Cinsel ilişki (iç çamaşırı)

İlahi güldüm ben de yok tabiki korkulacak bir şey.
Yani ilk adeti yerlesme sanmıştım bunuda olunca rahatladım aslında ama bu kategoride çoğu konuda kadınlar gebelikte adet gördüğünüz veya bir tanıdıklarının düzenli bir regl gördüğünü yazmış gebeliğin de bunlardan dolayı korkum artıyor yoksa regl olunca bitiyordu her şey şimdi doktora gideceğim ama yine tedirginlik korku

Ablasının gülü milyonda 1lik ihtimallerin peşinden kendinide ziyan zebil ettin bizide. Gidicem gidicem diyorsun her taraf doktor hastane gitte hepimiz rahat edelim hamileysende sevinelim. Baak transfer oldum 2.gunum yatmaktan icim sisti zaten alla sen bi dur artık

Tam 8 hafta olmasını beklediğim için gitmedim 2 gün sonra gideceğim amacım sizi sıkmak veya germek değil rahatlamaya çalışmak

merhaba bi sey sorabilir miyim size? nişanlımla sürtünmeli ilişkim oldu (vajinanın içine baskılı) onda boxer vardı ben çıplaktım ve o sürterken boşaldı . adetim gecikti ve her ay tarlusal ile adet olurdum içtim bu ay olmadım hamilelik var mı lütfen kırmadan kızmadan söyleyebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…