CİNSEL İLİŞKİ OLMADAN İLİŞKİ YÜRÜR MÜ?

şu anal ilişkide de zar var algısı olaydı iyiyidi

yazından anladığıma göre analıda, vajinalıda bırak.
vajinal yaşarsan ve kişiyle de ayrılırsan cok pişman olacagını ve cıkmaza gireceğini düşüyorum.

Konu sahibinin anlattığı olayla doggy aynı değilmiş yalnız bak bayağı aydınlanmışım

yok değil canım.
Şimdi bu kızcağız anal sex yaptığı için sürekli, ileride eşi ile doggy pozisyonunda vajinal sex yaparsa işte malum bölge bayağı genişlemiş şekilde gözükeceği için sıkıntı

Kesinlikle haklısın.
Şimdi taşlar yerine oturdu.
R rose226 ağrimayan başınıza iş açmayın. Olan olmuş bu saatten sonra uzak durun.

bekarete önem veiyorsunuz ama anal ilişkiye giriyorsunuz bi iş var bu saçmalaıkta gibi saçma tamamlamayla konuyu kapatıyorum :)))

Off offf nerede Leyla ile Şirin ,Ferhat ile Mecnun yüz görmeden aşk yaşamışlar simdikiler Allahım sen büyüksün

Sizinki yürümez bu arada konu sahibi

Bir tek hayvanlar arkadan ilişkiye giriyor diye biliyorum ben ama insanlarda hayvanca hareketler yapabiliyormus öğrenmiş oldum

Sen simdi kendini bakire mi saniyorsun?? El degmemis hatun
Valla esimle 8'9 yil sevgililikten sonra evlendik 7. Yila kadar opusmenin ellesmenin dışına cikmadik.. 7. Senenin serefine bseyler oldu orasi cok onemli dgl.. ama sizin kdar degerlerime duskun değildim iyiki de deilmisim...

1- Anal ilişkiye sürekli giriyorsunuz ve bekarete önem verdiğinizi söylüyorsunuz geri kafalı demem ama bu iki yüzlülük.
2- Cinsel ilişki olmadan ilişki sürdürülebilir. Ne sanıyorsunuz ki her sevgili/nişanlı sürekli cinsel ilişkide mi? Ya da senelerdir sevgili olanlar mutlaka cinsel ilişkiye girmiş midir ?
3- Daha bugün böyle bir sorunla karşılaştım, sevgilisiyle birlikte olup hamile olan kişi sevgilisinden ayrılıyor ve karşılaştığı onlarca sorunu varın siz düşünün.
4- Cinsel ilişkiye girip girmemek tamamen sizin kararınız ama lütfen iki yüzlü olmayın. İlişkinin de sorumluluklarını alın alamıyorsanız yalan dolan ilişkilerden uzak durun. Ayrıca sağlıksız olan her yoldan uzak durun.

Yetiştirilme tarzın anal ilişkiyi kaldırıyor demek ki... ya bekaretini vereceksin yada hic igrenc olaylara grmeyeceksin. Wc yapilan yerden iliski de ne demek ya bide bekareti olana namuslu olmayana namussuz derler. Size ne derler peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…