• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile hamilelik

Kaç test yapıp guvenmemissin bize soruyorsun cevap veriyoruz bize de var mı yok mu on kere soruyorsun guvenmiyorsun, kabul edemiyorsun, bilmediğimiz bı ayrıntı var demek ki hamilesin istediğin cevap bu değil mi. Yok dwdik kabul etmiyorsun var diyorum işte.

Ablacım sana ciddi ciddi yazıyoruz ama sen anlamıyorsun ruhsal dengeni kaybetmişsin sen psiyatri ye git
Abla dayanamayıp bugün içim rahat etsin diye ilişkiden tam 41 gün sonra Bida test yaptırdım ve <0.100 çıktı Buda negatif anlamına geliyor değil mi

Abla dayanamayıp bugün içim rahat etsin diye ilişkiden tam 41 gün sonra Bida test yaptırdım ve <0.100 çıktı Buda negatif anlamına geliyor değil mi
Ooff senii delirmişsin galiba hamile mi olmak istiyorsun şuan? Burda sana o kadar kişi yok yazdı hamile falan değilsin bir daha test yapma ve sen bence bir daha bu işlere kalkışma bak sana ciddi söylüyorum ruhen dengem bitmiş psikolojik olarak hamilelik yaşıyorsun sen eğer tamamen delirmek istemiyorsan bu işleri yapma kimseyle

Ooff senii delirmişsin galiba hamile mi olmak istiyorsun şuan? Burda sana o kadar kişi yok yazdı hamile falan değilsin bir daha test yapma ve sen bence bir daha bu işlere kalkışma bak sana ciddi söylüyorum ruhen dengem bitmiş psikolojik olarak hamilelik yaşıyorsun sen eğer tamamen delirmek istemiyorsan bu işleri yapma kimseyle
Haklısın abla Bida asla zaten bu bana ders oldu

Haklısın abla Bida asla zaten bu bana ders oldu
Tamam şuan bu konuyu kapat artık . Kendi değerini bil bir erkek 5 dk zevk alacak diye sen aylardır deli deli geziyorsun ortalıkta yazık sana seni seven erkek seni bu hale sokmaz bir kere

Back