Ayipsinyok geyik yaptım boşver
Aydınlandın mı madem
Neler öğrencez daha buradayok geyik yaptım boşver
Aydınlandın mı madem
Doggy farklı boyutlarda ele alırsak pazar bulmacası gibin olurKonu sahibinin anlattığı olayla doggy aynı değilmiş yalnız bak bayağı aydınlanmışım
Konu sahibinin anlattığı olayla doggy aynı değilmiş yalnız bak bayağı aydınlanmışım
Kesinlikle haklısın.yok değil canım.
Şimdi bu kızcağız anal sex yaptığı için sürekli, ileride eşi ile doggy pozisyonunda vajinal sex yaparsa işte malum bölge bayağı genişlemiş şekilde gözükeceği için sıkıntı
bekarete önem veiyorsunuz ama anal ilişkiye giriyorsunuz bi iş var bu saçmalaıkta gibi saçma tamamlamayla konuyu kapatıyorum :)))Herkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Sanırım kast edilen şey kızlık zarının bozulmamış olmasıAnal olunca farklı olmuyormu yetişme ortamın.
Kızlık zarına önem veriyormuş,onun içnde anal seks i tercih etmişler sonrada vazgeçmişler.Sanırım kast edilen şey kızlık zarının bozulmamış olması
Bir tek hayvanlar arkadan ilişkiye giriyor diye biliyorum ben ama insanlarda hayvanca hareketler yapabiliyormus öğrenmiş oldumKesinlikle katılıyorum. Kızlık zarını önemsiyor ama 20 yıllık evlilerin bile yapmaya yanaşmadığı-dini boyutunu saymıyorum bile korkunç ve iğrenç bir şey!- şeyi yapıyor sonra geri kafalı mıyım bekaret zar vesaire. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? Bakire mi sanıyorsunuz kendinizi? Eline erkek eli değmemiş kızlarla nasıl bir tutabiliyorsunuz kendinizi bakire adı altında? Gerçekten şok oluyorum böyle konuları okuyunca. Çevremizdeki dünyada neler neler var. Ben 4 yıllık evliyim ve anal ilişki nedir diye internetten baktım demin. Tövbe Yarabbim ya!
Allah'ım ıslah etsin gerçekten bu ahir zaman alametleri beni çok korkutuyorKızlık zarına önem veriyormuş,onun içnde anal seks i tercih etmişler sonrada vazgeçmişler.
Bir anlık zevkten dolayı yapılan yanlış buda..Allah'ım ıslah etsin gerçekten bu ahir zaman alametleri beni çok korkutuyor
Öyle öyleÖyle değilmi
Bencede öyleÖyle öyle
Ben anneme doggy desem ne diyorsun evladım ne köpeğinden bahsediyorsun der ahshshsjsjshshBencede öyle
Dog olarak onun köpek olduğunu anlar zaten,Amin inşallah evlatlarımızı korumak lazımBen anneme doggy desem ne diyorsun evladım ne köpeğinden bahsediyorsun der ahshshsjsjshshAllah'ım 3 evladımı da korusun devir çok kötüleşti