Cinsel ilişki (iç çamaşırı)

Hamile kalman mümkün değil
Yani zevk suları iç çamaşırlarini aşıp benim sıvılarım vasıtasıyla yolunu bulamaz mi abla çünkü ince bir yapıda külot ve baksirdi ya 😔 bide ilişkiden 20 gün sonrasında 2-3 gün az miktarda kanamam oldu ama ondanda emin olamadım yerleşme kanaması mıydı diye

Onlar birleşip Voltran'ı oluşturabilirler...
Aman diyeyim!
Baksir demeniz çok sempatik yaa, böyle Rum meyhaneci havasında...

Bir de, madem kendi riızaniz ile iliski olmus ve bakire de değilsiniz. Ne diye soyunmadiniz?
Baksirla ilişki mi olur canim aaa
Nasıl yani ne demek istediniz , planlı bir şey değildi yoksa bu şekilde ilişkide bile korunmasını isterdim ama o an bunun gebelik olusturmayacagini düşünerek davrandım ve sonrasında böyle korku sardı beni 😔

Nasıl yani ne demek istediniz , planlı bir şey değildi yoksa bu şekilde ilişkide bile korunmasını isterdim ama o an bunun gebelik olusturmayacagini düşünerek davrandım ve sonrasında böyle korku sardı beni 😔
Yahu yerleşme kanamasını bile biliyorsunuz ama gebelik için gerekli koşulları gerçekten bilmiyor musunuz?

Yani zevk suları iç çamaşırlarini aşıp benim sıvılarım vasıtasıyla yolunu bulamaz mi abla çünkü ince bir yapıda külot ve baksirdi ya 😔 bide ilişkiden 20 gün sonrasında 2-3 gün az miktarda kanamam oldu ama ondanda emin olamadım yerleşme kanaması mıydı diye
Ablacım olamaz böyle bişey mümkün değil..insanlar senelerce uğraşıyorlar hamile kalmak için sen iç çamaşırıyla mümkün değil hamile kalman

Yahu yerleşme kanamasını bile biliyorsunuz ama gebelik için gerekli koşulları gerçekten bilmiyor musunuz?
İnanın bana eskiden olsa bu soruya anlam veremezdim bir gün bunu düşüneceğim aklıma gelmezdi bir anlık vesvese mi desem bilmiyorum ama ben hep tam bir ilişki esnasında boşalma gerçekleşirse gebelik olur diye bilirdim , okuya okuya internette buraya kadar geldi durum eskiden çıplak temasla sürtünmeyle ilişki yaşardık şimdi iç çamaşırlari inceydi muhabbetine takılır oldum çok zor bı durum aklım imkansız diyor kalbim ya hamileysen o kanama regliyle alakalı değilse zaten kısa sürdü diyor 😔

İnanın bana eskiden olsa bu soruya anlam veremezdim bir gün bunu düşüneceğim aklıma gelmezdi bir anlık vesvese mi desem bilmiyorum ama ben hep tam bir ilişki esnasında boşalma gerçekleşirse gebelik olur diye bilirdim , okuya okuya internette buraya kadar geldi durum eskiden çıplak temasla sürtünmeyle ilişki yaşardık şimdi iç çamaşırlari inceydi muhabbetine takılır oldum çok zor bı durum aklım imkansız diyor kalbim ya hamileysen o kanama regliyle alakalı değilse zaten kısa sürdü diyor 😔
Kısa sürdü mü diyor?
Anladığım kadarıyla konuyu açan bir bey...
İnsan kendi kanamasından başka birinden bahseder gibi bahsetmez.
Vallahi yoruyorsunuz.

Kısa sürdü mü diyor?
Anladığım kadarıyla konuyu açan bir bey...
İnsan kendi kanamasından başka birinden bahseder gibi bahsetmez.
Vallahi yoruyorsunuz.
Yazdığımı anlamadınız sanırım diyorum ki aklım düşünme imkansız diyor kalbim hayır gebesin kanaman zaten kısa sürdü diyor demek istedim yani size aklım ve kalbimin catismasini anlattım

yani tam ilişki yaşadığım zamanlar oldu onlarda bu kadar hiç korkmadım ama şu an nedenini bilmediğim bir şekilde İç çamaşırlarimiz varken sürtünduk diye korku sardı beni
Ya bence sen kesin bizle maytap geçiyorsun yani şu sözlerinle bunu tastikliyorsun gerçekten

Yazdığımı anlamadınız sanırım diyorum ki aklım düşünme imkansız diyor kalbim hayır gebesin kanaman zaten kısa sürdü diyor demek istedim yani size aklım ve kalbimin catismasini anlattım
Tamam o zaman az önceki sorumu tekrar sorayım. Kendi rızanızla sevişirken neden giyinik haldesiniz?
Bu bir korunma yöntemi mi?

