Cinsel ilişki (iç çamaşırı)

Güzel kardeşim bak; bakire ol veya olma eğer riskli durumlarda bulunursan hamile kalırsın. Ama şuan riskli bir durum yok birleşme olmamış iç çamaşırı var ikinizde de üstüne bir de adet görmüşsünüz yani risk yok yok yok .
Peki ilişkiden önce reglim bitmişti ilişkiden 20 gün sonra tekrar adet olmam normal mi 3 gün sürdü , yani 2 Eylül regl , 8 Eylül ilişki , 28 Eylül tekrar regl (2-3 gün sürdü)

Peki ilişkiden önce reglim bitmişti ilişkiden 20 gün sonra tekrar adet olmam normal mi 3 gün sürdü , yani 2 Eylül regl , 8 Eylül ilişki , 28 Eylül tekrar regl (2-3 gün sürdü)
Olabilir mevsimler değişiklikler,psikolojik durumlar her şey etkilemiş olabilir. Hamilelikle alakası yok yani

Niye bakire olmadığınızı defalarca vurguladınız. Gerçekten korkuyorsanız 3 aylık iğne yaptırım, üstüne de yine bunu deneyin en azından sağlam olur 🤷‍♀️

Niye bakire olmadığınızı defalarca vurguladınız. Gerçekten korkuyorsanız 3 aylık iğne yaptırım, üstüne de yine bunu deneyin en azından sağlam olur 🤷‍♀️
Niye vurguladım çünkü bakirelik gebeliğe engel olarak düşünürdüm okuduklarimdan dolayı ama değilmiş yeni öğrendim, bende bakire değilim ve iç çamaşırı ile ilişkide benim sivilarim ile erkek arkadaşımın sıvıları birleşir ve gebelik oluşturur mu diye böyle bir açıklama yaptım ://

aaa ben de 2 eylülde regl olmuştum ve şu an hamileyim 🫶🤣

Bakire değilsin diye, sürtünmeyle hamile kalıncagini mi sanıyorsun? 👏😁

Bakire değilsin diye, sürtünmeyle hamile kalıncagini mi sanıyorsun? 👏😁
Ondan ziyade iç çamaşırlari ince olduğu için erkek arkadaşımın bı miktar zevk suyu geldiyse bulasip benim sivilarimla yolunu bulurda gebelik oluşturur diye öyle sanıyorum :// çok mu düşük ihtimal

Peki siz hiç duydunuz mu iç çamaşırları üzerinden ilişki yaşayan ve sonucunda gebe olan birini
Beş sayfa yorumdan sonra hala aynı yerdesin. Test niye yapmıyorsun, kan ver BetaHCG baktır. Adet de görmüşsün. KK sürtünme ilişkisi sorularıyla dolu, onları oku. Takıntı haline gelmiş, kimse sizi ikna edemez. Teste bak, teste.

Yok gerçekten bir uzmandan yeterince bilgi almadan cinsellik yaşamayı kesinlikle düşünmüyorum
Tum korunma yontemleri bile %100 koruma saglamiyor, kesinlikle gebelik istemeyen kadinlar en az 1, bazilari 2, 3 yontemle korunurken hic korumandan geri cekilerek veya surtunerek birliktelik yasamayin. Bu konu icin ise ihtimal kac milyonda birdir bilemiyorum. Zevk suyunda hareketli sperm olup yumurtaniza ulasmasi gerekiyor dollemesi icin. Sperm hucresi sandiginiz gibi hizli hareket etmiyor, dolleyen sperm dakikada 2 mm yol gidiyor. Vajinaya birakildiginda dahi yumurtaya ulasmasi 1-2 saat kadar suruyor. Milyonlarca sperm icinden 1 tanesi yapiyor bunu, en hizli yumurtaya ulasan. Tabi orda da canli yumurta bulmasi gerekiyor. En yakin zamanda bir kadin dogum uzmanindan bilgi alin, iliskinizi de gonul rahatligi ile yasayin, aldiginiz zevki kendinize zehir etmeyin.

Ondan ziyade iç çamaşırlari ince olduğu için erkek arkadaşımın bı miktar zevk suyu geldiyse bulasip benim sivilarimla yolunu bulurda gebelik oluşturur diye öyle sanıyorum :// çok mu düşük ihtimal
İmkansiz. Troll olduğunu söyle bana, bu kafa gerçek olamaz :dua:

Bakire değilim ama ben diğer sürtünen arkadaşlardan tek fark bu bende okudum çok iç çamaşırı üzerine boşalma olsa dahi çok düşük ihtimal diye ama bı kuşku düştü bide ilişkiden önce regl olmuştum o ay içinde yani ilişki den 20 gün sonra tekrar regl oldum ama 2-3 gün sürdü o kafamı karıştırdı 26 günde 1 e döndü regl döngüm
Ne sanıyorsunuz, bakire olsaydınız spermlerin örümcek ağına yapışan sinek gibi kızlık zarınıza yapışıp kalacagını mı?

Bakire değilim ama ben diğer sürtünen arkadaşlardan tek fark bu bende okudum çok iç çamaşırı üzerine boşalma olsa dahi çok düşük ihtimal diye ama bı kuşku düştü bide ilişkiden önce regl olmuştum o ay içinde yani ilişki den 20 gün sonra tekrar regl oldum ama 2-3 gün sürdü o kafamı karıştırdı 26 günde 1 e döndü regl döngüm
Bakire değilken neden ilişki değilde sürtünme?

X