukça ben eşime sevgi dolu mesajlar gönderdim.. çok hakettiğini birkez daha anladım çnk. bnde çalışıorum bn henüz 3 aylık hamileyim ama eşimin maşallahı var.. bence bana göre kızmayın kızlar bana nolur bnm görüşüm tabi bu,bebeği çok sahiplenip eşim umrumda deil demek bana çok saçma geldi.. bu bebek yalnızca bnm deilki sonuçta aldım bitti diim. banada doktr ilk 3 ay ilişkiye girmenin sakıncası olmadığı söylensede dikkat etmenizde fayda var dedi..2. ayımı bitirene kadar bizde bişey yaşamadık ama daha sonra düzenli bi şekilde devam ettik. oda şöyle oldu bnm yönlendirmelerimle. aman yavaş hayatım dikkat et hayatım uyarısını verdikten sonra oda okadr dikkatli davrandıki, hem o ihtiyacını görmüş oldu hemde ben ve ayrıca canımda yanmadı. ayrıca cinsellik sadece onun ihtiyacı deilki.. eşim eve gelip rahat bişeyler giydiğinde ve koltuğa uzandığında aman allahım ne kadar yakışıklı bi kocam var deyip ben kur yapıorum resmen
ben ona böyle yaklaştıkça oda dibimden ayrılmıo. eminim hepiniz kocalarınızı çok seviorsunuz ama bence bebek olunca resmen adamları dışlamışsınız. biz bayram temizliğnide beraber yaptık, yemeklerde beraber yapıoruz hep.. hatta işten benden önce gelirse yemeği tamamen hazırlar. hatta geçen gün poğaça yapmıştı
akşamları ballı süt yapar içmen gerekli die, yaa tiksindim artık istemiorum dediğimde hayatım bebek için der, oda çok sahiplenip ikimizide düşünür yani.. bizler 3 ay cinsellik olmasa aramayız ama onlar arar. tıpkı bn mutfakta yemek yaparken gelip sarılırdıyı bizim arayıp onların aramadığı gibi. sen nasıl o ihtiyacını eşin artık görmeyince rahatsız huzursuz oluosan, oda 4 aydır sana dokunamamanın huzursuzluğunu duyuyo tabiki.. bnde genişledim kilo aldım ama eşim (maşallah diyim nazar deymesin) hatların tam bir kadın oldu çok begeniorum seni dio..
bnmde saçım herzaman yapılı deil tepeden topluorum ama en azından evde bi şort yada bi elbiseyle, ayağımda pofuduk terliklerle sevimle hale getirebiliorum. bide güzel kokulu bir kremi buynuma sürüorum sadece azda parfüm sürüorum okadar. buda yeterli oluo. eminim bunu yapıcak vaktiniz kalıodur. ve kocamın her defasında bana yeniden aşık olurmuşcasını bakışı sarılışı ve öpüşü paha biçilemez.. kocalara biraz daha ilgi kızlar bence..
umarım sorunlar hallolur