Tamam o zaman az önceki sorumu tekrar sorayım. Kendi rızanızla sevişirken neden giyinik haldesiniz?
Bu bir korunma yöntemi mi?
Korunma yöntemi değil , tam ilişkiye girmeyi uzun zaman önce yine benim korkum dolayısıyla bırakmıştık çünkü prezervatif olduğu halde bile korkmuştum erkek arkadaşımda saygı duydu ve ara verdik , bunda ise bu şekilde ilişkiyle gebe kalinmaz diye düşündüğüm için o an için bir sorun görmedim diye iç çamaşırı ile oldu , daha sonra internette soru cevap tarzı sitelerde gezerken benzer konu gördüm ve içime kuşku düştü sonuç bu korkum ortaya çıktı

Size böyle düşündüren nedir anlamıyorum ama insan hiç mi korkamaz veya korkularımız sonradan ortaya cikamaz mı
Yahu imkansız bir durumdan korkuyorsun ihtimali olan durumdan korkmuyorsun yeterli sebeb değil mi böyle düşünmem için?

Ayrıca diyelim ki gerçekten ciddi şekilde bunu sordun, okadar insan sana açıklama yaptı hala şüphelenmeye devam ediyorsun

Yahu imkansız bir durumdan korkuyorsun ihtimali olan durumdan korkmuyorsun yeterli sebeb değil mi böyle düşünmem için?

Ayrıca diyelim ki gerçekten ciddi şekilde bunu sordun, okadar insan sana açıklama yaptı hala şüphelenmeye devam ediyorsun
Haklısınız 😔🙏🏻 kendimin farkindayim ama engel olamıyorum , sizden özür dilerim eğer saygimda kusur ettiysem gerçekten kendime sürekli eskiden yaşadıklarımı hatırlatıp bundan korkmamam gerektiğini hatirlatiyorum buraya girip sürekli sizlerin yorumlarını okuyorum rahatlamak için ama karşıt bir şey gördüğüm an olumsuza gidiyor düşüncelerim

Haklısınız 😔🙏🏻 kendimin farkindayim ama engel olamıyorum , sizden özür dilerim eğer saygimda kusur ettiysem gerçekten kendime sürekli eskiden yaşadıklarımı hatırlatıp bundan korkmamam gerektiğini hatirlatiyorum buraya girip sürekli sizlerin yorumlarını okuyorum rahatlamak için ama karşıt bir şey gördüğüm an olumsuza gidiyor düşüncelerim
Özür dilemene gerek yok da yani kaç kez açıklandı sana sürekli yeni gelen herkese soruyorsun elbette özgürsun istediğin gibi yazmakta sormakta ama yani bu şekilde kafa karıştırıyorsun ve inan bana ben dahil burda birsürü bayan gebe kalmak için neler neler yapıyorlar ne acılar çekiyorlar, e sende bu kadar basit ve imkansız bir durumdan gebelik şüphesinde olduğun için hepimiz şaka olarak algılıyoruz

Şuan Gebe olman mümkün değil.. kendi adıma tavsiyem bu riskli işlere girmemen herşeyin yeri ve zamanı var o zaman bukadar korkmazsın sanırım anladın ne demek istediğimi tabi senin hayatın senin tercihin

1 gün giremedim hala zevk suyu pijamadan geçer mi sorusundasınız. Attığım videoyu izlediniz mi
İzledim evet , erkek arkadaşıma güveniyorum ama tekrar sordum gerçekten boşalmadin demi diye ben hiçbir şekilde boşalmadım dedi , İnternette okudum iç çamaşırı üzerine boşalma olsa dahi çok düşük ihtimaller çerçevesinde gebelik olabilir yazıyordu

1 gün giremedim hala zevk suyu pijamadan geçer mi sorusundasınız. Attığım videoyu izlediniz mi
İzledim evet , erkek arkadaşıma güveniyorum ama tekrar sordum gerçekten boşalmadin demi diye ben hiçbir şekilde boşalmadım dedi , İnternette okudum iç çamaşırı üzerine boşalma olsa dahi çok düşük ihtimaller çerçevesinde gebelik olabilir yazıyordu

Yok hayatım hamile değilsin korkma hatta hiç hiç...hiç korkma. Öncellikle zeten yumurtlama dönemin değil velev ki olsydı bile sperm inde olacak ki yumurta döllensin. Hamilelik en iyi şartlarda bile öyle hemen olmuyor. Korkma. Bir de bence böyle korkularda boğulmamak için doğru ve kaliteli bir cinsel hayat yaşa.. hatta keşke böyle kaldıramayacağın yüklerin altına girmesen...

Boşver internete başım ağrıyor yazıncada beyin tümörü çıkıyor...

X