Cinsel ilişki (iç çamaşırı)

Geri çekilme de riskli ki. Bu kadar riskli ve gereksiz şeyler deneyeceğinize korunsanız
Yok şu an geri çekilmeyle yaşamıyorum eskiden o şekilde girerdik ilişkiye , zaten ben tehlikeli olduğunu öğrenince tamamen bırakmıştık ilişkiye girmeyi , Eylül ayında iç çamaşırı ile olan iliskimde ise bir anlık gelişti o an bu şekilde gebelik olmayacağını düşünürdüm ama sonra düşünceler şüpheye şüpheler de strese ve takintiya sebep oldu ://

Yok şu an geri çekilmeyle yaşamıyorum eskiden o şekilde girerdik ilişkiye , zaten ben tehlikeli olduğunu öğrenince tamamen bırakmıştık ilişkiye girmeyi , Eylül ayında iç çamaşırı ile olan iliskimde ise bir anlık gelişti o an bu şekilde gebelik olmayacağını düşünürdüm ama sonra düşünceler şüpheye şüpheler de strese ve takintiya sebep oldu ://
O takıntı ve stres adet düzensizliği yapar.

Tehlikeli olduğunu öğrenince bırakmıştık mı 😄 ablam bekar insanların birçoğu bile ilişkiye giriyor tehlikeli olsa etraf sabi sübyan kaynardı, korunursanız risk çok çok düşük.

Merhaba arkadaşlar buraya üye olma sebebim bilgi ve destek almak amaçlı olup size bir konu hakkında endişemi danışmak , Sorum şu ki ben bakire değilim 2 Eylül de regl olmuştum (reglim genelde 3-4 gün sürer ve biter) 8 eylül de erkek arkadaşım ile üzerimizde iç çamaşırları varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadım , erkek arkadaşım otururken sırtım dönük bir şekilde bende üstüne oturdum , boşalma gerçekleşmedi ve boşalmadım dedi , bende iç çamaşırı ve çok ama çok ince bir eşofman vardı onda ise baksir vardı benden sıvı çok gelmişti ondan da zevk suyu bu sıvılar birleşip gebeliğe yol açabilir mi , yani bakire olmayan biri iç çamaşırı üzerinden bir cinsel ilişkiden gebe kalabilir mi ? ( İlişki öncesi 2 Eylül de regl oldum ama ilişki sonrasında 28 Eylülde tekrar regl oldum ve 1 ay içinde 2 kere oldum diye de çok korktum ilişki sonrasındaki reglimde 2-3 gün sürdü )
İç çamaşırın rengi önemli bu konularda. Sıcak renkler gebeliği desteklerken soğuk renkler engelliyor.

Tehlikeli olduğunu öğrenince bırakmıştık mı 😄 ablam bekar insanların birçoğu bile ilişkiye giriyor tehlikeli olsa etraf sabi sübyan kaynardı, korunursanız risk çok çok düşük.
Geri çekilmeyle ilişkideki tehlikeyi öğrendiğimizde bırakmıştık abla, iç çamaşırı ile sürtünmeyle ilk defa yaşadım bu korkuyu

Gerçekten farkındayım ama engel olamıyorum olur olmaz bir anda bu düşünce kafamı karıştırıyor internette araştırdıkça da karşıt tezler çıkıyor bende bu sitede benden daha bilgili veya deneyimli sizlerden bir yonlendirme fikir almak istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum:KK43:
Hamile değilsindir ama çok takıyorsan bir test alıp yapabilirsin bu kadar basit

Bakire değilim ama ben diğer sürtünen arkadaşlardan tek fark bu bende okudum çok iç çamaşırı üzerine boşalma olsa dahi çok düşük ihtimal diye ama bı kuşku düştü
Bekaretin gebelik üzerinde etkili olduğunu size kim söylüyor? Kim söylüyorsa yüzüne kahkaha atın nolur.

İç çamaşırın rengi önemli bu konularda. Sıcak renkler gebeliği desteklerken soğuk renkler engelliyor.
Bu hayır demek anlamında bir cevap sanırım 😔 gerçekten bu şekilde neden kalınmaz yani bakire değilim sıvılar kolayca geçebilir iç çamaşırı baksir ve eşofman ince geçirgenliği de vardır yani zevk suyu fazla geldiyse ve geçtiyse diye böyleyim

Ama hepsi ince şeyler ve ben bakire değilim 😔😔
Ya lütfen korkmayın bu kadar kolay olsaydı herkes çok rahat hamile kalırdı.
Endişeniz adetinizin gecikmesi hep stresten.
Hem stresli olup hem ilişki yaşamanızda çok ilginç ayrıca... Bi şekilde korunun bari bu kadar stres yapacağınıza.

