- 10 Ekim 2018
- 1.018
- 1.298
Elbette cinsel ilişki yaşamadan da ilişki devam eder. Bence anal da yapmasaydınız çünkü çok zararlı etkileri ilerde çıkabiliyor. Şahsen bizim evlenmeden önce cinsel hayatımız vardı Allah nasip etti evlendik ama olumsuz da olabilirdi. Bu biraz da kişisel düşünce burada ki yorumlara göre hareket etmeyin.Herkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
İlk defa görmüş gibi miBu sevgilinizden ayrılırsanız yeni sevgilinize "hiçbir şey yaşamadım, bakireyim" diyeceksiniz belli ki. Peki karşınızdaki ne kadar salak olabilir?
Hiç tecrübesi olmayan biriyle her şeyi yaşamış birinin rahatlığı aynı olabilir mi? Karşınızdaki adam tecrübesiz bile olsa, sizde fiziksel deformasyon olmasa bile anlar bunu.
Yok ben süper rol yaparım, ilk defa görmüş gibi şok olurum falan diyorsanız gidip en yakın ajansa kayıt yaptırın da Oscar'a yürüyün bari.
Olmayan bekaretinizi düşündüğünüz kadar ileride yaşayabileceğiniz tuvaletini tutamama problemlerini de düşünseydiniz keşke.
Soruya gelince, cinsellik olmadan ilişki yürür ama sizinki artık o şekle dönmez.
Bende hayvanların anal seks yaşadığını öğrenmiş oldum...Bir tek hayvanlar arkadan ilişkiye giriyor diye biliyorum ben ama insanlarda hayvanca hareketler yapabiliyormus öğrenmiş oldum
Valla ben öyle kanadım.Olmasi gereken bu zaten. Ben de bekliyorum yatak dosek kan olacak
Herkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
Sana tavsiyem evlilik öncesi bir cinsel ilişki yaşama. Cinsel ilişki olmadan onun sana karşı sevgisini sadakatini daha iyi anlarsın. Kimseye güvenme