• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik Bu Kadar Önemli Olabilir mi?

Hamile olan arkadaşlar yorumlarınız çok doğru ve güzel.Yeni evli olduğunuzu düşünüyorum.Bir de doğum yaptıktan sonraki durum ve yorumlarınızı yazın :))) İnşallah yazdığınız yorumlardaki gibi olur bebiş sonrası da.Ben de hep neler kurardım şöyle bakımlı olucam böyle olucam diye.Mesele saç baş toplayıp giyinmekte değil.İyi kötü yataktan kalkınca üstümüzü değiştiriyoruz.Mesele kocaya karşı olan ilgide.O yorgunlukla insanda konuşmaya hal kalmıyo.Bir an önce uyumanın hayalini kuruyosun.İnşallah sizlerin uykusu düzenli,ağlamayan,uslu bir bebeğiniz olur da kalan tüm vaktinizi eşlerinize ve onlara güzel görünmeye ayırabilirsiniz.

çok doğru yazmışsın:9:
yaşamayan bilmezki:) hele bi doğursunlar da her daim bakımlı ve ilgili olsunlar inşallah... ben beceremiyorum şahsen kendi adıma konuşayım...

film delisidir mısır patlatır kendine bira bana gazoz bi güzel hazırlar ortamı:) ama bütün gün yalnız başıma bebeğimle ilgilenen ben de hal mi kalır:9: uyuyakalırım:) hatta bazen ağzım açık kalırmış:D çok güler anlatırken

film delisidir mısır patlatır kendine bira bana gazoz bi güzel hazırlar ortamı:) ama bütün gün yalnız başıma bebeğimle ilgilenen ben de hal mi kalır:9: uyuyakalırım:) hatta bazen ağzım açık kalırmış:D çok güler anlatırken

Al benden de o kadar.Filmlerin sonunu hiç getiremem uyuyakalırım :))) Bana der ki bebeği olmayanlar e o uyuynca sen de uyu.Öyle olmuyo ki yapacak bir sürü şey var.Yardımcım olmasına rağmen yapacak şeyler bitmiyo.Yapacak iş olmasa da onun kadar çabuk uykuya dalamıyorum ki.O uyuyo zaten yarım saat benim uykuya dalmam anca 15-20 dk.10 dk sonra hoop kalk tekrar.Ayrıca o full enerjiyle kalkıyo ben 10 dk. uyumanın sersemliğiyle.Akşam da sızıyoruz işte bi köşede

çok abartıosunuzzz eşleriniz adına üzüldüm.

canım evli misin çocuğun var mı bilmiyorum fakat hiiiiçç abartmıyorum bu aktiflik çocuktan çocuğa değişir elbet ama benimki çok aktif bi bebek 9 ay karnımda 8 ay da kucağımda taşımak zorunda kaldım daha yeni yeni poposunun üstüne oturuyo.. kucakta gezdirmekten emeklemeyi öğrenemedi düşün artık şubatta doğanlar emeklemeyi geçti tay tay dururken:) çok yoruluyorum anlamınızı da beklemiyorum yaşamayan bilmez...

çok abartıosunuzzz eşleriniz adına üzüldüm.

seninki de yoldaymış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... bebişin olduktan sonra da gelip burda yorum yapmanı çok isterim:34: inşallah uslu olur senin bebiş... bu arada akayı tavsiye etmiyorum HRS KADIN DOĞUM şiddetle tavsiye ederim

Al benden de o kadar.Filmlerin sonunu hiç getiremem uyuyakalırım :))) Bana der ki bebeği olmayanlar e o uyuynca sen de uyu.Öyle olmuyo ki yapacak bir sürü şey var.Yardımcım olmasına rağmen yapacak şeyler bitmiyo.Yapacak iş olmasa da onun kadar çabuk uykuya dalamıyorum ki.O uyuyo zaten yarım saat benim uykuya dalmam anca 15-20 dk.10 dk sonra hoop kalk tekrar.Ayrıca o full enerjiyle kalkıyo ben 10 dk. uyumanın sersemliğiyle.Akşam da sızıyoruz işte bi köşede

en iyi anlayan sensin beni:16:

