- 11 Ocak 2025
- 61
- -4
- 1
- 24
Abla dalga mı geçiyosun lütfen doğruyu söyle çok korku içindeyim yardımcı olSevgilinde sen kadar stresli mı merak ettim yoksa "birşey olmaz" deyip sallıyor mu, birlikte doguracagiz seninle tarihlerimizde yakin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla dalga mı geçiyosun lütfen doğruyu söyle çok korku içindeyim yardımcı olSevgilinde sen kadar stresli mı merak ettim yoksa "birşey olmaz" deyip sallıyor mu, birlikte doguracagiz seninle tarihlerimizde yakin.
Ablacım sana ciddi ciddi yazıyoruz ama sen anlamıyorsun ruhsal dengeni kaybetmişsin sen psiyatri ye gitAbla dalga mı geçiyosun lütfen doğruyu söyle çok korku içindeyim yardımcı ol
Abla dayanamayıp bugün içim rahat etsin diye ilişkiden tam 41 gün sonra Bida test yaptırdım ve <0.100 çıktı Buda negatif anlamına geliyor değil miAblacım sana ciddi ciddi yazıyoruz ama sen anlamıyorsun ruhsal dengeni kaybetmişsin sen psiyatri ye git
Ooff senii delirmişsin galiba hamile mi olmak istiyorsun şuan? Burda sana o kadar kişi yok yazdı hamile falan değilsin bir daha test yapma ve sen bence bir daha bu işlere kalkışma bak sana ciddi söylüyorum ruhen dengem bitmiş psikolojik olarak hamilelik yaşıyorsun sen eğer tamamen delirmek istemiyorsan bu işleri yapma kimseyleAbla dayanamayıp bugün içim rahat etsin diye ilişkiden tam 41 gün sonra Bida test yaptırdım ve <0.100 çıktı Buda negatif anlamına geliyor değil mi
Haklısın abla Bida asla zaten bu bana ders olduOoff senii delirmişsin galiba hamile mi olmak istiyorsun şuan? Burda sana o kadar kişi yok yazdı hamile falan değilsin bir daha test yapma ve sen bence bir daha bu işlere kalkışma bak sana ciddi söylüyorum ruhen dengem bitmiş psikolojik olarak hamilelik yaşıyorsun sen eğer tamamen delirmek istemiyorsan bu işleri yapma kimseyle
Tamam şuan bu konuyu kapat artık . Kendi değerini bil bir erkek 5 dk zevk alacak diye sen aylardır deli deli geziyorsun ortalıkta yazık sana seni seven erkek seni bu hale sokmaz bir kereHaklısın abla Bida asla zaten bu bana ders oldu
<0.100 1 mi demek oluyo peki ablaTamam şuan bu konuyu kapat artık . Kendi değerini bil bir erkek 5 dk zevk alacak diye sen aylardır deli deli geziyorsun ortalıkta yazık sana seni seven erkek seni bu hale sokmaz bir kere
Kız sen kaç yaşındasın? 0.100 den küçük demek oluyor orda işaret var bak merak etme hamile olsaydın sağlık ocağın arardı seni<0.100 1 mi demek oluyo peki abla
Özel hastanede yaptırdım ablaKız sen kaç yaşındasın? 0.100 den küçük demek oluyor orda işaret var bak merak etme hamile olsaydın sağlık ocağın arardı seni
Fark etmez cahil çocuk hepsi görünüyor sistemdeÖzel hastanede yaptırdım abla