Cinselik oral seks

Merhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyim :KK43: eşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu

Abla sen hamile değil misin?

Merhaba uzun zamandır takipteyim aklıma aşırı takıldığım için yazıyorum zaten çok takıntılı biriyim :KK43: eşimle birkaç sefer en son pazartesi günü oral seks yaptık sonra internetten baktım ben hava girerse vajinaya Çok tehlikeli olduğu yazıyordu hiç bilmiyordu eşim üflemedim ne alaka diyo ama ben çok takıldım bu konuya bilgisi olan var mı ayrıca ultrason a girsem yeterli olur mu
Kukunuzla borazan mı çaldı eşiniz 😑

Eşiniz havayı pompayla basmiyorsa sorun yok eğer pompa kullaniyorsa geçmiş olsun

Ya aklıma değişik değişik şeyler sokuyonuz yapmayın 🤣 bi şişirttiresim geldi 🤣
Bibi ben gebeyıen okumuştum böyle bir şey evet oralda çok tehlikeli yazılmıştı, ultrason demiş ben hamile ve böyle birşey oldu diye düşünüyorum öyleyse gayet makul 🫣

X