nasıl yani beni aldatıyor olma olasılığımı ? sanmıyorum çünkü herşeyi elimin altında tüm çevresi beni tanıyor ha belki başkasını sevme hoşlanma durumu bir ihtimal olabilir.ama başkasıyla görüşme olasılığının olmadığından eminim.yaptığım hata konusuna gelince kesinlikle haklısın
Sen pişman falan değilsin.Eğer bu bir hataysa bir kez yapılır.
Adam her istediğinde tamam diyormuşsun.Yani zorla olan bir şey değil.
Samimi değilsin söylediklerinde yani.O yüzden problem yok.
Yaşın 19, onun ki 20 henüz çocuksunuz, sevişebilme kapasitesi yetişkinliğin göstergesi değil
Cinselliği istediğin gibi yaşa tarzında yazılar yazanlar olmuş okuyunca şaşırmadım değil.Tercih meselesi tabi ama ilk dokunduğun insanın eşin olması rahatlığı çok başka bana kalırsa.
Artık insanlar bir rahat bir geniş(bu bir eleştiri değildir sadece fikrimi belirtiyorum) evlenmeden önce istediği kişiyle birlikte oluyorlar.Ve bu da bir ihtiyaç diyorlar.Yemek içmek de ihtiyaç ama bunu çalışıp kendi kazandığımız helal parayla gideriyoruz.Aynı şey bence.
Bir de şu var:"Beni alan p... sanki çok mu namuslu" Ulan onun namusu onu ilgilendirir.Geç bunları.
İnsanlar neden mutsuz günümüzde.Çünkü manevi olarak zayıfız.Vicdanımızı rahatsız edecek şeyler yapıyoruz.Sonra duymamak için kulaklarımızı tıkıyoruz.Ama öyle tıkıyoruz ki kulaklarımızı gerçekleri de duyamaz oluyoruz.
Olayın dini boyutu zaten malum söylemeye gerek ile yok.
Bunları genç arkadaşlar için yazdım.Aklından geçiren varsa belki düşünmesine vesile olur diyerek ve haddim olmayarak.
Yazıyı yazan arkadaşıma da ne olursa olsun dürüst olmasını öneririm.Eğer o kişiyle mutsuz olacaksan devam etme.Çünkü bu hata üstüne hata yapmak olur.Evlenip boşanmak inan sandığın kadar kolay değil.Yanlış bi ilişkiye yanlışlarını her geçen gün katlayarak devam etme.Sabret ve seni geçmişinle doğrunla yanlışınla kabul edecek "o kişiyi" bekle.Mutlaka karşılaşacaksn.Ama ondan gerçekleri asla gizleme bana kalırsa.Herkes hata yapar keşke olmasaymış.Ama ben namusluyum ya nasıl böyle bişey yaparsın tü kaka diyenleri de anlayamıyorum.Kardeşim sen hiç mi hata yapmadın derler adama.Ayrıca Allah ayıbımızı yüzümüze vurmuyor sen kimsin?
Tekrar söylüyorum arkadaşım sakın ama sakın mutsuzsan onunla devam etme.Tövbe et.Bir daha da bu hatayı tekrarlama.Ve doğru insanı bekle.
Ahlak,namus, maneviyat gibi çook geniş ve önemli kavramaları sadece kadınların iki bacağının arasında bilen,zanneden bir toplumdan ne bekleyebiliriz ki...
merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen
dıktır baska care yok
o yazdığımdan bunu anladıysanız bişey diyemiyorum
Bir hata yaptın diye peşi sıra hatalarla mı yaşayacaksın.. Sakın ola evlenmeyi düşünme..
Yapmasaydın iyiydi ama oldu diye dünyanın sonu değil ya. Aslında bu bunu sana karşı kullanmasına sen izin veriyorsun canım. Bu kadar özel değerli triplerine girersen zayıf noktan olduğu için bunu sömürür. Sıradan bir şeymiş gibi yaklaş(en azından ona karşı) kendini çaresiz hissetme.. O zaman bunu sana karşı tehdit unsuru olarak kullanamaz. Bir kaç deneme yapar,üzerine gelir ama sabret,dik dur pes edecektir...
Sen kendine saygı duymazsan,karşındaki hiç duymaz.İnan böyle. Lütfen kendini ezdirme... Bir daha asla ilişki yaşama! Bir kere yapmış olman her zaman yapacağın anlamına gelmez.. Sakın eline başka koz verme...
Unutma, hiçbir şey senden daha değerli değil! dandik 2mmlik zar hiiiçççç değil!
merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen
Olan olmuş. Yaptıysan yaptığın şeyin arkasında dur.
Sen onla ilişki yaşadın diye, kulu kölesi olmak zorunda değilsin. Ayrılabilirsin
Hiç de bişey olmaz.
Bir daha da evlenmeyi düşünmediğin ve sevmediğin insanla ilişki yaşamazsan iyi olur bence
eee bu kız nerede. yorumlar birikti henüz dönmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?