- Konu Sahibi pistachio_27
-
Kadın muhabbetlerimizin birinde arkadaşlarla erken boşalmayı konuşuyoruz; bir arkadaş yaşadığı bu sorunu nasıl çözdüğünü anlattı: İlişkinin başında eşini yavaşça, yormadan elle boşaltıp ön sevişmeye geçtiklerini, 30-40 dakika sonra da yeterli sertliğe ulaştıklarında ilişki kurduklarını söyledi. Bu şekilde 15-20 dakika kadar sürdürebiliyorlarmış. Bir saat süren ilişkiye erkeklerin dayanması zor ve ciddi performans ister.Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Bunun şöyle bir faydası da oldu: Eşim rahatladığı için daha sakin ve yavaş oluyor. Ön sevişme süresi artıyor ve oral sex daha uzun sürüyor. Bunun bizim orgazmımıza katkısının olacağı çok aşikar.Kadın muhabbetlerimizin birinde arkadaşlarla erken boşalmayı konuşuyoruz; bir arkadaş yaşadığı bu sorunu nasıl çözdüğünü anlattı: İlişkinin başında eşini yavaşça, yormadan elle boşaltıp ön sevişmeye geçtiklerini, 30-40 dakika sonra da yeterli sertliğe ulaştıklarında ilişki kurduklarını söyledi. Bu şekilde 15-20 dakika kadar sürdürebiliyorlarmış. Bir saat süren ilişkiye erkeklerin dayanması zor ve ciddi performans ister.
Bu öneriyi dikkate aldım ve denedim. Gerçekten cinsel hayatımızın kalitesi arttı. Hem eşim için eğlenceli oluyor hem de 15 dakika kadar devam edebiliyor, bu arada ben de rahat rahat endişesiz orgazm oluyorum.
30-40 dakika devam eden erkekte bence geç boşalma sorunu vardır, tedavi olmalıdır. Yoksa bir ara yığılır, kalır.
Bence o da bir rahatsızlık bence sure çok uzunArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
30dk ilişki sürmesi çok mu uzun süre bu form da çoğunluk erken boşalmadan şikayetçi kimisi 30 dk sürüyor deyince çok uzun süre o yüzden oda rahatsızlık diyordunuz ben birşey demiyorumBence o da bir rahatsızlık bence sure çok uzun
Tıbbi olarak sorun olarak görülen erken boşalma durumu 1 dakikadır aslında. İlişkinin 1 dakikanın altında sürmesi tedavi edilmesi gereken bir durum. Ancak kadınların sadece ilişkiyle orgazm olabilmesi için en az 10-20 dakikaya ihtiyaç var. Sürenin uzaması kadının orgazm olma olasılığını artırıyor. Kuruluk sorunu yoksa saatler de sürse rahatsızlık hissetmiyorsunuz.30dk ilişki sürmesi çok mu uzun süre bu form da çoğunluk erken boşalmadan şikayetçi kimisi 30 dk sürüyor deyince çok uzun süre o yüzden oda rahatsızlık diyordunuz ben birşey demiyorum
Anladım benim demek istediğimi anladınız mıTıbbi olarak sorun olarak görülen erken boşalma durumu 1 dakikadır aslında. İlişkinin 1 dakikanın altında sürmesi tedavi edilmesi gereken bir durum. Ancak kadınların sadece ilişkiyle orgazm olabilmesi için en az 10-20 dakikaya ihtiyaç var. Sürenin uzaması kadının orgazm olma olasılığını artırıyor. Kuruluk sorunu yoksa saatler de sürse rahatsızlık hissetmiyorsunuz.
Evet anladımAnladım benim demek istediğimi anladınız mı
Aynen 5.10 dk bile az diyen 30 dk uzun diye biliyor fazla da polemiğe girmek istemiyorum ama ideali veya burdakilerin şikayet edenlerin beklentisi ne onu çok merak ediyorumEvet anladım. Herkesin ilişkiden de beklentisi farklı işte Kimine 30-40 dakika normal, kimine fazla uzun bir süre
Bence ideali iki tarafın da o an istediği kadar sürmesiAynen 5.10 dk bile az diyen 30 dk uzun diye biliyor fazla da polemiğe girmek istemiyorum ama ideali veya burdakilerin şikayet edenlerin beklentisi ne onu çok merak ediyorum
Buradaki duruma bakarsak %80i ilişkide mutsuz bu benim dusuncemBence ideali iki tarafın da o an istediği kadar sürmesi. Yani bir taraf sürdürmeye çalışırken diğeri “öf hadi artık bitsin” modunda olmamalı.
Sorunu olanlar konu açtığı için daha yüksek oran gibi duruyor bence, halinden memnun olanlar pek konu açmıyor sonuçtaBuradaki duruma bakarsak %80i ilişkide mutsuz bu benim dusuncem
HaklisinSorunu olanlar konu açtığı için daha yüksek oran gibi duruyor bence, halinden memnun olanlar pek konu açmıyor sonuçta. Ama tabi evlilik öncesi cinselliğin çoğunlukla hâlâ tabu olduğu bir ülkeden herkesin müthiş uyumlu cinsel hayatı olmasını bekleyemeyiz
O bisey mi yaa benimki 1 saat devam eder. Hatta bi gun uykum geldi ona da soyleyemedim yani. Icim gecmis baktim daha devam ediyoArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Bizim 20 dakika suruyo tutuyo herhalde kendini ben olana kadar bekliyo içimde çok şükür öyle sorunumuz yokArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?