Şu an 2. Reglimde bitti korkacagim bir durum var mı sizce doktora gitmeli miyim ultrason içinKorunma yöntemi ile deneyin dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an 2. Reglimde bitti korkacagim bir durum var mı sizce doktora gitmeli miyim ultrason içinKorunma yöntemi ile deneyin dedim
İlahi güldüm ben de yok tabiki korkulacak bir şey.Şu an 2. Reglimde bitti korkacagim bir durum var mı sizce doktora gitmeli miyim ultrason için
Yani ilk adeti yerlesme sanmıştım bunuda olunca rahatladım aslında ama bu kategoride çoğu konuda kadınlar gebelikte adet gördüğünüz veya bir tanıdıklarının düzenli bir regl gördüğünü yazmış gebeliğin de bunlardan dolayı korkum artıyor yoksa regl olunca bitiyordu her şey şimdi doktora gideceğim ama yine tedirginlik korkuİlahi güldüm ben de yok tabiki korkulacak bir şey.
Test almayacağım doktora gideceğim ultrasonda bakılsın diye , testlerin yanlışlık payı olduğu için kendimi başka korkulara surukleyememGit bı test al sende kurtul kk da kurtulsun. 20 TL dir taş çatlasa
Kanda bakar Dr. Kanda çıkmayan gebeliği usg ile kontrol etmez.Test almayacağım doktora gideceğim ultrasonda bakılsın diye , testlerin yanlışlık payı olduğu için kendimi başka korkulara surukleyemem
Ablasının gülü milyonda 1lik ihtimallerin peşinden kendinide ziyan zebil ettin bizide. Gidicem gidicem diyorsun her taraf doktor hastane gitte hepimiz rahat edelim hamileysende sevinelim. Baak transfer oldum 2.gunum yatmaktan icim sisti zaten alla sen bi dur artıkYani ilk adeti yerlesme sanmıştım bunuda olunca rahatladım aslında ama bu kategoride çoğu konuda kadınlar gebelikte adet gördüğünüz veya bir tanıdıklarının düzenli bir regl gördüğünü yazmış gebeliğin de bunlardan dolayı korkum artıyor yoksa regl olunca bitiyordu her şey şimdi doktora gideceğim ama yine tedirginlik korku
Bakireyim diyen kim ????Ne surtunmesi ya yil olmus 2022 halen bakirelikten mi bahsediyosunuz yapin kurtulun
Tam 8 hafta olmasını beklediğim için gitmedim 2 gün sonra gideceğim amacım sizi sıkmak veya germek değil rahatlamaya çalışmakAblasının gülü milyonda 1lik ihtimallerin peşinden kendinide ziyan zebil ettin bizide. Gidicem gidicem diyorsun her taraf doktor hastane gitte hepimiz rahat edelim hamileysende sevinelim. Baak transfer oldum 2.gunum yatmaktan icim sisti zaten alla sen bi dur artık
Yavrum hamile oldugundan eminsin o zaman 8.hafta keseyi göreceksen haydi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alTam 8 hafta olmasını beklediğim için gitmedim 2 gün sonra gideceğim amacım sizi sıkmak veya germek değil rahatlamaya çalışmak
Olmadığıma emin olmak için gideceğim sizlerinde başı agrimamis olurYavrum hamile oldugundan eminsin o zaman 8.hafta keseyi göreceksen haydi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Ben genel muayene kist var mı vs diye gideceğim karından baktığında gittiğim tarihte kesenin gözükmesi gerekir kesin olarak o yüzden usg De bakilsin istiyorumKanda bakar Dr. Kanda çıkmayan gebeliği usg ile kontrol etmez.
merhaba bi sey sorabilir miyim size? nişanlımla sürtünmeli ilişkim oldu (vajinanın içine baskılı) onda boxer vardı ben çıplaktım ve o sürterken boşaldı . adetim gecikti ve her ay tarlusal ile adet olurdum içtim bu ay olmadım hamilelik var mı lütfen kırmadan kızmadan söyleyebilir misinizBoşver dediğimi. Korunmasız tam birleşme olunca vajina içine boşalırsa hamile kalabilirsin. Geri çekilme yöntemi bu sebeple riskli. Korunarak tam birleşme yaşayabilirsin. Prezervatif+doğum kontrol hapı şeklinde. Doğum kontrol hapını düzenli kullan ve kullandığını erkek arkadaşına söyleme, zaten korunuyorsun ne gerek var prezervatife demesin.