CİNSEL İLİŞKİ OLMADAN İLİŞKİ YÜRÜR MÜ?

şu anal ilişkide de zar var algısı olaydı iyiyidi :KK70:

yazından anladığıma göre analıda, vajinalıda bırak.
vajinal yaşarsan ve kişiyle de ayrılırsan cok pişman olacagını ve cıkmaza gireceğini düşüyorum.

Konu sahibinin anlattığı olayla doggy aynı değilmiş yalnız bak bayağı aydınlanmışım :KK58:

yok değil canım.
Şimdi bu kızcağız anal sex yaptığı için sürekli, ileride eşi ile doggy pozisyonunda vajinal sex yaparsa işte malum bölge bayağı genişlemiş şekilde gözükeceği için sıkıntı 🤣🤣🤣

yok değil canım.
Şimdi bu kızcağız anal sex yaptığı için sürekli, ileride eşi ile doggy pozisyonunda vajinal sex yaparsa işte malum bölge bayağı genişlemiş şekilde gözükeceği için sıkıntı 🤣🤣🤣
Kesinlikle haklısın. :eek:
Şimdi taşlar yerine oturdu.
R rose226 ağrimayan başınıza iş açmayın. Olan olmuş bu saatten sonra uzak durun.

Herkese merhaba arkadaşlar, ben yirmili yaşların başında bir kızım. Birkaç yıllık bir ilişkim var. Gayet de güzel gidiyor. O beni seviyor, ben de onu. Kısmetse birkaç yıl sonra evlilik düşünüyoruz. Daha önce hiç vajinal seks yapmadım ve evlenmeden önce normal şekilde cinsel ilişki yaşamak istemiyorum. Geri kafalı demeyin lütfen. Yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum sanırım. Hem korkuyorum hem de çok geriliyorum. Kızlık zarı olayı beni çok korkutuyor, bekaret konusu da öyle. Maalesef ki anal iliski yasadık(oldukça fazla:/) ama bunun hem hijyen hem de sağlık açısından iyi olmadıgını biliyorum. Konuştuk ve buna devam etmeme kararı aldık. Sevgilim bir sorun olmayacağını, benim için evlenene kadar bekleyeceğini söylüyor. Kendisi de genç ve cinsellik konusunda da baya istekli biri. Evlenmemize minimum 2-3 yıl var. Hiçbir cinsellik olmadan bunca yıl ilişki güzel bir şekilde devam eder mi? Yoksa ilişkimiz heyecanını kaybeder mi? Beni sevdiğini biliyorum, hissediyorum ama bu konu beni düşündürüyor. Lütfen yargılamadan, söylediklerimi dikkate alarak yorum yapın. Şimdiden teşekkürler.
bekarete önem veiyorsunuz ama anal ilişkiye giriyorsunuz bi iş var bu saçmalaıkta gibi saçma tamamlamayla konuyu kapatıyorum :)))

Off offf nerede Leyla ile Şirin ,Ferhat ile Mecnun yüz görmeden aşk yaşamışlar simdikiler Allahım sen büyüksün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sizinki yürümez bu arada konu sahibi😌

Kesinlikle katılıyorum. Kızlık zarını önemsiyor ama 20 yıllık evlilerin bile yapmaya yanaşmadığı-dini boyutunu saymıyorum bile korkunç ve iğrenç bir şey!- şeyi yapıyor sonra geri kafalı mıyım bekaret zar vesaire. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? Bakire mi sanıyorsunuz kendinizi? Eline erkek eli değmemiş kızlarla nasıl bir tutabiliyorsunuz kendinizi bakire adı altında? Gerçekten şok oluyorum böyle konuları okuyunca. Çevremizdeki dünyada neler neler var. Ben 4 yıllık evliyim ve anal ilişki nedir diye internetten baktım demin. Tövbe Yarabbim ya!
Bir tek hayvanlar arkadan ilişkiye giriyor diye biliyorum ben ama insanlarda hayvanca hareketler yapabiliyormus öğrenmiş oldum

Sen simdi kendini bakire mi saniyorsun?? El degmemis hatun 😎
Valla esimle 8'9 yil sevgililikten sonra evlendik 7. Yila kadar opusmenin ellesmenin dışına cikmadik.. 7. Senenin serefine bseyler oldu orasi cok onemli dgl.. ama sizin kdar degerlerime duskun değildim iyiki de deilmisim...

1- Anal ilişkiye sürekli giriyorsunuz ve bekarete önem verdiğinizi söylüyorsunuz geri kafalı demem ama bu iki yüzlülük.
2- Cinsel ilişki olmadan ilişki sürdürülebilir. Ne sanıyorsunuz ki her sevgili/nişanlı sürekli cinsel ilişkide mi? Ya da senelerdir sevgili olanlar mutlaka cinsel ilişkiye girmiş midir ?
3- Daha bugün böyle bir sorunla karşılaştım, sevgilisiyle birlikte olup hamile olan kişi sevgilisinden ayrılıyor ve karşılaştığı onlarca sorunu varın siz düşünün.
4- Cinsel ilişkiye girip girmemek tamamen sizin kararınız ama lütfen iki yüzlü olmayın. İlişkinin de sorumluluklarını alın alamıyorsanız yalan dolan ilişkilerden uzak durun. Ayrıca sağlıksız olan her yoldan uzak durun.

Yetiştirilme tarzın anal ilişkiyi kaldırıyor demek ki...😂 ya bekaretini vereceksin yada hic igrenc olaylara grmeyeceksin. Wc yapilan yerden iliski de ne demek ya bide bekareti olana namuslu olmayana namussuz derler. Size ne derler peki?

X