- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.587
- 83
- 49
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi
Olabilir,Neden olmasın? Afrika kabilesi damdamdamide kabilesinden ise olabilir.Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
O kadarına gerek yok canımOlabilir,Neden olmasın? Afrika kabilesi damdamdamide kabilesinden ise olabilir.
İçki veya ilaçtır o. İnsan olsa hayal ürünüdürArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
yumurtlama takibi ile sık boşalması arasındaki bağ ne?Benim esimdede ayni sorun var yumurtlama takibi yapıyoruz suan cocuk icin ama bazen 1 saat bosalmadigi oluyor ama bunu avantaj olarak görmüyoruz hiç cunki eşimin sık boşalmasi lazım yani bunu (sorun) olarak görüyoruz
Acı olmuyor mu belli bi süreden sonra?Evet var. Ön sevişmeyi hesaba katmazsak bizim de 1 - 2 saat sürüyor. Geç boşalmak değil, olay kontrol edebilmesi. Pozisyon değiştirdikçe de zevk almaya devam edersiniz.
Ne güldüm:)Olabilir,Neden olmasın? Afrika kabilesi damdamdamide kabilesinden ise olabilir.
bir boşalmada birikin spermlerin hepsi çıkmaz 2 3 4 kere boşalma oldumu bütün spermler rahim içine atılır misal 4 günlük perhiz ile biriken 200 milyon sperm boşalmada hepsi çıkmaz 2 3 4 boşalmada bütün depo boşaltılır yani şansı arttırmak için günde 2 3 kere ilişkiye girmeli çiftleryumurtlama takibi ile sık boşalması arasındaki bağ ne?
Çok abartılı değil mi bu ya, doktorlar gebelik için bir gün arayla ilişkiye girmeyi öneriyordu. Bu kriter ne zaman değişti. Sık ilişki sperm kalitesinin düşmesine sebep olmuyor muydu? Doğru kaynaklara baktığınıza emin misiniz?bir boşalmada birikin spermlerin hepsi çıkmaz 2 3 4 kere boşalma oldumu bütün spermler rahim içine atılır misal 4 günlük perhiz ile biriken 200 milyon sperm boşalmada hepsi çıkmaz 2 3 4 boşalmada bütün depo boşaltılır yani şansı arttırmak için günde 2 3 kere ilişkiye girmeli çiftler
Ay nerden öğreniyorsunuz bu yalan yanlış şeyleri acababir boşalmada birikin spermlerin hepsi çıkmaz 2 3 4 kere boşalma oldumu bütün spermler rahim içine atılır misal 4 günlük perhiz ile biriken 200 milyon sperm boşalmada hepsi çıkmaz 2 3 4 boşalmada bütün depo boşaltılır yani şansı arttırmak için günde 2 3 kere ilişkiye girmeli çiftler
2,3 de çok ya dayanmakla.bir boşalmada birikin spermlerin hepsi çıkmaz 2 3 4 kere boşalma oldumu bütün spermler rahim içine atılır misal 4 günlük perhiz ile biriken 200 milyon sperm boşalmada hepsi çıkmaz 2 3 4 boşalmada bütün depo boşaltılır yani şansı arttırmak için günde 2 3 kere ilişkiye girmeli çiftler
Bunu kim dedi Allah askına doktorlardan hic böyle birşey duymadım. Spermin rahim icine bosalması icin kaliteli ilişki dedikleri önce kadın bosalıp rahatlicak vajina girişindeki kaslar. sonra da erkek bosalıp rahme ulasıcak spermler.bir boşalmada birikin spermlerin hepsi çıkmaz 2 3 4 kere boşalma oldumu bütün spermler rahim içine atılır misal 4 günlük perhiz ile biriken 200 milyon sperm boşalmada hepsi çıkmaz 2 3 4 boşalmada bütün depo boşaltılır yani şansı arttırmak için günde 2 3 kere ilişkiye girmeli çiftler
Ay nerden öğreniyorsunuz bu yalan yanlış şeyleri acaba
Bunu kim dedi Allah askına doktorlardan hic böyle birşey duymadım. Spermin rahim icine bosalması icin kaliteli ilişki dedikleri önce kadın bosalıp rahatlicak vajina girişindeki kaslar. sonra da erkek bosalıp rahme ulasıcak spermler.
Ay nerden öğreniyorsunuz bu yalan yanlış şeyleri acaba
Bu video o kadar tehlikeli. Sperm sayısı cok olan kişilerde belki gecerli olabilir ama diğer kısmı yakar gecersiniz zaten olmayan sayıyı daha da kötü hallere götürebilir.
Burada sizin anlattığınız şeyi destekleyen hiçbir şey yok. Aksine arka arkaya 2 ilişkiden sonrakiler kırı sıkıdır diyoristerseniz buda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?