Cinselik oral seks

Duyulan veya okunan her habere yalan demek yanlış olur. Sorun, ne okuduklarını tam hatırlamamalarından kaynaklanıyor olabilir diye düşünmek istiyorum.

"Yazarlar döl yatağında yabancı bir cismin varlığından kaynaklı hava girişi olduğundan şüpheleniyor."

Mevcut yazıdaki bu cümle bana Amerika'da yaşanan bir vahşet haberini hatırlattı. Haberin doğruluğunu, ABD deki polis vakalarından teyit edemeyeceğimiz için; olayı anlatıp kimsenin içini bulandırmak istemiyorum. 3.sınıf tabir edilebilecek bir korku gerilim filminde de böyle bir sahneye yer vermişlerdi. İmdb si yüksek diye bakmış ; filmi açmamla kapatmam bir olmuştu.

Spermle alakalı yazının devamında ne vardı acaba. Sperm alerjisiyle alakalı bir yazıyı görüp , farklı yorumlamışlardır belki.

İnsanların zihnini , daha fazla okunma uğruna; bu tür haberlerle kirletmekten utanmayanlar var maalesef.
Çok nadiren olabilir yazıyordu yazıda,bizim anksiyetesi yüksek arkadaşlar bunu kesin bilgi olarak algılamıştı. Aslında işin mantığı çok başka. Düşük ya da doğumu tetikleyen sperm değil rahim kasılmaları yani orgazmdır. O yüzden riskli gebeliklerde seks yasaklanır. Penis gidip bebeği bulacağından ya da sperm plesentaya sabotaj düzenleyeceğinden değil. Hatta normal doğum yapmak isteyip günü dolmuş olanlara seks tavsiye eden doktor var doğum tetiklensin diye.

Bir başkası da burada 4 5 günde bir ard arda 3 4 ilişki yaşayarak hamile kalınacağını bir gün arayla girilen ilişkide gebelik şansı olmadığını savunarak berk karatasın videosunu atmıştı ama videoda böyle bir bilgi kesinlikle yoktu. Okuduğunu, dinlediğini anlamada ciddi sıkıntısı olan insanlar var maalesef. Bir de ısrarla savunuyorlar.

Merhaba ben kadın olarak oral sexten biraz tiksiniyorum hoşuma gitmiyor eşimin ise çok istediği bir şey bunu bir kez söylemişti ama hiçbir zaman ısrar etmedi hoşlanmadığımı bir şekilde ifade ettim ama şuan cinselliğin rutininden kurtulmak onunda mutlu olması için bunu yapmak istiyorum çünkü eşim benm isteklerine özen gösterir sizce tiksinmeden nasıl yapabilirim?

Merhaba ben kadın olarak oral sexten biraz tiksiniyorum hoşuma gitmiyor eşimin ise çok istediği bir şey bunu bir kez söylemişti ama hiçbir zaman ısrar etmedi hoşlanmadığımı bir şekilde ifade ettim ama şuan cinselliğin rutininden kurtulmak onunda mutlu olması için bunu yapmak istiyorum çünkü eşim benm isteklerine özen gösterir sizce tiksinmeden nasıl yapabilirim?
Sevişme öncesi banyo yapılmış olursa tiksineceğiniz bir şey de kalmaz

Temizliğine dikkat ediyor eşim ondan dolayı değil ağza alındığını hayal ettiğimde bile bi kötü hissediyorum bunu eşime belli etmekte istemiyorum

Temizliğine dikkat ediyor eşim ondan dolayı değil ağza alındığını hayal ettiğimde bile bi kötü hissediyorum bunu eşime belli etmekte istemiyorum
Aslında erkek cinsel organında tiksinilecek bir şey olmaz çünkü onların bizim gibi doğal bir akıntısı yoktur. Öncelikle oranın temiz olduğuna ikna olmanız lazım. Dokunabiliyor musunuz peki, birden mükemmel oral yapmanız gerekmez, alışmak için küçük adımlarla başlayın, öpün ara ara dilinizi değdirin falan. Tiksinen bir insana yol göstermek de çok zor, sizin de elinizde değil ki, yolu yavaş yavaş kendinizin bulması gerekiyor

Evet haklısınız başlarda dokunmak bile çok zordu zamanla başta çamaşırın üzerinden dokundum snra ilerledi şimdi daha ileri gitmek istiyorum ama ne zaman adım atsam bir şey beni geri çekiyor istekli olamıyorum belki bu halim eşime yansıdığı için çok istese bile ısrar edemedi

Merhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyim :KK43: eşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
abi zurna mı çalıyor niye üflesin??? gözümde zurnacı gibi üflediğini canlandırdım hahaahah

Merhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyim :KK43: eşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
hava girmesinin ne tehlikesi var bilmiyorum ama oral sexin gırtlak kanseri yapma riski olduğunu okumuştum bir yerlerde :)

X