- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ama eskiden tam birleşme oldu Bakire Değilim yani tam anlayamadım aslında demek istediğiniziTam birleşme olmadan hamile kalabilme ihtimalin olması için ikinizin de tamamen çıplak olması, erkek cinsel organının vajina girişine biraz baskı yapması ve o şekilde vajina girişine boşalma gerçekleşmesi lazım. Böyle olsaydı evet ihtimal var diyebilirdik. ( vajina girişi dedim ya, ne biçim de anlattım ) Neyse, sen hamile değilsin.
Bundan sonra korunarak seviş. Prezervatif kullandir ve sen de doğum kontrol hapı kullan. Kafan rahat olur.
Boşver dediğimi. Korunmasız tam birleşme olunca vajina içine boşalırsa hamile kalabilirsin. Geri çekilme yöntemi bu sebeple riskli. Korunarak tam birleşme yaşayabilirsin. Prezervatif+doğum kontrol hapı şeklinde. Doğum kontrol hapını düzenli kullan ve kullandığını erkek arkadaşına söyleme, zaten korunuyorsun ne gerek var prezervatife demesin.Abla ama eskiden tam birleşme oldu Bakire Değilim yani tam anlayamadım aslında demek istediğinizi
Bu iç çamaşırı ile ilişkiden sonra hiç düşünmüyorum ilişkiye girmeyi çünkü bundan bu kadar korkuyorsam yeterli bilgi sahibi olmadan bir kadın doğum uzmanından bilgi almadan hiç girismeyeyim en doğrusu bu sanırım abla gücüme de gidiyor onca isteyen uğraşan insan varken benim iç çamaşırı üzerinden gebe kalma düşüncem ve korkum kendime kızıyorumBoşver dediğimi. Korunmasız tam birleşme olunca vajina içine boşalırsa hamile kalabilirsin. Geri çekilme yöntemi bu sebeple riskli. Korunarak tam birleşme yaşayabilirsin. Prezervatif+doğum kontrol hapı şeklinde. Doğum kontrol hapını düzenli kullan ve kullandığını erkek arkadaşına söyleme, zaten korunuyorsun ne gerek var prezervatife demesin.
Ben de onu Artemissisipi çağıracaktim baktım çoktan gelmiş bak bak hele yine kızlık zarı olmayışı ve gebelik şüphesi bu sefer boxer ve iç çamaşırından şok şok şokAhaaa yine tam senlik bir soru bacımmm @Artemissisipi
Adım çıkmış resmen sitede.Ben de onu Artemissisipi çağıracaktim baktım çoktan gelmiş bak bak hele yine kızlık zarı olmayışı ve gebelik şüphesi bu sefer boxer ve iç çamaşırından şok şok şok
Ne sıvıyımış arkadaş bir bzide birleşemedi şu sıvılar
Önce şurada anlaşalım mı bekaretin gebelik ile ilgisi yok... Bakire olun yahut olmayın bu bir ölçüt değil. Test yapın bu kadar endişe ediyorsanız.Bu hayır demek anlamında bir cevap sanırım gerçekten bu şekilde neden kalınmaz yani bakire değilim sıvılar kolayca geçebilir iç çamaşırı baksir ve eşofman ince geçirgenliği de vardır yani zevk suyu fazla geldiyse ve geçtiyse diye böyleyim
Kız vallaha geçenki mevzudan dolayı aklıma geldin yoksam öyle bir izlenim bırakmadın bendeAdım çıkmış resmen sitede.
Sürtünme denince ilk akla gelen benim.
Kot bebek denediniz mi? Bu konuda bilimsel çalışmalarımız mevcut fakat gönderdiğimiz dergiler "siz manyak misiniz?" şeklinde dönüş yapıp yayınlamadığı için halka inemedik.
