- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi denizkizi340
Çok nadiren olabilir yazıyordu yazıda,bizim anksiyetesi yüksek arkadaşlar bunu kesin bilgi olarak algılamıştı. Aslında işin mantığı çok başka. Düşük ya da doğumu tetikleyen sperm değil rahim kasılmaları yani orgazmdır. O yüzden riskli gebeliklerde seks yasaklanır. Penis gidip bebeği bulacağından ya da sperm plesentaya sabotaj düzenleyeceğinden değil. Hatta normal doğum yapmak isteyip günü dolmuş olanlara seks tavsiye eden doktor var doğum tetiklensin diye.Duyulan veya okunan her habere yalan demek yanlış olur. Sorun, ne okuduklarını tam hatırlamamalarından kaynaklanıyor olabilir diye düşünmek istiyorum.
"Yazarlar döl yatağında yabancı bir cismin varlığından kaynaklı hava girişi olduğundan şüpheleniyor."
Mevcut yazıdaki bu cümle bana Amerika'da yaşanan bir vahşet haberini hatırlattı. Haberin doğruluğunu, ABD deki polis vakalarından teyit edemeyeceğimiz için; olayı anlatıp kimsenin içini bulandırmak istemiyorum. 3.sınıf tabir edilebilecek bir korku gerilim filminde de böyle bir sahneye yer vermişlerdi. İmdb si yüksek diye bakmış ; filmi açmamla kapatmam bir olmuştu.
Spermle alakalı yazının devamında ne vardı acaba. Sperm alerjisiyle alakalı bir yazıyı görüp , farklı yorumlamışlardır belki.
İnsanların zihnini , daha fazla okunma uğruna; bu tür haberlerle kirletmekten utanmayanlar var maalesef.
Bir başkası da burada 4 5 günde bir ard arda 3 4 ilişki yaşayarak hamile kalınacağını bir gün arayla girilen ilişkide gebelik şansı olmadığını savunarak berk karatasın videosunu atmıştı ama videoda böyle bir bilgi kesinlikle yoktu. Okuduğunu, dinlediğini anlamada ciddi sıkıntısı olan insanlar var maalesef. Bir de ısrarla savunuyorlar.