Allah en kısa zamanda nasip etsinGözümden yaşlar geldi gülerkenYıllardır tüp bebekle uğraşıyoruz transferime 2 gün kala bu aksam okuduğum beni ohaa ya biz bu yöntemi nasıl akıl edemedik dedirtmedi değil hay siz cok yaşayın emi
Hala mı korkuyorsun ?
Üzgünüm jinekolojinin ve hatta tıbbın senin icin yapacağı bir şey yok.
Niye böyle düşünüyorsunuz ki sürtünmeyle gebe kalan hiç mi kimse yokÜzgünüm jinekolojinin ve hatta tıbbın senin icin yapacağı bir şey yok.
Sen ne yap biliyormusun adım başı doktor adım başı hastane ver paranı git kardeşim doktor sana uzun uzun anlatsın bu isi saatler mi surer gunler mi onu biz bilemeyiz artık.Tabi adama diplomasını yırttırmazsin umarım.Niye böyle düşünüyorsunuz ki sürtünmeyle gebe kalan hiç mi kimse yok
Gideceğim kadın doğuma 8. Hafta kese gözükür en azından kötü bir şey varsa korkularına hapis oldum yoksa böyle olmuyor iki kere regl oldum rahat yok az geldi diyeSen ne yap biliyormusun adım başı doktor adım başı hastane ver paranı git kardeşim doktor sana uzun uzun anlatsın bu isi saatler mi surer gunler mi onu biz bilemeyiz artık.Tabi adama diplomasını yırttırmazsin umarım.
Sonra psikiyatriye gidecek misin Alenscim, gidecektin haniGideceğim kadın doğuma 8. Hafta kese gözükür en azından kötü bir şey varsa korkularına hapis oldum yoksa böyle olmuyor iki kere regl oldum rahat yok az geldi diye
Bence beyin cerrahı şartSonra psikiyatriye gidecek misin Alenscim, gidecektin hani
:)) Şaka maka bu tarz anksiyeteler insanı yer bitirir. 10 sayfa yazıldı olamaz diye. Bugün bununla ilgili obsesyonlar yarın farklı konuya çevrilir, sıkıntıBence beyin cerrahı şart
Saygınızı bozacak kadar nefret dolu olmanizdaki sebep ne ?????Bence beyin cerrahı şart
Evet önce kadın doğuma sonra da psikoloğa gideceğim abla:)) Şaka maka bu tarz anksiyeteler insanı yer bitirir. 10 sayfa yazıldı olamaz diye. Bugün bununla ilgili obsesyonlar yarın farklı konuya çevrilir, sıkıntı
Yaşça senden oldukça büyüğüm 1 bu kdr anksiyeten artacaksa başından büyük islere kalkmayacaksin herkes kendini en iyi taniyandir 2 madem kalktın biz bundan 20 sene önce bile doğum kontrol yöntemlerini biliyorduk su devirde bilip kullanmamakta kusura bakma akilsizliktir!! 3 insanlar sana deefaatle anlatmış ısrarla bunun olacağını düşünüp birde hala kese görmeye gidicem diyorsun. Ee pesss !!!!Saygınızı bozacak kadar nefret dolu olmanizdaki sebep ne ?????
Tamam canımcım, senin için diyorum sonrasında daha büyük sıkıntılar yaşama diye. Genceciksin bu yaşta bi de bunlarla uğraşma. Haber et :)Evet önce kadın doğuma sonra da psikoloğa gideceğim abla
Tam bir Cinsel ilişkiye girsem bende korunma yöntemlerini biliyorum , o an bunun imkansız olduğunu bile bile yaşadım daha sonra internette karşıma çıkan yazılardan dolayı bı tedirginlik oldu , doktora gidicem evet yoksa burda yardimci olmak yerine aşağılayıcı sözler duymak beni yaralamaktan başka bir işe yaramiyor .Yaşça senden oldukça büyüğüm 1 bu kdr anksiyeten artacaksa başından büyük islere kalkmayacaksin herkes kendini en iyi taniyandir 2 madem kalktın biz bundan 20 sene önce bile doğum kontrol yöntemlerini biliyorduk su devirde bilip kullanmamakta kusura bakma akilsizliktir!! 3 insanlar sana deefaatle anlatmış ısrarla bunun olacağını düşünüp birde hala kese görmeye gidicem diyorsun. Ee pesss !!!!
Teşekkür ederim abla haftaya yazacağım umarım her şey güzel olurTamam canımcım, senin için diyorum sonrasında daha büyük sıkıntılar yaşama diye. Genceciksin bu yaşta bi de bunlarla uğraşma. Haber et :)
Üstüneds yine bunu deneyin derken neyi deneyeyimNiye bakire olmadığınızı defalarca vurguladınız. Gerçekten korkuyorsanız 3 aylık iğne yaptırım, üstüne de yine bunu deneyin en azından sağlam olur
Korunma yöntemi ile deneyin dedimÜstüneds yine bunu deneyin derken neyi deneyeyim