Cinselik oral seks

Ben de görmüştüm bir çift yaşamıştı hatta haberlere çıkmıştı ama tam ne oluyor bilmiyorum ben de
Icerdeki damarlarda genisleme varsa eger hava kan damarlarina girebilir ve tikayabilirmis.

Hava kabarciklari beyne akcigere kalbe girebilirmis. Kalbe girerse felc kalp krizi olurmus.

Azicik havadan birsey olmazmis aslinda cinsellikte oldugunda mesela ama ufleme baska bence ya..

Seks esnasında zaten hava girip çıkıyor ki normalde bile oluyor bazen özellikle spor yaparken. Bahsettiğiniz şey muhtemelen üflemekle alakalıdır adam neden üflesin?
Diyorum ya ufleyenler varsa tehlikeli diye seks esnasindakini demedim.. neden mi yapsin ne bilim onuda yapanlara sormak lazim

Kesinlikle katılıyorum. Üflüyorlar ve saklıyorlar. Etik değil ama yapıyorlar. Allah’tan kadın zeki hemen farketmiş üflendiğini. Benim 8 ay boyunca üflenen arkadaşım var, anlayamamış. Hastanelik oldu.

Sizin arkadaşınız da biraz safmış. Nasıl anlamamış koca sekiz ay? Yazık ya üzüldüm. Umarım iyidir şimdi. Muhtemelen vajinal sonda takmışlardır tüm havanın çıkması için. Rahat bir hafta yatmıştır hastanede o şekilde.

Dalga mi geçiynuz, bak yemek üzereyim

Kötü günler geride kaldı çok şükür. Artık üfletmiyor kendine, çok mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…