Cinsellik Bu Kadar Önemli mi

Herkese merhaba. Arkadaşlar benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var ve kesinlikle evlenmeyi düşünüyorum. Sevgilim de bu durumu kabullendi. Fakat ortada şöyle bir durum var ben cinsellikten tiksinen biriyim. Sevgilim bir kaç kez beni arzuladığını söyledi ama ben iğrendiğim için defalarca redettim. Sevgilim çok bakımlı temiz biri çokta iyi bir insan ama söz konusu cinsellik olunca kendimi hep geri çekiyorum. Bu durum artık aramızda sorun olmaya başladı. Muhtemelen ayrılacağız. Sizce benim bu durumda ne yapmam gerekiyor cinsellik gerçekten çok mu önemli
doğru kişiyi bulmamışsın

Herkese merhaba. Arkadaşlar benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var ve kesinlikle evlenmeyi düşünüyorum. Sevgilim de bu durumu kabullendi. Fakat ortada şöyle bir durum var ben cinsellikten tiksinen biriyim. Sevgilim bir kaç kez beni arzuladığını söyledi ama ben iğrendiğim için defalarca redettim. Sevgilim çok bakımlı temiz biri çokta iyi bir insan ama söz konusu cinsellik olunca kendimi hep geri çekiyorum. Bu durum artık aramızda sorun olmaya başladı. Muhtemelen ayrılacağız. Sizce benim bu durumda ne yapmam gerekiyor cinsellik gerçekten çok mu önemli
Zevk almaya bak hiçte iğrenç bir şey değil 😍

Regl oncesi bile mi tiksiniyosunuz cinsellikten😅 evlenmek istememek tamam ama cinsellik istememek libidonuzun dusuk hatta libidonuzun olmadigini gosteriyor, maalesef ki fiziksel aldatilmaya hazir olmalisiniz ya da terk edilmeye

Aseksüelsiniz muhtemelen, bence cinsellik terapistlerine gitmelisiniz. Bu çok insani bi güdü yani, olması gerekir.

Bazen yorumlarınıza denk geliyorum. Robot olduğunuzu düşünmeye başladım. Bence kesinlikle bir yardım şart.

X