CİNSEL İLİŞKİ OLMADAN İLİŞKİ YÜRÜR MÜ?

Geri kafalı mı :) sana göre biz geri kafalıyız bence :) herşeyi yapıp zarını koruyana da hasta oluyorum. Ya yapacaksın, ya yapmayacaksın ortası yok bu işin bekaret sadece zar değil üzgünüm.

herkesten farklı olarak direkt sorunuza cevap vereyim: evet heyecan biter çünkü ilişkiniz bunun üzerine kurulu, o defalarca yaptığınız şeyi de acilen bırakın, gidin adam gibi sevişin, ne olacaksa olsun, zaten olan olmuş, bekaretinizi koruduğunuzu sanıyorsunuz ancak anal ilişki izleri de anlaşılır. şayet sevgilinizle evlenmezseniz hayatınıza giren her erkek anal yapmış olduğunuzu anlayacak, naaptınız siz ya? gençlere neler oluyor? anal yapıp kendini bakire sananlar var yahu, niye burdayım, niye yazdım bu konuya, neden okudum bunları Allahım?

Aslında cinsellik olmadan birkaç yıl bekleyebilirdiniz ama sizin artık geri dönüşünüz çok zor

Geri kafalılık öyle olmuyo yalnız bi söz vardı lisede çok kullanırdık afedersin ama söylücem tokmak davulu delmemiştir ama değmediği yer kalmamıştır yargılamıyorum bak aklıma geldi söyledim

Cinsellik olmadan ilişkiniz , -hic baslamasaydiniz bu şekilde - yürürdü...

Tavsiyem normal ilişkiyi yasayın bu 3 yılda da...

Yav ne bekareti? Adam vajinanın bir arkasıyla işini görünce bakire mi oluyorsunuz? Kimi kandırıyorsunuz ki? Anal yapıp vajinal ilişki fikrinden gerilmek mi? Pes.

Bilmiyorum yaaaa onu yapanin diğerini yapmaktan korkmasi cok sacma geldi bana.Yani korkun anal olsa belki anlardim herhalde galiba muhtemelen.Yetistirilme tarzın hele!Yani diğeri yetistirilme tarzına paralel diğeri mi ters?Garip bir tarz

Yani diyorsun ki, hem pastam dursun hem karnım doysun

Vajinal ilişkiden korkup anal yapmak da nasıl bir kendiyle çelişmek belli değil. Herkesin kendi tercihidir falan ama neticede yorum yapılsın diye açmışsin konuyu, bu da benim fikrim. O iğrenç şeyi yaparken zevk aldığını hiç sanmıyorum ve sevgilin senin zevk almadığını bile bile, bir kadın için onur kırıcı, aşağılayıcı ve ayrıca gerçekten her anlamda mide bulandırıcı o şeyi sana yaptığı halde sevgisine de inanıyorsun. Yapıyorsan onurunla sevişseydin keşke normal insanlar gibi.

Neyse birkac ay hiçbir şey yapmayın görürsün zaten ne kadar sevip sevmediğini.

Şahsınıza demiyorum yanlış anlamayın ama bu "bekarete" önem verdiği için "bekaret bozulmasın" diye anal ilişki yaşayanları duydukça çok üzülüyorum. Bekaret bu değildir. Ayrıca anal ilişkinin sağlık açısından zararları olabiliyor. Lütfen sağlığınızı ön planda tutun. Sizi rahatsız edecek ve mutlu etmeyecek hiçbir şey yapmayın. Vajinal ilişkiye girip girmemek sizin tercihiniz. Erkek arkadaşınız sizi seviyorsa sizin tercihlerinize de saygı duyar. Bu arada ilk ilişki, kızlık zarının bozulması vs konularından korkmayın, eğer anal ilişki yaşadıysanız anal ilişkinin verdiği acının yanında ilk vajinal ilişkinin acısı vız gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…