- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.699
- 29
Zaten daha önceki ilişkilerim de de aynı sorunlar oldu arzulamıyorumAma ayrilirsan diğer iliskilerinde aynı sorun olacak bi terapiste gitmeye ne dersin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten daha önceki ilişkilerim de de aynı sorunlar oldu arzulamıyorumAma ayrilirsan diğer iliskilerinde aynı sorun olacak bi terapiste gitmeye ne dersin ?
Yanlış anlama ama erkeklere karşı bi tiksinti mi acaba genel miZaten daha önceki ilişkilerim de de aynı sorunlar oldu arzulamıyorum
Erkeklere karşı değil sadece cinsellik konusunda biraz sıkıntılıyımYanlış anlama ama erkeklere karşı bi tiksinti mi acaba genel mi
Ben hala öyleyim. Şuan aynı şekilde mı düşünüyorsunuzÇok küçükken öpülen insanlara aklım ermezdi, pis ağzından öpmüş diye midem bulanırdı.
O zaman bi terapisti git evlendikten sonra valla direk boşar adam seni sjdjdmErkeklere karşı değil sadece cinsellik konusunda biraz sıkıntılıyım
Terapiste giderim ama kendim için zaten evlilik hiç düşünmüyorumO zaman bi terapisti git evlendikten sonra valla direk boşar adam seni sjdjdm
Ilerde düşünürsün ama terapiste gitmeni tavsiye ederim canımTerapiste giderim ama kendim için zaten evlilik hiç düşünmüyorum
Terapiye mutlaka giderim ama evlilik artık kader kısmet diyelimIlerde düşünürsün ama terapiste gitmeni tavsiye ederim canım
Hakkında hayırlısı olsun umarım iyi sonuçlar alırsınTerapiye mutlaka giderim ama evlilik artık kader kısmet diyelim
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHakkında hayırlısı olsun umarım iyi sonuçlar alırsın
Yani zaten evlilik düşünmüyorum.Cinsellilten iğrenen biri neden evlenir ki? İlişki yaşaması bile imkansız.
asla, o çok küçükkendi. Tiksinmeyi de aklım almaz. Yaşanmadığı için önyargı denilebilir, hormon bozukluğu denilebilir, farklı bir yönelim denilebilir, karşınızdakiyle uyumsuzluk denilebilir, o gözle bakmıyor olabilirsin, bedeninin hatırladığı aklının ermediği bi travman olabilir…Ben hala öyleyim. Şuan aynı şekilde mı düşünüyorsunuz
Evlilik istemiyor olmamın sebeplerinden biri de cinsellikCinsellik olmayacaksa evliliğin ne anlamı var ?
O zaman kendinize uygun biri ile olun yada tedavi almayı vs deneyin önceAma yapamıyorum bir kere denedim olmadı iğreniyorum
Aslında ben de aseksüel olduğumu düşünüyorum. Çünkü cinsellikten hem iğreniyorum hem de kendi açımdan gereksiz buluyorumAseksüelsinizdir belki de, teşhis koymak gibi olmasın; ama bence profesyonel bir yardım alın, neden bu kadar iğreniyorsunuz, altında yatan sebep nedir çözülmesi önemli.
Galiba birinci seçenek daha doğru gibiO zaman kendinize uygun biri ile olun yada tedavi almayı vs deneyin önce