- 19 Mayıs 2022
- 17
- 31
- 33
-
- Konu Sahibi denizkizi340
Hava embolisi diye bir şey varmış ilk kes duydum bendeHava girince tehlike tam olarak neymis?
Daha aktif olduğu için buraya yazıyorumKonuyu yanlış yere açmışsınız. Ne alâkası var ayrıca? Sex esnasında zaten hava giriyor. Sex yapmasanız da hava giriyor.
Hayır gerçekten 2 gündür çok takıldım bu konuyaBurnuma trol kokusu geldi.
Hava girerse rahminiz balon gibi şişip patlayabilir. Aman ha...Merhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyimeşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
Emboli damarda olur, vajinanız damarlarınıza mı açılıyor?Hava embolisi diye bir şey varmış ilk kes duydum bende
Vajinada hava tarzi gaz cikaranlar ne olacak peki cok farkli düşünmüşsünüzMerhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyimeşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
Araştırdığım kadarıyla kardiyovasküler bir sıkıntı gibi duruyor. Oral ve sexle alâkasını çözemedim. Bahsettiğiniz özellikle doggy gibi pozisyonlarda içeri giren havanın sonucu ses çıkaran durumsa; korkmayın bahsettiğiniz hastalık değil oHava embolisi diye bir şey varmış ilk kes duydum bende