- 1 Ocak 2022
- 209
- 57
- 13
- Konu Sahibi pistachio_27
-
video yu çeken (youtuber) değil operatör DOKTOR üroloji alanında uzmanMuhteşem kaynak yutub videosu
bende aynısını diyorum zaten benim dediğim tek şey biriken spermlerin hepsi bir boşalmada çıkmaz diyorum başka bi şey demedimBurada sizin anlattığınız şeyi destekleyen hiçbir şey yok. Aksine arka arkaya 2 ilişkiden sonrakiler kırı sıkıdır diyor
Hayır, yeterince kayganlık sağlanarak başladıysa ilişki sonrasında aksine his kaybı olabiliyor bu yüzden de pozisyon değiştirmek her iki taraf için de daha keyifli hale geliyor.Acı olmuyor mu belli bi süreden sonra?
Kadın boşalmazsa spermler yumurtaya ulaşmıyor mi?Bunu kim dedi Allah askına doktorlardan hic böyle birşey duymadım. Spermin rahim icine bosalması icin kaliteli ilişki dedikleri önce kadın bosalıp rahatlicak vajina girişindeki kaslar. sonra da erkek bosalıp rahme ulasıcak spermler.
Bizim doktorumuz böyle söyledi 1 yıldır gebelik elde edemedik hicKadın boşalmazsa spermler yumurtaya ulaşmıyor mi?
Ben ilişkiden sonra sırtüstü yatıp belime yastık koyuyordum. 30 dk öyle kalıyordum.. 2 ayda hamile kaldım.artik kalasimmi vardı yoksa ise mi yaradı bilmemBizim doktorumuz böyle söyledi 1 yıldır gebelik elde edemedik hic
Bele yastık koymak işe yaramıştır masallah canım benimBen ilişkiden sonra sırtüstü yatıp belime yastık koyuyordum. 30 dk öyle kalıyordum.. 2 ayda hamile kaldım.artik kalasimmi vardı yoksa ise mi yaradı bilmem
His kaygıda acının sonucu olmaz mı sence?Hayır, yeterince kayganlık sağlanarak başladıysa ilişki sonrasında aksine his kaybı olabiliyor bu yüzden de pozisyon değiştirmek her iki taraf için de daha keyifli hale geliyor.
Eşimde öyle bizim ön sevişmeyle r bir buçuk saati buluyor... Çok da iyi bir şey sayılmaz aslında benim çoğu zaman uykum geliyorArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
hayır tamamıyla vajinanın genişlemesi ile ilgili bu durum. O yüzden pozisyon değiştirmek etkili oluyor. Acı yeterince kaygınlık sağlanmadan birliktelik olduysa ya da stres ve kaygı ile kasıldıysanız olur. ve tabi bir takım tibbı sorunlar da olabilir sizin yaşadığınız tam olarak hangisi emin değilim.His kaygıda acının sonucu olmaz mı sence?
Erkekler kac kere bosalabilir ki ben birkere bosalir biter diye biliyorum..İlaç vs. kullanıyorsa olabilir. Ya da ilk boşalmadan sonra, devam ederse belki...
Kişiye göre değişir. Arka arkaya 2 3 yapan da var yarım saat arayla 2 yapan da gecede tek yapan da, standardı yok.Erkekler kac kere bosalabilir ki ben birkere bosalir biter diye biliyorum..
Erkekler kac kere bosalabilir ki ben birkere bosalir biter diye biliyorum..
Rahim ters benim, genellikle acı oluyorderin pozisyonlarda dogy gibihayır tamamıyla vajinanın genişlemesi ile ilgili bu durum. O yüzden pozisyon değiştirmek etkili oluyor. Acı yeterince kaygınlık sağlanmadan birliktelik olduysa ya da stres ve kaygı ile kasıldıysanız olur. ve tabi bir takım tibbı sorunlar da olabilir sizin yaşadığınız tam olarak hangisi emin değilim.
Vay be neymisKişiye göre değişir. Arka arkaya 2 3 yapan da var yarım saat arayla 2 yapan da gecede tek yapan da, standardı yok.
Allah herkesi dengiyle karşılaştırsın. Denk olmayınca zor olduğunu çok iyi biliyorumVay be neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?