- 11 Aralık 2018
- 39.662
- 245.766
Öyle anlayan çok var maalesef."Bekaretini koru" tembihini yanlis anlamis arkadaş.
Yanarim ona yanarim.
Ak edeyim derken b.k etmis
Öyle anlayan çok var maalesef.
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim çünkü bana ne, iki taraf da uygun buluyorsa anal sekse karşı değilim çünkü bana ne, ama iş zarı korumak için anal seks yapmaya gelince ona karşıyım işte.
Sana tek diyeceğim lütfen bunu kendine yapma, yaptırma..anal iliski yasadık(oldukça fazla:/)
Is kendine ve bendenine zarar vermeye gelince elbette herkes karsi olmali.Öyle anlayan çok var maalesef.
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim çünkü bana ne, iki taraf da uygun buluyorsa anal sekse karşı değilim çünkü bana ne, ama iş zarı korumak için anal seks yapmaya gelince ona karşıyım işte.
Valla kendine zarar vermek isteyen de versin, ona da bana ne benceIs kendine ve bendenine zarar vermeye gelince elbette herkes karsi olmali.
Ve ben de karsiyim.
Uye kendi icinde celisiyor. Hem bekaret kavrami onemli diyip hem anal birlesmesi gulunc.
Bekaret kavrami onemli olan kisi elini bile surdurmez erkege .
Bu bi nevi kurnazlik gibi olmus.
Zar dursun ama istedigimi yapayim nasilsa kani gorunce bakire sanacak kafasi.
Aldatma gibi gelior bana karsisindakini.
Isteyen istedigini yapsin ama yanlis yapmasin, kendine zarar vermesin ve ne istedigini bilsin canim problem o.
Ayni benim kocamin kafasiValla kendine zarar vermek isteyen de versin, ona da bana ne benceBana zararı olmadığı sürece kimseye ve hiç bir şeye karşı değilim ben sanırım.
Ahahah aynen katılıyorum sayın beyinize, ne mok yerlerse yesinlerAyni benim kocamin kafasi
Birak ne b.k yerlerse yesinler kafasi.
Simdi buraya yorum yazdigimi görse ona da kizar
Sana ne milletin seyinden
Bu nasıl bir ortam ki zar bozulur diye aklın gidiyor vajinayı elletmiyorsun ama defalarca anal ilişki yaşıyorsun? Kafan çok güzelmiş güle güle kullanoldukça fazla kez oldu. sanırım psikolojik, dediğim gibi ben yetiştirilen ortamla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Gülmemeliyim gülmemeliyim gülmemeliyim gülmemeliyim ahajsksksksksmmssmlssmsmSizin ilişki yürümez bacım, baksana yürümemiş ki anal yapmışsınız deffalarca kez ama zar güvende. Üç yılda 1 yıl oral yapsanız, bir yıl kulaktan ama yok orada da zar var bulursunuz kalan iki yıl için de bir delikHa bir de bilinçsizce totodan devam etmeyin m.kunuzu tutamazsanız bu çocuk sizi almaz ( hiç kimse almaz), zar bile kurtarmaz sonra sizi
Hak yolu varken bok yoluna neden gidilirki..
Yapacakları her şeyi yapmışlar zaten daha ne evliliğini bekliyorlarsa.birde 3 sene sonra evlenecekseniz niye 3 sene bekliyorsunuz şimdi evlenin . düğüne gerek yok nikah kıyın tamam
Hayır bari bize kutsal bakire ayakları yapmasa kimsenin bir şey dediği yok aha sevişin şu köşede ama böyle sevişip sevişip sevişmedim diyorlar insana bir geliyor sağdan soldanGülmemeliyim gülmemeliyim gülmemeliyim gülmemeliyim ahajsksksksksmmssmlssmsm
Vajinal ilişki yok ama anal var ve bekaret diyorsun hmmm peki