Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Aynen öyle, ikinci çocuğun olduğu için bilirsin zaten doğumdan sonra uzun süre zor bu işler hepimiz yaşadık bunları
Nasip bakalım yaşayıp göreceğiz kızım 8 yaşında faydası olur Mayıs ayında doğum olacak yazın kızım da onunla ilgilenir çok seviyor bebeklerle ilgilenmeyi

Aynen o yüzden dedim hergun 3.4saat iskenceye donusecegine zorlamaya gerek yok ben hep söylüyorum bizim mukkembel ilişkimiz yok belki ama ben gayet memnunum 1.gun 2gun bazen 3gun arayla oluyor gayet memnunuz
Her gün 3-4 saat olmaz canım, ben haftada iki gün o kadar süre derse giriyorum . Bu 3-4 saatler senede birkaç kez olan özel durumlar. Her ilişkinin bu kadar sürmesine ben bile katlanamam .

Anaaa resmen pancar motoru çıktın. O yüzden mi Mrs.Delfino nickin, o da az değildi

Saniyelerin hesabı yapılacak gibi de değil simdi..
Yapan vardır bazıları gec boşalmak yaşayabiliyor oda sağlıklı değil kadına eziyet 40 dakika.
15 dakika ideal :)

Eşim benden 2 yaş küçük 33 yaşında hap falan da kullanmıyor biraksam 1 saat surecek bosalmasi birliktelik esnasında ön sevişmeye çok önem veriyor ama nedense ilk önce benim orgazm olmamı bekliyor sonra kendisi gelmek istiyor ve ben başaramıyorum o sonra kıyamayıp gelince ben bacağına sürtunerek orgazm olabiliyorum ve bu canımı çok sıkıyor ve bir kaç defa bana yalan söyledi geldim diye aslında daha bosalmamisti sebebini sorduğum zaman senin zevk almadığını düşünüyorum ve odaklanmam geçiyor sen daha fazla kendini zorlama diye yalan söyledim diyor
Bu sıkıntımı nasıl asabilirim benden başka yaşayan var mı

1 Eşinizin kendini zorladığını düşünüyorsun dikkatin dağılıyor
2 bir an önce orgazm olayım diyorsun dikkatin dağılıyor.
3 neden orgazm olamıyorum diyorsun dikkatin dağılıyor
Kafanın rahat olması lazım, oldum mu olacak mıyım derken andan kopuyorsun, sürekli an'ı sorguluyorsun. Kafanı rahatlatmak için melisa çayı falan iç akşamları, alkol alıyorsanız bir kadeh şarap bile olabilir. Oldum mu olacak mıyım sorularını zihninden çıkarıp sadece dokunuşları hissetmeye çalış. Hatta içinden erotik bulduğun bir şarkıyı söyle, olsukça işe yarıyor. Bir de g noktasını araştır sevişme sırasında onu uyarın, penetrasyon sırasında girerken rahat ol çıkarken sık o kasları. Baştan çok yorucu oluyor ama alışınca orgazma çok faydası oluyor

Çok teşekkür ederim tavsiye ve önerileriniz için

O da çok uzun be, vajina ıslak mı kalır o kadar penetrasyona...

Çocuğun beli kopar ayol. Bir ileri bir geri

O , zaman benim herif çok kabiliyetli ikiz bebekler olana dek hahaha

Bizde alkol olayı yok sarhoş olmadan da oluyor yani evliliğin ilk iki yılında 5 6 saat süren gecelerimiz oldu yani

Benim esimdede ayni sorun var yumurtlama takibi yapıyoruz suan cocuk icin ama bazen 1 saat bosalmadigi oluyor ama bunu avantaj olarak görmüyoruz hiç cunki eşimin sık boşalmasi lazım yani bunu (sorun) olarak görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…