Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Kadın boşalmazsa spermler yumurtaya ulaşmıyor mi?

Ben ilişkiden sonra sırtüstü yatıp belime yastık koyuyordum. 30 dk öyle kalıyordum.. 2 ayda hamile kaldım.artik kalasimmi vardı yoksa ise mi yaradı bilmem
Bele yastık koymak işe yaramıştır masallah canım benim

var boyle erkekler evet ve ben uzun surmesini sevdigim icin bundan hic sikayetci olmamistim. iki erkek arkadasim bu sekildeydi, kendilerini baya iyi kontrol edebildikleri icin bana gore ayarlarlardi cogu zaman. isin kotusu boyle biriyle iliskiniz olduysa baskalariyla birliktelik yasayinca 30-40 dakikada bosalani aramaya basliyorsunuz.

Eşimde öyle bizim ön sevişmeyle r bir buçuk saati buluyor... Çok da iyi bir şey sayılmaz aslında benim çoğu zaman uykum geliyor

His kaygıda acının sonucu olmaz mı sence?
hayır tamamıyla vajinanın genişlemesi ile ilgili bu durum. O yüzden pozisyon değiştirmek etkili oluyor. Acı yeterince kaygınlık sağlanmadan birliktelik olduysa ya da stres ve kaygı ile kasıldıysanız olur. ve tabi bir takım tibbı sorunlar da olabilir sizin yaşadığınız tam olarak hangisi emin değilim.

İlaç vs. kullanıyorsa olabilir. Ya da ilk boşalmadan sonra, devam ederse belki...

Rahim ters benim, genellikle acı oluyorderin pozisyonlarda dogy gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…