- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
- Konu Sahibi denizkizi340
Fare üfler gibi
Ya yeter işicem. Kocam çok üflediğinden eğer çok gülersem tutamıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fare üfler gibi
Uslu dur don lazım olacak bana.Ben yorumları okumaya geldim
Arada tokat atın bırakır üflemeyi yavaş yavaş.Ya yeter işicem. Kocam çok üflediğinden eğer çok gülersem tutamıyom
Tamam donlar benden. Esintiye, üfürüntüye dikkat. Aman haUslu dur don lazım olacak bana.
İnkar etmiş üflediğini bir deOkuyup üflemis adam daha ne istiyorsunuz sjsjdjd
Özel kapak yaptırdım ben ya ne uğraşacam aman esti mi diye. Kafam rahat.Tamam donlar benden. Esintiye, üfürüntüye dikkat. Aman ha
Akıllı kadının hali başkaÖzel kapak yaptırdım ben ya ne uğraşacam aman esti mi diye. Kafam rahat.
Merhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyim eşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
Kukunuzla borazan mı çaldı eşinizMerhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyim eşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
Eşiniz havayı pompayla basmiyorsa sorun yok eğer pompa kullaniyorsa geçmiş olsunMerhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyim eşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
Öyle birşey olsaydı kadınların yarısı ölürdü bence çünkü sex gayet havalı bir olayHava embolizmi diye birsey varmis. Bi arastirin olumle bile sonuclanabilirmis
Ama uflemekteki hava ve o hava girmesi farkliymisÖyle birşey olsaydı kadınların yarısı ölürdü bence çünkü sex gayet havalı bir olay
Ya aklıma değişik değişik şeyler sokuyonuz yapmayın bi şişirttiresim geldiAma uflemekteki hava ve o hava girmesi farkliymis
kizimYa aklıma değişik değişik şeyler sokuyonuz yapmayın bi şişirttiresim geldi
Bibi ben gebeyıen okumuştum böyle bir şey evet oralda çok tehlikeli yazılmıştı, ultrason demiş ben hamile ve böyle birşey oldu diye düşünüyorum öyleyse gayet makulYa aklıma değişik değişik şeyler sokuyonuz yapmayın bi şişirttiresim geldi