Yok yok ben bunu ölçüt olarak koymadım kesinlikle , ben bakire değilim diye belirtme amacım genellikle çoğu yerde bu tarz soru soran bakire olan kişilere bakire bir şekilde imkansız diye cevaplar vermeleri , bende aksine her şeyi olduğu gibi anlatıp net ve anlaşılır cevaplar aramak istediğim için belirttim ://Önce şurada anlaşalım mı bekaretin gebelik ile ilgisi yok... Bakire olun yahut olmayın bu bir ölçüt değil. Test yapın bu kadar endişe ediyorsanız.
Demi Yaaa bukadar da olmaz demi dalga geçiyolaaaa bizinenÜfff be trollün de bi adabı olmalı
Alın bir test yapın. Ama anlattığınız gibi o kadar engeli aşarak döllemeyi başaran bir spermen ise de helal olsun. Yoktur öyle bir şey.Yok yok ben bunu ölçüt olarak koymadım kesinlikle , ben bakire değilim diye belirtme amacım genellikle çoğu yerde bu tarz soru soran bakire olan kişilere bakire bir şekilde imkansız diye cevaplar vermeleri , bende aksine her şeyi olduğu gibi anlatıp net ve anlaşılır cevaplar aramak istediğim için belirttim ://
Ben size bu konunun ve suphemin gerçek olduğunu istediğiniz her şekilde gösterebilirim böyle düşünmenizi anlamadım ama gerçekten iç çamaşırı ile sürtünmeyle bir ilişkide gebelik olur mu olmaz mı kafamı çok karıştırıyor inanın hiç vaktim olmadığı için bugüne kadar üye olamadım ama bu sitede bu tarz soru çok olduğu için böyle düşünmenizde normal haklısınız saygı duyarımÜfff be trollün de bi adabı olmalı
Valla yaa baydı artık bu konular daha değişik şeylerle gelselerDemi Yaaa bukadar da olmaz demi dalaga geçiyolaaaa bizinen
Allah akıl fikir beyin vermiş. Düşününce zaten anlaşılıyor neyin ne olduğuBen size bu konunun ve suphemin gerçek olduğunu istediğiniz her şekilde gösterebilirim böyle düşünmenizi anlamadım ama gerçekten iç çamaşırı ile sürtünmeyle bir ilişkide gebelik olur mu olmaz mı kafamı çok karıştırıyor inanın hiç vaktim olmadığı için bugüne kadar üye olamadım ama bu sitede bu tarz soru çok olduğu için böyle düşünmenizde normal haklısınız saygı duyarım
Bu ay ki reglimi bekliyorum 26 si gibi olacağım inşallah eğer olmazsam dediğiniz gibi erken gebelik testlerinden alıp yapmam gerek , peki kadın doğum doktoruna gitsem bu kadar haftada kese ya da bebek gözükür müAlın bir test yapın. Ama anlattığınız gibi o kadar engeli aşarak döllemeyi başaran bir spermen ise de helal olsun. Yoktur öyle bir şey.
Aaaa kot bebek merkezi açıyorduk az daha burada bir arkadaşla ama sponsor bulamadık. Olur da açarsak bekleriz.Kız vallaha geçenki mevzudan dolayı aklıma geldin yoksam öyle bir izlenim bırakmadın bende
Gidin kan verin kanda çıkar. Ama boşuna kuruntu.Bu ay ki reglimi bekliyorum 26 si gibi olacağım inşallah eğer olmazsam dediğiniz gibi erken gebelik testlerinden alıp yapmam gerek , peki kadın doğum doktoruna gitsem bu kadar haftada kese ya da bebek gözükür mü
Nasıl yani gebelik olup olmayacağı gibi miAllah akıl fikir beyin vermiş. Düşününce zaten anlaşılıyor neyin ne olduğu
Güzel kardeşim bak; bakire ol veya olma eğer riskli durumlarda bulunursan hamile kalırsın. Ama şuan riskli bir durum yok birleşme olmamış iç çamaşırı var ikinizde de üstüne bir de adet görmüşsünüz yani risk yok yok yok .Nasıl yani gebelik olup olmayacağı gibi mi