Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O noktaya ulaşmak cok zor.

konu sahibinin "bilmem kaç bin lira" demesine neden takıldınız? abisinin sürücü kursunun olmasına?
benim de arabama zarar gelse benim yüzümden (60bin) bende derim ulan kaç bin liralık arabam gitti diye.
denilmiş ki eğitim al, konu sahibi de abimin kursu var ama yeterli olmuyor demek ki diye cevap vermiş.
am bizim bdv de kadınlarımız o kadar huzursuz ki "dur bakayım bu konuda cımbızla neleri çekebilirim" deyip buluyor ve arkasından saydırıyor.
birisi yazmış babam 35 yıldır şoför ama kaza yaptı diye, adı üstünde kaza kimse istemez bilerek birine veya kendisine arabasına zarar vermek. bence yorum yaparken insanlarla dalga geçerek yazmak yerine işin oluruna bakın biraz..

Asla vermem
Yanından geçerken bie bakışları var
Erkeklik gururlarına zarar vermişim gibi

Ama artık yol veririm
Son kadın cinayetlerinden sonra korkuyorum

Derdim sürmesi kolay arabada neden kaza yapıyorum diye buraya sormak gibi bir hata yaptim.siz araba fiyatına takildiniz
Kursa takıldildiniz hertürlü imkanın var diye sizden özür mu dileyeyim pardon ama

Aynen devam egonuz tatmin olsun
Ego kasmıyorum canım ben burada. Kendi adıma konuşayım, ego kasan sizsiniz bence.
kaç binliralık araba
, kardesimin sürücü kursu var, kocişimin tamirhanesi var diye.. siz buraya bilmem kaç milyarlık araba aldı diye konuya başlarsanız; konunuzun bu şekilde rakı sofralarına meze olması çok normal.
Eşim araba hediye etti diye giriş yapabilirdiniz. Hakeza bu tarz yorumlar geliyorsa da yılmadan, çizginizi bozmadan cevap verebilecek sabra ihtiyacınız olacak.

Ne denilmesi bekleniyordu acaba , arabanın değerinden bize ne , demekki yetersizsin eğitim al diyoruz , ee zaten trafiğe çıkmıyorum kapının önünde kaza yapıyorum ! zaten abimin sürücü kursu var , zaten kocamın tamirhanesi var . Önce bazı şeyleri hazmedip kabullenmek gerek , sürekli kaza yapıyorum diyen birine kurban kes bi daha asla yapmazsın demeliyiz sanırım .

Derdim sürmesi kolay arabada neden kaza yapıyorum diye buraya sormak gibi bir hata yaptim.siz araba fiyatına takildiniz
Kursa takıldildiniz hertürlü imkanın var diye sizden özür mu dileyeyim pardon ama
Sürmesi kolay arabadan kastınız otomatik vites olması, geri görüş kamerası şerit sensörü vs gibi donanımlara sahip arabalar diye tahmin ediyorum. Bu tip özellikler elbette büyük kolaylıklar sağlar ancak bir arabayı sürebiliyorum diyebilmeniz için bunlar değil, direksiyon hakimiyetiniz, aynı anda hem önünüzü hem aynaları kontrol edebilmeniz ve en en önemlisi diğer araçları takip edebilmenizdir. Kullandığınız arabayı tanımanız, sınırlarını boyutlarını kafanızda oturmanız en önemli faktörlerdendir. Bunlar olmadıktan sonra ister teknoloji harikası bir araba kullanın ister en antika arabayı kullanın kaza yaparsınız. Arkadaşların özel ders önerilerini dikkate alın derim. Abinizin sürücü kursunda doğru ve yeterli eğitim alamıyorsunuz belli ki. Trafiksiz yerde evinizin önünde bile kaza yapıyorsanız bir yerlerde yanlış var demektir.

Bacım biz napalım sürekli kaza yapıyorsan?
Pratik yap veya özel ders al demekten başka ne diyebiliriz???

Dur üzerine okuyup üfleyelim de geçsin mi diyelim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…