topiğin cevaplarını sürekli okuyorum
çünkü bu konu hassas ve benim de korktuğum bir konu
ben daha 9 haftalık hamileyim
şimdilik dediğiniz gibi sıkıntı yok, zaten ilişki yasağı da yok
nadir olmak şartıyla ilişkimiz devam ediyor
ama ne demek istediğinizi biliyorum
bebeklerin huyu çok önemli maalesef
kolik bir bebeğiniz olursa veya uyumayan sürekli kucakta duran vs. vs. gerçekten eşlerle ilgilenmek çok zor olacaktır
ben tozğembe bakamıyorum maalesef
yaşanacak sıkıntıları az çok tahmin edebiliyorum
ama inşallah allah hepimize uslu sakin bebekler versin, eşimize de sabır versin bizle ilgilenmeye devam etsin

kolik bir bebeğiniz olursa veya uyumayan sürekli kucakta duran vs. vs. gerçekten eşlerle ilgilenmek çok zor olacaktır
ama inşallah allah hepimize uslu sakin bebekler versin, eşimize de sabır versin bizle ilgilenmeye devam etsin

inşallah uslu sakin akıllı sağlıklı bebeğini alırsın kucağına canım... Eşinde inşallah anlayış gösterir her zaman... 2 yaşa kadar zolanıcam sanırım ben de:) başa gelen çekilir Allah çok güzel bi melek verdi bana darısı başınıza:16:...

Doğumdan sonra da değişmiyor yani en azından benimki değişmedi. 2 ay oldu doğum yapalı hala yatar yatmaz arkasını dönüp uyuyor, önceden temizliği beraber yapar çabucak bitirirdik şimdi temizliğe yardım et diyorum boşver haftaiçi bir kadın tutarsın diyor. Konuşmuyor, dinlemiyor, bağırıyor üzülüyorum, ağlıyorum niye böyle diye birşey yok sen kendi kendine sorun yaratıyorsun diyor. Ben de eskisi gibi değilim biliyorum hamilelik öncesine göre 2 beden büyüdüm, her yerim genişledi, sarktı, saçım başım sürekli dağınık, yüzüm bembeyaz, bütün gün pijamalarımla geziyorum. Evin içinde sürekli ağlayan uyumayan, uyutmayan bir bebek... Kendime ben bile bakmak istemiyorum aynada, onun bakmak istememesini de anlıyorum ama o kadar halsiz ve yorgunum ki hiçbir şeye yetişemiyorum. Çalışmaya başlayınca düzelir diye ummaktan başka birşey gelmiyor elimden :(

henüz hamileyim
ben de kilo aldım ama eşime güzel görünmek istiyorum gün içerisinde paspalsam bile
gece yatarken kısa bi şort üstüne dekoltesi bol bi ip askılı giyiyorum
sarılıp uyusak bile gözü doysun adamın:34:

valla kızlar şu yazdıklarınızı okudukça ben eşime sevgi dolu mesajlar gönderdim.. çok hakettiğini birkez daha anladım çnk. bnde çalışıorum bn henüz 3 aylık hamileyim ama eşimin maşallahı var.. bence bana göre kızmayın kızlar bana nolur bnm görüşüm tabi bu,bebeği çok sahiplenip eşim umrumda deil demek bana çok saçma geldi.. bu bebek yalnızca bnm deilki sonuçta aldım bitti diim. banada doktr ilk 3 ay ilişkiye girmenin sakıncası olmadığı söylensede dikkat etmenizde fayda var dedi..2. ayımı bitirene kadar bizde bişey yaşamadık ama daha sonra düzenli bi şekilde devam ettik. oda şöyle oldu bnm yönlendirmelerimle. aman yavaş hayatım dikkat et hayatım uyarısını verdikten sonra oda okadr dikkatli davrandıki, hem o ihtiyacını görmüş oldu hemde ben ve ayrıca canımda yanmadı. ayrıca cinsellik sadece onun ihtiyacı deilki.. eşim eve gelip rahat bişeyler giydiğinde ve koltuğa uzandığında aman allahım ne kadar yakışıklı bi kocam var deyip ben kur yapıorum resmen:1: ben ona böyle yaklaştıkça oda dibimden ayrılmıo. eminim hepiniz kocalarınızı çok seviorsunuz ama bence bebek olunca resmen adamları dışlamışsınız. biz bayram temizliğnide beraber yaptık, yemeklerde beraber yapıoruz hep.. hatta işten benden önce gelirse yemeği tamamen hazırlar. hatta geçen gün poğaça yapmıştı:3: akşamları ballı süt yapar içmen gerekli die, yaa tiksindim artık istemiorum dediğimde hayatım bebek için der, oda çok sahiplenip ikimizide düşünür yani.. bizler 3 ay cinsellik olmasa aramayız ama onlar arar. tıpkı bn mutfakta yemek yaparken gelip sarılırdıyı bizim arayıp onların aramadığı gibi. sen nasıl o ihtiyacını eşin artık görmeyince rahatsız huzursuz oluosan, oda 4 aydır sana dokunamamanın huzursuzluğunu duyuyo tabiki.. bnde genişledim kilo aldım ama eşim (maşallah diyim nazar deymesin) hatların tam bir kadın oldu çok begeniorum seni dio..:17: bnmde saçım herzaman yapılı deil tepeden topluorum ama en azından evde bi şort yada bi elbiseyle, ayağımda pofuduk terliklerle sevimle hale getirebiliorum. bide güzel kokulu bir kremi buynuma sürüorum sadece azda parfüm sürüorum okadar. buda yeterli oluo. eminim bunu yapıcak vaktiniz kalıodur. ve kocamın her defasında bana yeniden aşık olurmuşcasını bakışı sarılışı ve öpüşü paha biçilemez.. kocalara biraz daha ilgi kızlar bence..:17:
umarım sorunlar hallolur:21:

