- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Olabilir pek anlamam fuckbuddy dediğiniz seydenBir de biz fuckbuddy olarak başladık. Başta duygu yoktu aramızda. Duygu eksikliği de erkek arkadaşımda geç boşalmaya sebep olmuş olabilir bence
30-40 dakikaya inanmayan bana hiç inanmaz deyip susayım benArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Nasıl haberi olmayacak, ölü gibi yatıyo mu bu kız?Erkeğin ilk degil 2.boşalmasıdır o
Ondan o kadar geçtir
Kızın haberi yoktur ondan
Tuvalette adam kendi işini halletmiştirNasıl haberi olmayacak, ölü gibi yatıyo mu bu kız?
Hiç başıma gelmedi, kesin yapan vardır. Ama ilişki ortasında tuvalete giden adam şüphe uyandırır, ben şahsen çişini tutarak erekte olduğunu, en sonunda dayanamayıp çişe gittiğini düşünürüm.Tuvalette adam kendi işini halletmiştir
Sonra kadının yanına gelmiştir
Daha geç boşalmak icin yani
2 ve 3. Boşalmalar daha geç oluyorHiç başıma gelmedi, kesin yapan vardır. Ama ilişki ortasında tuvalete giden adam şüphe uyandırır, ben şahsen çişini tutarak erekte olduğunu, en sonunda dayanamayıp çişe gittiğini düşünürüm.
Çoğu erkek hemen sonrasında devam edemez ki. Kadınlar saniyesinde devam etmeye hazır oluyor anatomik olarak ama erkekler için en az bir 20-30 dakika geçmesi gerekiyor aradan. Hemen devam edebilse bile ereksiyonu sürdüremeyebilir.Tuvalette adam kendi işini halletmiştir
Sonra kadının yanına gelmiştir
Daha geç boşalmak icin yani
3.4saatte çok ya o kadar devam edilmez bir ilişkide 3.4kere yapacağına ozaman herhun yapsin 1veya 2kez yapsin2 ve 3. Boşalmalar daha geç oluyor
O yuzden o sekilde yapanlar var . Mantıksız da degil bence . Yani çok erken bırakanlar için
Hatta 3.boşalma 3-4 saat bile sürebilir
Zaten 2.boşalma da kolay olmuyor bazı erkekler ıcın
Yapan manyaklar icin diyorum zaten3.4saatte çok ya o kadar devam edilmez bir ilişkide 3.4kere yapacağına ozaman herhun yapsin 1veya 2kez yapsin
Aynen bende sizi kasdetmedim yanlış anlasilmasinYapan manyaklar icin diyorum zaten
Enerji ile alakalı, genç yaşlarda olabiliyor, ama bünyeyi de zorlamak manyaklık gerçektenYapan manyaklar icin diyorum zaten
Hergün 1 veya 2 daha makbul olur3.4saatte çok ya o kadar devam edilmez bir ilişkide 3.4kere yapacağına ozaman herhun yapsin 1veya 2kez yapsin
Aynen o yüzden dedim hergun 3.4saat iskenceye donusecegine zorlamaya gerek yok ben hep söylüyorum bizim mukkembel ilişkimiz yok belki ama ben gayet memnunum 1.gun 2gun bazen 3gun arayla oluyor gayet memnunuzHergün 1 veya 2 daha makbul olur
Aynen daha ne olsun.Aynen o yüzden dedim hergun 3.4saat iskenceye donusecegine zorlamaya gerek yok ben hep söylüyorum bizim mukkembel ilişkimiz yok belki ama ben gayet memnunum 1.gun 2gun bazen 3gun arayla oluyor gayet memnunuz
Bakalım 2.cocukdan sonra ne olacakAynen daha ne olsun.
Diyelim ki var napacaksınız?Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Bakalım 2.cocukdan sonra ne olac
Umarım sorun yaşamazsınBakalım 2.cocukdan sonra ne olacak
Şimdilik gidişat iyi ama çocuk olunca boş vakit kısıtlı olur huysuz olursa illaki araya belki haftalar aylar girerUmarım sorun yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?