Peki zevk suyu iç çamaşırları aştı diye düşünürsek benim sivilarimla birleşip içeri almasıyla bir gebelik olur mu sonuçta bir engel yok (kızlık zarı) gibi 🙏🏻

Kızlık zarına, kale duvarı muamelesi yapmasanız iyiymiş. 😒

Durun size düşünecek yeni bir konu başlığı vereyim. Doğumda kızlık zarı bozulanlar da var.

İnterneti , Kk ya konu açmak dışında; bilgi edinmek için de kullanabilirsiniz.

Ya lütfen korkmayın bu kadar kolay olsaydı herkes çok rahat hamile kalırdı.
Endişeniz adetinizin gecikmesi hep stresten.
Hem stresli olup hem ilişki yaşamanızda çok ilginç ayrıca... Bi şekilde korunun bari bu kadar stres yapacağınıza.
Yok stresim sadece bu iç çamaşırı ile olan ilişki sonrasında başladı ki uzun zamandır girmiyorduk ilişkiye 😔 uzun bir süre düşünmüyorum bu korku bana yeter de artar

Bu hayır demek anlamında bir cevap sanırım 😔 gerçekten bu şekilde neden kalınmaz yani bakire değilim sıvılar kolayca geçebilir iç çamaşırı baksir ve eşofman ince geçirgenliği de vardır yani zevk suyu fazla geldiyse ve geçtiyse diye böyleyim
Şöyle anlatayım:
Bu şekilde gebelik gerçekleşse o an yumurtlama dönemimizse yumurta da tüplerden kayıp vajinamizdan çıkıp gelen spermle baksirda döllenir ve kayarak erkeğin cinsel organından içeri girer. Yani erkekler de hamile kalabilir.

Araştırdığım sitelerde normalde sürtünmeyle çok düşük ihtimal ama bakireyseniz imkansız gibi yorumlardan dolayı böyle düşündüm abla sonuçta ben değilim ya
Bakirelerde zar tamamen kapalı değil. Kapalı olmayan vajinaya sperm girebilir, gebelik oluşabilir. Tamamen kapalı olan zarlar var, adet kanaması dışarı çıkmadığı için cerrahi yöntemle açılır o da.

Bakirelerde zar tamamen kapalı değil. Kapalı olmayan vajinaya sperm girebilir, gebelik oluşabilir. Tamamen kapalı olan zarlar var, adet kanaması dışarı çıkmadığı için cerrahi yöntemle açılır o da.
Çok teşekkür ederim bunu bu şekilde düşünmemiştim abla 🙏🏻 sizin sert tavrinizdan bana ne demek istediğinizi anladım bir erkeğin hamile kalması kadar imkansız demek istediniz bana ben biraz bakire değilim birazda iç çamaşırı ince diye tereddüt etmiştim 😔 erkek arkadaşım boşalma olmadı ve gerçekten %1 bile desede emin olamadım zevk suyu geçmişse vs diye kendimi burada buldum :KK43:
Şöyle anlatayım:
Bu şekilde gebelik gerçekleşse o an yumurtlama dönemimizse yumurta da tüplerden kayıp vajinamizdan çıkıp gelen spermle baksirda döllenir ve kayarak erkeğin cinsel organından içeri girer. Yani erkekler de hamile kalabilir.

Çok teşekkür ederim bunu bu şekilde düşünmemiştim abla 🙏🏻 sizin sert tavrinizdan bana ne demek istediğinizi anladım bir erkeğin hamile kalması kadar imkansız demek istediniz bana ben biraz bakire değilim birazda iç çamaşırı ince diye tereddüt etmiştim 😔 erkek arkadaşım boşalma olmadı ve gerçekten %1 bile desede emin olamadım zevk suyu geçmişse vs diye kendimi burada buldum :KK43:
Tam birleşme olmadan hamile kalabilme ihtimalin olması için ikinizin de tamamen çıplak olması, erkek cinsel organının vajina girişine biraz baskı yapması ve o şekilde vajina girişine boşalma gerçekleşmesi lazım. Böyle olsaydı evet ihtimal var diyebilirdik. ( vajina girişi dedim ya, ne biçim de anlattım 😂) Neyse, sen hamile değilsin.
Bundan sonra korunarak seviş. Prezervatif kullandir ve sen de doğum kontrol hapı kullan. Kafan rahat olur.

X