- Konu Sahibi pistachio_27
Kadın muhabbetlerimizin birinde arkadaşlarla erken boşalmayı konuşuyoruz; bir arkadaş yaşadığı bu sorunu nasıl çözdüğünü anlattı: İlişkinin başında eşini yavaşça, yormadan elle boşaltıp ön sevişmeye geçtiklerini, 30-40 dakika sonra da yeterli sertliğe ulaştıklarında ilişki kurduklarını söyledi. Bu şekilde 15-20 dakika kadar sürdürebiliyorlarmış. Bir saat süren ilişkiye erkeklerin dayanması zor ve ciddi performans ister.Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Bu öneriyi dikkate aldım ve denedim. Gerçekten cinsel hayatımızın kalitesi arttı. Hem eşim için eğlenceli oluyor hem de 15 dakika kadar devam edebiliyor, bu arada ben de rahat rahat endişesiz orgazm oluyorum.
30-40 dakika devam eden erkekte bence geç boşalma sorunu vardır, tedavi olmalıdır. Yoksa bir ara yığılır, kalır.