- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.032
- 36
Yaşlanınca gülerken bir anda altına s.cmaya başlayınca da anlaşılır mı diye korksun, doggy yaparken anlaşılır mı diye korksun
Ay cok fenasiniz yadoggy yaptığı an kızın foyası ortaya çıkar yalnız gerçekten
Kesinlikle katılıyorum. Kızlık zarını önemsiyor ama 20 yıllık evlilerin bile yapmaya yanaşmadığı-dini boyutunu saymıyorum bile korkunç ve iğrenç bir şey!- şeyi yapıyor sonra geri kafalı mıyım bekaret zar vesaire. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? Bakire mi sanıyorsunuz kendinizi? Eline erkek eli değmemiş kızlarla nasıl bir tutabiliyorsunuz kendinizi bakire adı altında? Gerçekten şok oluyorum böyle konuları okuyunca. Çevremizdeki dünyada neler neler var. Ben 4 yıllık evliyim ve anal ilişki nedir diye internetten baktım demin. Tövbe Yarabbim ya!İşte bu yüzden aileler evlilik öncesi cinselliğin neden olmaması gerektiğini çocuklarına iyi anlatmalı. Bana göre bir aile ya da bir birey muhafazakarsa nikahsız ilişkiyi onaylamaz. Bunun bir çok mantıklı sebebi vardır sebep kızlık zarı olamaz. Öyle olsaydı erkeklerin evlilik öncesi birliktelik yaşamaları normal olurdu ki gerçek muhafazakar ailelerde bu da sorundur.
Kızlık zarı duruyor ama anal ilişki yaşanmış. Ee ne anladım bu işten. Cinsel ilişki olmadan ilişki basbaya yürür ama siz o sınırı bir kere aşmışsınız bundan sonra 2-3 yıl tekrar etmeden duracağınızı sanmıyorum.
Oha belli olur mu gerçekten ne kadar cahilimdoggy yaptığı an kızın foyası ortaya çıkar yalnız gerçekten
Bende bunu merak etmişimdir hep yaş 35 12 yıllık evlilik ve cahil benOha belli olur mu gerçekten ne kadar cahilim
Valla ben de anlayamadım daha neler duyacam acaba. Zaten anal ilişkinin zırt pırt yapılabildiğini zor idrak ettim hep şehir efsanesi olduğuna inanmak isterdimBende bunu merak etmişimdir hep yaş 35 12 yıllık evlilik ve cahil ben
Buarada adamlar g.tune bakım mi anlıyor acepp
Bi laf vardır bilirmisin davul delinmemiş ama tokmağın değmediği yer kalmamış.Herkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Yetiştirlirdiğin ortam cinsel ilişki yaşama dediğinde keşke belirtseydi anal ilişkininde günah iğrenç birşey olduğunu sende değil ailende hata sana vajinana sahip çık derken analdan yapabilceğini düşünüp anlatamamış.oldukça fazla kez oldu. sanırım psikolojik, dediğim gibi ben yetiştirilen ortamla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Sevmek cinsellik olması şarttır diye bsy yok seven sevdiğinin görmeden de sever herşey cinselliğe bağlamayın yetiştirilme tarzınızda önden yapma analdan yap mıHerkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Ahsjsksjshsks abla yaHak yolu varken bok yoluna neden gidilirki..
Bilinçli iki kişi arasında yapıldıysa kimse anlamaz, ruhları bile duymaz. Şehir efsanesi o erkek anlar mevzusu.Oha belli olur mu gerçekten ne kadar cahilim
Bilinçli iki kişi arasında yapıldıysa kimse anlamaz, ruhları bile duymaz. Şehir efsanesi o erkek anlar mevzusu.
Canim valla basta alismis yapmissiniz zaten analda olsa sn yapmasanda o baskalariula yapicktir benim svgilim vrdi 5 sene sevgiliydik cocuklumdan beri severdim onu iliskiye girdim norml bi cekilde evet bunu saklamiyorum bnimle iliskiye girdi halde baskalariyla sevgili olup onlrlada yattini ogrendim hep o kizlar anlatti yazdi bana cevresi anlatti bitirdim smdi baskasiyla evliyim 7 haftalikta hamileyim iyi ki ayrilmisim evlenmeden bnce cinsel iliski olmamaliHerkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Gibi gibinasıl bir bilinç mesela. Düzgün yaparsan zarar gelmez gibi mi
Gene de ben bu ciftin o kadar profesyonel oldugunu sanmiyorum.Gibi gibi
Buna çok güldüm yaaaBi laf vardır bilirmisin davul delinmemiş ama tokmağın değmediği yer kalmamış.
Yok ben de sanmıyorum onu. Totosu elinde kalacakGene de ben bu ciftin o kadar profesyonel oldugunu sanmiyorum.
Diyorum ya bosuna totoya zarar
Sagliga zarar. .
"Bekaretini koru" tembihini yanlis anlamis arkadaş.Yok ben de sanmıyorum onu. Totosu elinde kalacak