- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.699
- 29
Hayır her hangi bir travma yaşamadımYaşadığın bir travma oldu mu ? Normal değil çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır her hangi bir travma yaşamadımYaşadığın bir travma oldu mu ? Normal değil çünkü
doğru kişiyi bulmamışsınHerkese merhaba. Arkadaşlar benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var ve kesinlikle evlenmeyi düşünüyorum. Sevgilim de bu durumu kabullendi. Fakat ortada şöyle bir durum var ben cinsellikten tiksinen biriyim. Sevgilim bir kaç kez beni arzuladığını söyledi ama ben iğrendiğim için defalarca redettim. Sevgilim çok bakımlı temiz biri çokta iyi bir insan ama söz konusu cinsellik olunca kendimi hep geri çekiyorum. Bu durum artık aramızda sorun olmaya başladı. Muhtemelen ayrılacağız. Sizce benim bu durumda ne yapmam gerekiyor cinsellik gerçekten çok mu önemli
Zevk almaya bak hiçte iğrenç bir şey değilHerkese merhaba. Arkadaşlar benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var ve kesinlikle evlenmeyi düşünüyorum. Sevgilim de bu durumu kabullendi. Fakat ortada şöyle bir durum var ben cinsellikten tiksinen biriyim. Sevgilim bir kaç kez beni arzuladığını söyledi ama ben iğrendiğim için defalarca redettim. Sevgilim çok bakımlı temiz biri çokta iyi bir insan ama söz konusu cinsellik olunca kendimi hep geri çekiyorum. Bu durum artık aramızda sorun olmaya başladı. Muhtemelen ayrılacağız. Sizce benim bu durumda ne yapmam gerekiyor cinsellik gerçekten çok mu önemli
Kirayi paylaşalım, sosyalleşip eğlenelim yeter diyorsunuzYani şöyle düşünürüm aseksüel benim gibi özgürlüğüne düşkün gezip eğlenmeyi seven biri olursa belki
Aslında karşımdaki kişiler için ben doğru değilim galiba. Bi insan bu kadar isteksiz olur mu. Bütün ilişkilerim de böyleyim maalesefdoğru kişiyi bulmamışsın
Sorun da orda zaten zevk alamıyorumZevk almaya bak hiçte iğrenç bir şey değil
Belki tuhaf gelecek ama evet beklentim hep böyleKirayi paylaşalım, sosyalleşip eğlenelim yeter diyorsunuz
Zaten pek çok ilişkim bu yüzden bitti.Regl oncesi bile mi tiksiniyosunuz cinsellikten evlenmek istememek tamam ama cinsellik istememek libidonuzun dusuk hatta libidonuzun olmadigini gosteriyor, maalesef ki fiziksel aldatilmaya hazir olmalisiniz ya da terk edilmeye
Kendimi çok zorladım ama sıfır sonuçAseksüelsiniz muhtemelen, bence cinsellik terapistlerine gitmelisiniz. Bu çok insani bi güdü yani, olması gerekir.
O zaman doktora gidin benceSorun da orda zaten zevk alamıyorum
Madem cinsel isteğiniz yok neden pek çok ilişki yaptınızZaten pek çok ilişkim bu yüzden bitti.
Flört etmekte mi kabahatMadem cinsel isteğiniz yok neden pek çok ilişki yaptınız
El ele tutuşmada bir problem yok ama öpüşemiyorumEl ele
Tutuşabiliyor musunuz öpüşebiliyor musunuz
3 yıldır hiç mi iyi dayanmış adam.El ele tutuşmada bir problem yok ama öpüşemiyorum
Üç yılda denedim zorladım ama yapamadım3 yıldır hiç mi iyi dayanmış adam.
Destek alın inanın çok iyi gelecek
Cinsiyete bağlı özellikleri olmayan birinin karşı cisnle neden işi olsun ki? Içinden gelmez.Flört etmekte mi kabahat