- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.559
Oldukça fazla kez oldu yazmışsın bir de. Yetiştirilen ortamda anal yap ama kızlık zarına dokundurma mı dediler sana? Hem sağlığın açısından berbat bir ilişki tarzı, hem de senin düşüncen açısından. Trajikomik bir olaysın.oldukça fazla kez oldu. sanırım psikolojik, dediğim gibi ben yetiştirilen ortamla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Wallahı ben de Yazıcaktım bunuHak yolu varken bok yoluna neden gidilirki..
İlk ben yazdım duramadım nedenseWallahı ben de Yazıcaktım bunu
Durma zaten abla senin bilgilerine ihtiyaçları varİlk ben yazdım duramadım nedense
Senin yetiştiğin ortamda anal serbest miydi yanioldukça fazla kez oldu. sanırım psikolojik, dediğim gibi ben yetiştirilen ortamla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Banlanırım diye de korkuyorumİlk ben yazdım duramadım nedense
Doğru yolu bulsalar keşke ..Durma zaten abla senin bilgilerine ihtiyaçları var
Bişey olmaz merak etmeBanlanırım diye de korkuyorum
Herkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Oldukça fazla kez oldu yazmışsın bir de. Yetiştirilen ortamda anal yap ama kızlık zarına dokundurma mı dediler sana? Hem sağlığın açısından berbat bir ilişki tarzı, hem de senin düşüncen açısından. Trajikomik bir olaysın.
Anlamadigim sey su bu sevgilinizle evlenecekseniz vajinal iliski yasasaniz nolur ki? Ha baska biriyle evlenecek olsaniz zaten bu iliskinizi soylemeyeceksiniz. Bunu anlamadigi gibi vajinal iliski yasayip yasamadiginizi da anlayamaz ki. Sorun ne o zaman?
E ama herkesin kanamiyor ki olsa da belli belirsiz. Benim ilk iliskimde de sonrakilerde de kanama hic olmadi. Normali de bu zatengızlık zarı aaaaa
E ama herkesin kanamiyor ki olsa da belli belirsiz. Benim ilk iliskimde de sonrakilerde de kanama hic olmadi. Normali de bu zatenstres, gerginlik yoksa ve hazir olarak iliskiye girilirse kanama cogunlukla olmuyor.
Olmasi gereken bu zaten. Ben de bekliyorum yatak dosek kan olacakhaha ben de görmedim hiç öyle bir kan. Gayet hazırdım istedim seviştim kanamadım
Yaşlanınca gülerken bir anda altına s.cmaya başlayınca da anlaşılır mı diye korksun, doggy yaparken anlaşılır mı diye korksunBi de anal ilişki yaşadığında farkedilmez mi ya. Hani evlenmezsek sonra başkasıyla da evlenemezsem diye korkuyorsa ? Anal sanki daha belli olur.
Yaşlanınca gülerken bir anda altına s.cmaya başlayınca da anlaşılır mı diye korksun, doggy yaparken anlaşılır mı diye korksun