kesinlikle sana katılıyorum koca umrumda değil yavrum bana yeter mantıgı çok yanlış
bi gün Allah korusun o koca umrunda olan bi kadına gider kalırsın yavrunla başbaşa:53:
ben bakımlı bi kadın değilm
makyajım hiçbi zaman olmadı ama mümkün mertebe ilgili bi eşimdir
kapıda karşılar kapıdan uğurlarım gelince geçer karşısına
can kulağıyla dinlerim
ve benc en önemlisi de bu
bi şeyler paylaşmak
gün içerisinde toplasan yarım saatinizi almaz bunlar
yapmamak adamı yok saymak çok yanlış:20::20:

bende bütün yorumları okudum ve arkadaşım sana katılıorum.tabiki bebeğim önemli ama eşimde çok önemli.bende 6 aylık hamileyim tabiki kilo aldım ama çok dağıtmadım tabiki bakımsız olduğum günler oluyo tabi ben öyle hissediyorum ama eşim bana bakıp maşallah çekio hatta bi etek beğendim eşim aldırmadı hamileyim bana kim bakıcak diorum delirio kıskançlık yapıo hala.dolayısıyla kızlar bence bakımlı ve güzel olmaya devam etmeliyiz hamilelikte ve bebk olduktan sonra tabi.yemeği yapıorum eşim kaldırıyo bulaşık makinesini yerleştirio her defasında.alışverişi o yapıyor çay servsii meyve hatta su istiorum getirio.evi temizledim bana kızdı ben yapardım die defalarcada temizledi.yani herşeyi yapmayın siz.gerekiosa naz yapın.bi şekilde denge kurmalıyız haaytımızda.bence sizlerde bebeğim önemli bu hayatı kabulleniorum eşim elim tutmasada olur demeyin hep beraber mutlu bir aile olmanın yollarını arayın ve bulun.kadın isterse herşeyi başarır unutmayın.

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah uslu sakin akıllı sağlıklı bebeğini alırsın kucağına canım... Eşinde inşallah anlayış gösterir her zaman... 2 yaşa kadar zolanıcam sanırım ben de:) başa gelen çekilir Allah çok güzel bi melek verdi bana darısı başınıza:16:...
çok teşekkürler
o kadar uzun sürmez inşallah senin de
ablam da çok sıkıntılar yaşadı
ama yeğenim 14 aylık olacak ve şimdi rahatladı :nazar:
eşim şu an acayip anlayışlı ama değişme ihtimalini her zaman biliyorum ve göz önünde bulunduruyorum
inşallah böyle devam eder

henüz hamileyim
ben de kilo aldım ama eşime güzel görünmek istiyorum gün içerisinde paspalsam bile
gece yatarken kısa bi şort üstüne dekoltesi bol bi ip askılı giyiyorum
sarılıp uyusak bile gözü doysun adamın:34:

canım haklısın da şu an öyle şeyler de giyemiyorum ben
soğuk değil mi?
ben çok üşüdüğüm için kalın kalın pijamalrımı giyip yatıyorum valla :1:

