- 15 Şubat 2013
- 24.316
- 91.292
-
- Konu Sahibi denizkizi340
Çok icmisse polis kontrolünde sanmis olabilir kendiniSeks esnasında zaten hava girip çıkıyor ki normalde bile oluyor bazen özellikle spor yaparken. Bahsettiğiniz şey muhtemelen üflemekle alakalıdır adam neden üflesin?
Icerdeki damarlarda genisleme varsa eger hava kan damarlarina girebilir ve tikayabilirmis.Ben de görmüştüm bir çift yaşamıştı hatta haberlere çıkmıştı ama tam ne oluyor bilmiyorum ben de
Diyorum ya ufleyenler varsa tehlikeli diye seks esnasindakini demedim.. neden mi yapsinSeks esnasında zaten hava girip çıkıyor ki normalde bile oluyor bazen özellikle spor yaparken. Bahsettiğiniz şey muhtemelen üflemekle alakalıdır adam neden üflesin?
Bu guzeldiÇok icmisse polis kontrolünde sanmis olabilir kendini
Bir cok kisi bilmiyor tehlikeli olabilecegini.. bende tesaduf okudum sanirim ya da bir videoda denk gelmistim bi sure onceAynen öyle. Evet üflenmez yani kim üfler ki? Ama ğflenmesi tehlikeli
Erkekler hep yapıyor bunu yaa ne zevk alıyorlarsa bir de gizliyorlar. Hayır kadın zarar görecek umurlarında değil kendi zevklerine bakıyorlar. Alanında uzman doktorlar teşhis edebiliyorlar ultrasonla ama öncesinde belirtmek gerek ki kesinlikle vajinal ultrason yapmasın o da tehlikeli ani patlama yaratabilir.
Fare üfler gibiKesinlikle katılıyorum. Üflüyorlar ve saklıyorlar. Etik değil ama yapıyorlar. Allah’tan kadın zeki hemen farketmiş üflendiğini. Benim 8 ay boyunca üflenen arkadaşım var, anlayamamış. Hastanelik oldu.
Sizin arkadaşınız da biraz safmış. Nasıl anlamamış koca sekiz ay? Yazık ya üzüldüm. Umarım iyidir şimdi. Muhtemelen vajinal sonda takmışlardır tüm havanın çıkması için. Rahat bir hafta yatmıştır hastanede o şekilde.Kesinlikle katılıyorum. Üflüyorlar ve saklıyorlar. Etik değil ama yapıyorlar. Allah’tan kadın zeki hemen farketmiş üflendiğini. Benim 8 ay boyunca üflenen arkadaşım var, anlayamamış. Hastanelik oldu.
Evet bir uyuşma yaratıyor erkeğin nefesi, ondan farkedilmesi zor oluyor.Fare üfler gibi
Dalga mi geçiynuz, bak yemek üzereyimSizin arkadaşınız da biraz safmış. Nasıl anlamamış koca sekiz ay? Yazık ya üzüldüm. Umarım iyidir şimdi. Muhtemelen vajinal sonda takmışlardır tüm havanın çıkması için. Rahat bir hafta yatmıştır hastanede o şekilde.
Sizin arkadaşınız da biraz safmış. Nasıl anlamamış koca sekiz ay? Yazık ya üzüldüm. Umarım iyidir şimdi. Muhtemelen vajinal sonda takmışlardır tüm havanın çıkması için. Rahat bir hafta yatmıştır hastanede o şekilde.
Kemirmesin de şaşırıp, burunsuz Melahat vardı Gemlikte, kukusuz kalmayalim birdenEvet bir uyuşma yaratıyor erkeğin nefesi, ondan farkedilmesi zor oluyor.
Hortum takıyorlar rahim ağzına iple bağlıyorlar çıkmasın diye. Karına kum torbası koyup yatırıyorlar tüm hava çıkana kadar.Dalga mi geçiynuz, bak yemek üzereyim
Kemiremez ki. Oral seks için ağızlıklar var onlar kullanılıyor. Bilmiyorsanız alın lütfen, agizliksiz izin vermeyin aman.Kemirmesin de şaşırıp, burunsuz Melahat vardı Gemlikte, kukusuz kalmayalim birden
Osutturuyo yani kısacaHortum takıyorlar rahim ağzına iple bağlıyorlar çıkmasın diye. Karına kum torbası koyup yatırıyorlar tüm hava çıkana kadar.
Takıntı yükleniyorDalga mi geçiynuz, bak yemek üzereyim
Hayır buna vajinal hava lavmani deniyor.Osutturuyo yani kısaca