- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi denizkizi340
Seks esnasinda hava giriyor zaten. Balon değilseniz endiselenmeyin.
Esiniz manyak degilse üflememiştir
Esiniz manyak degilse üflememiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Embosil değil de embesil olmasin o?Hava embolisi diye bir şey varmış ilk kes duydum bende
Bunu Google'den ararsa : Google düzeltme atmak için "bunu mu demek istediniz" şeklinde sormaz bile..Google'da ne diye arattınız bunu çok merak ettim.
KS'ye üye değilsiniz sanırım, asla boş sayfa olmaz öyle bi site varkenBunu Google'den ararsa : Google düzeltme atmak için "bunu mu demek istediniz" şeklinde sormaz bile..
Direkt boş sayfa..
Ben de okumuştum aynı şeyiNormalde hava girmesi sorun degil ama evet iceriye uflemek tehlikeli diye okumustum bende.
Ay bence ciddiye alır bunu.Eşiniz yalan söylemiş olabilir, erkekler genelde üfler. Siz bir doktora görünün içerde hava varsa ultrasonda çıkar, küçük bir pipetle çekerler. Korkmayın ama çok hızlı hareketlerden kaçının doktora gidene kadar.
Hava embolizmi diye birsey varmis. Bi arastirin olumle bile sonuclanabilirmisBen de okumuştum aynı şeyi
Erkekler hep yapıyor bunu yaa ne zevk alıyorlarsa bir de gizliyorlar. Hayır kadın zarar görecek umurlarında değil kendi zevklerine bakıyorlar. Alanında uzman doktorlar teşhis edebiliyorlar ultrasonla ama öncesinde belirtmek gerek ki kesinlikle vajinal ultrason yapmasın o da tehlikeli ani patlama yaratabilir.Hava: Ben ne alaka?!
Ay bence ciddiye alır bunu.
Normalde hava girmesi sorun degil ama evet iceriye uflemek tehlikeli diye okumustum bende.
Aynen öyle. Evet üflenmez yani kim üfler ki? Ama ğflenmesi tehlikeliHerkes dalga gecmis ama bu ciddi bir konu ve tehlikeli..
Seks esnasında zaten hava girip çıkıyor ki normalde bile oluyor bazen özellikle spor yaparken. Bahsettiğiniz şey muhtemelen üflemekle alakalıdır adam neden üflesin?Hava embolizmi diye birsey varmis. Bi arastirin olumle bile sonuclanabilirmis