- 12 Haziran 2023
- 276
- 605
- 34
Yani bu msjı okuyunca bana biraz karşınızdaki kişiyi sevmiyor bu yüzden sex istemiyorsunuz gibi geldi çünkü yardım alıp bişeylerin degişme ihtimalini denemek bile istemeden ayrılmayı düşünüyorsunuz daha önce ilişkiniz oldu mu bu ilk ilişkiniz mi herkese karşı böyle mi hissettinizGaliba birinci seçenek daha doğru gibi
Daha önceki ilişkilerim de de durum aynıydıYani bu msjı okuyunca bana biraz karşınızdaki kişiyi sevmiyor bu yüzden sex istemiyorsunuz gibi geldi çünkü yardım alıp bişeylerin degişme ihtimalini denemek bile istemeden ayrılmayı düşünüyorsunuz daha önce ilişkiniz oldu mu bu ilk ilişkiniz mi herkese karşı böyle mi hissettiniz
Zaten evlilik gibi bir düşüncem yok umarım bana da benim gibi biri denk gelirCinsellik olmazsa evlilik olmaz. İki tarafta cinsellik istemiyorsa o ayrı
Hiç ilişki yaşamadan da bilemezsin amaZaten evlilik gibi bir düşüncem yok umarım bana da benim gibi biri denk gelir
Neden pekiEvlilik istemiyor olmamın sebeplerinden biri de cinsellik
Daha önce denedim ama olmadı yapamadımHiç ilişki yaşamadan da bilemezsin ama
Çünkü hiç istekli değilim daha önceki ilişkilerim de de durum aynıydıNeden peki
Hemde nasıl umarım öyle birilerine denk gelirizCinsellik olmadan evlenebilsek ne güzel olurdu kız.
Sanırım ev arkadaşı bulucazHemde nasıl umarım öyle birilerine denk geliriz
Ayy keşke öyle olsa . Cinsellik tü kakaSanırım ev arkadaşı bulucaz
Elbette sadece bunlar değil ama cinselliği sevemiyorum. Elimde değilPeki ilişkinin çekici gelen kısmı ne sizin için?
Oturup mum ışığında yemek yiyip güzel sözler söylenmesi mi?
Hiç arzulamıyo musun sevgiliniÇünkü hiç istekli değilim daha önceki ilişkilerim de de durum aynıydı
Zaten evlilik gibi bir niyetim yok. Umarım karşıma benim gibi çıkarCinsellik çok önemli. Her ilişkide önemli. Ama evliliğin amacı tek eşli, düzenli, yasalarla meşru cinsellik ve isteniyorsa çocuk sahibi olmaksa ve evlenip ilişkiye girilmeyecekse o insanin sizi çevresine eşim diye tanitmasina ne gerek var? Cinsellik yaşamayacaksanız evlenip kimsenin başını yakmayın.
Hayır. Daha önceki ilişkilerim de de hiç arzulama gibi bir durum olmadıHiç arzulamıyo musun sevgilini
Yaşadığın bir travma oldu mu ? Normal değil çünküHayır. Daha önceki ilişkilerim de de hiç arzulama gibi bir durum olmadı
Konunuzda evlilik düşünüyorum yazıyor.Zaten evlilik gibi bir niyetim yok. Umarım karşıma benim gibi çıkar
Yani şöyle düşünürüm aseksüel benim gibi özgürlüğüne düşkün gezip eğlenmeyi seven biri olursa belkiKonunuzda evlilik düşünüyorum yazıyor.
Keske isteksiz erkekleri sizler bulsanız zaten. Erkekliğini unutmuş adamlarla evlenmiş kadersiz kadinlarla dolu forum.