Cinsel ilişki (iç çamaşırı)

Gözümden yaşlar geldi gülerken Yıllardır tüp bebekle uğraşıyoruz transferime 2 gün kala bu aksam okuduğum beni ohaa ya biz bu yöntemi nasıl akıl edemedik dedirtmedi değil hay siz cok yaşayın emi

Gözümden yaşlar geldi gülerken Yıllardır tüp bebekle uğraşıyoruz transferime 2 gün kala bu aksam okuduğum beni ohaa ya biz bu yöntemi nasıl akıl edemedik dedirtmedi değil hay siz cok yaşayın emi
Allah en kısa zamanda nasip etsin bilmiyorum belki başkası dese bende ayni tepkileri verirdim ama bı türlü çıkamadım işin içinden, iç çamaşırı üzerinden sürtünmeyle zevk suyu geçer mi cümlesini çıkaramıyorum aklımdan ilişki üzerine 2. Regliyi olmama rağmen az geldi 2 gün geldi diye korkuyorum ki korkunun sebebi gebelikte düzenli olarak her ay regl gördüm diyen insanların yorumları olmasi

Niye böyle düşünüyorsunuz ki sürtünmeyle gebe kalan hiç mi kimse yok
Sen ne yap biliyormusun adım başı doktor adım başı hastane ver paranı git kardeşim doktor sana uzun uzun anlatsın bu isi saatler mi surer gunler mi onu biz bilemeyiz artık.Tabi adama diplomasını yırttırmazsin umarım.

Gideceğim kadın doğuma 8. Hafta kese gözükür en azından kötü bir şey varsa korkularına hapis oldum yoksa böyle olmuyor iki kere regl oldum rahat yok az geldi diye

Saygınızı bozacak kadar nefret dolu olmanizdaki sebep ne ?????
Yaşça senden oldukça büyüğüm 1 bu kdr anksiyeten artacaksa başından büyük islere kalkmayacaksin herkes kendini en iyi taniyandir 2 madem kalktın biz bundan 20 sene önce bile doğum kontrol yöntemlerini biliyorduk su devirde bilip kullanmamakta kusura bakma akilsizliktir!! 3 insanlar sana deefaatle anlatmış ısrarla bunun olacağını düşünüp birde hala kese görmeye gidicem diyorsun. Ee pesss !!!!

Tam bir Cinsel ilişkiye girsem bende korunma yöntemlerini biliyorum , o an bunun imkansız olduğunu bile bile yaşadım daha sonra internette karşıma çıkan yazılardan dolayı bı tedirginlik oldu , doktora gidicem evet yoksa burda yardimci olmak yerine aşağılayıcı sözler duymak beni yaralamaktan başka bir işe yaramiyor .

2. Reglimin 4. Günü reglim bitti sizce doktora gitmeli miyim gitmek için çok mu geç kaldım gebelikte düzenli regl gören kadınlar gibi olamam değil mi ya çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…