çok teşekkürler
eşim şu an acayip anlayışlı ama değişme ihtimalini her zaman biliyorum ve göz önünde bulunduruyorum

canım haklısın da şu an öyle şeyler de giyemiyorum ben
soğuk değil mi?
ben çok üşüdüğüm için kalın kalın pijamalrımı giyip yatıyorum valla :1:

doğru soğuk canım ama
eşim kalın giyindiği için gece üstünü açıp yatıo ben yarıçıplak oldugum için sıkı sıkı örtüom:9::9::9:

çok teşekkürler

inşallah canım. benim yeğenimde 7. aydan sonra pek bi uslu olmuştu.
eş konusunda huylarda değişiklik olsa da geçici olur. hamilelik , doğum ve sonrası dönemler için. benim eşimde sağolsun çok anlayışlıdır genelde ama tabiki onunda dengesi şaştığı durumlar olabiliyor:9: ee bi de üstüne ikizler...

bende bütün yorumları okudum ve arkadaşım sana katılıorum.tabiki bebeğim önemli ama eşimde çok önemli.bende 6 aylık hamileyim tabiki kilo aldım ama çok dağıtmadım tabiki bakımsız olduğum günler oluyo tabi ben öyle hissediyorum ama eşim bana bakıp maşallah çekio hatta bi etek beğendim eşim aldırmadı hamileyim bana kim bakıcak diorum delirio kıskançlık yapıo hala.dolayısıyla kızlar bence bakımlı ve güzel olmaya devam etmeliyiz hamilelikte ve bebk olduktan sonra tabi.yemeği yapıorum eşim kaldırıyo bulaşık makinesini yerleştirio her defasında.alışverişi o yapıyor çay servsii meyve hatta su istiorum getirio.evi temizledim bana kızdı ben yapardım die defalarcada temizledi.yani herşeyi yapmayın siz.gerekiosa naz yapın.bi şekilde denge kurmalıyız haaytımızda.bence sizlerde bebeğim önemli bu hayatı kabulleniorum eşim elim tutmasada olur demeyin hep beraber mutlu bir aile olmanın yollarını arayın ve bulun.kadın isterse herşeyi başarır unutmayın.

:nazar::nazar::nazar:maşallah sübhanallah size canım Allah bozmasın diyorum.ben 11 yıllık evliyim ve sanırım çoğunuzun ablasıyım,10 yaşında kızım var ve ben de kızıma hamileyken eşim ev işlerine yardım ederdi.cam silerdi,bulaşıkları makineye doldurur,yatak kapatır,ortalığı toplamama yardım ederdi.herşey güllük gülistanlıktı..ama aradan onca sene geçti adam değişti.vurdumduymaz,bencil,yediğini,içtiğini bırakan,çoğunlukla bi eline sağlık demeyi çok gören,evdeyse sürekli tv ve laptop karşısında iki seksen yatay pozisyonunu değiştirmeyen,benden de çerez,meyva isteyen bi adam oldu çıktı.evde alışverişi hep ben yaparım,çok torba varsa ve evdeyse arar aşağı in de yardım et dediğimde gelemem bagaja koy sora getiririm der.evde yaptığı tek şey arada küvetin giderini açıp dökülen saçları alıp atmak.sanki çok iş başarmış gibi bir de söyler saçlarını alıyorum her defasında diye,ben de alaya alıyorum ayy çok iş yapmışın vah vah diye.daha böyle bir sürü şey işte..herkesin eşini kendininkiniz gibi sanmayın diye yazıyorum.seneler insanları ya da ilişkileri eskitebiliyor.tabii ki değişmemesi için çabalamak insanların elinde ama yaşam şartları,çocuk bakımı filan derken insan yaş aldıkça bazı şeylerin değişmesine engel olunamıyor.sonuçta eşlerin karşılıklı anlayışlı olması çok önemli.tek taraf idareci ve verici olunca bir yerden sonra trak geliyor ve tahammülsüzlük başlıyor,yani bizde öyle oldu,dilerim siz bıcırık evlilerde benim yaşadıklarım olmaz,sonsuza dek mutlu mesut olursunuz:16:

Yorum yapmak için çok geç kaldım ama hepsini okudum teşekkür ederim değerli yorumlarınıza :)

Yani işin özeti anladığım şu erkeklerin geneli böyle, bu durumu çok ciddiye almamak lazım, ama kocacığıda ihmal etmemek boşlamamak lazım, soğuk bile olsa bakımı işveyi elden bırakmamak lazım, bu güzel gebeliğin tadını çıkarmak lazım :))

Allah hepinize kolaylıklar versin o vakit :)

Back