- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Bulduysa yapışsın bırakmasınArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Erken bosalma gibi gec bosalmada bir tür rahatsızlık yalniz ha..
Geç boşalma durumu, erkeğin cinsel olarak uyarılması ve boşalmasının normalden daha fazla zaman alması demektir. Erkek cinsel sağlığında sık karşılaşılmayan bir problemdir. Bazı erkeklerde geç boşalma görülebildiği gibi bazılarında ise boşalma hiç gerçekleşmez.
Çoğu zarar azı da karar değil ortası yarar..
Valla Arkadasimin sevgilisi olmada Ben bile yapisirdim o denliBulduysa yapışsın bırakmasınbi daha ele geçmez
İliski sıklıgı arttırıldıgında işe yarar olabiliyorBen cok gec ve zor orgazm olan biri olarak Ben de bu Problemden istiyorum karsi tarafta
+1İliski sıklıgı arttırıldıgında işe yarar olabiliyor
Robotmu bu adam yoksaArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Ya bide şey derler ya , neyi kınarsan başına gelir ?
Var.Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?