- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Geri kafalılık öyle olmuyo yalnızHerkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Bilmiyorum yaaaa onu yapanin diğerini yapmaktan korkmasi cok sacma geldi bana.Yani korkun anal olsa belki anlardim herhalde galiba muhtemelen.Yetistirilme tarzın hele!Yani diğeri yetistirilme tarzına paralel diğeri mi ters?Garip bir tarzHerkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Öyle değilmiAhsjsksjshsks abla ya
doggy yaptığı an kızın foyası ortaya çıkar yalnız gerçekten
Doggy sözcüğünü ararken kendimi ekşide buldum.
Senin ekşide ne işin var hocam çık oradan hemenDoggy sözcüğünü ararken kendimi ekşide buldum.
Doggy sözcüğünü kızlara sormayım cahilligim ortaya çıkmasın dedim. Gugıla yazdım köpekcik falan derken ayrıntılara ekşide rastladım.daha çok kk de bulmuş gibisiniz şu an
Bayağı ekşittiler beni hiç sorma Hanimcim.Senin ekşide ne işin var hocam çık oradan hemen
Orasıda fenadır hocam,dogg'de değişik bişey işte isim olarak şaşırtıyor sadece yoksa bilinen bir durumdur.Bayağı ekşittiler beni hiç sorma Hanimcim.
Doggyi merakımdan oldu...
Doggy sözcüğünü kızlara sormayım cahilligim ortaya çıkmasın dedim. Gugıla yazdım köpekcik falan derken ayrıntılara ekşide rastladım.
Succulentcim mesajını da tam anlayamadım
Konu sahibinin anlattığı olayla doggy aynı değilmiş yalnız bak bayağı aydınlanmışımOrasıda fenadır hocam,dogg'de değişik bişey işte isim olarak şaşırtıyor sadece yoksa bilinen bir durumdur.