Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanamıyorsanız lütfen kullanmayın; trafiği engelleyip insanlara zarar veriyorsunuz. Trafikte adam akıllı araba kullanamayan kadın sürücü gördüğümde saydırıyorum. Yani bilmiyorsanız kullanmayın kardeşim.
adam akilli kullanamayan kadin surucu gorunce saydiriyorum derken ?
neden sadece kadinlara saydiriyorsunuz?

adam akilli kullanamayan kadin surucu gorunce saydiriyorum derken ?
neden sadece kadinlara saydiriyorsunuz?
Adam akıllı kullanamayan adamlara da saydırıyorum fakat kadınlar daha çok trafiği engelliyor; konumuz da bir kadın sürücü olduğundan kadınlardan bahsettim.

Adam akıllı kullanamayan adamlara da saydırıyorum fakat kadınlar daha çok trafiği engelliyor; konumuz da bir kadın sürücü olduğundan kadınlardan bahsettim.
en büyük ve ölümcül kazalari her zaman çok iyi sürücü olduğunu iddia eden insanlar yapar
yanlis anlamayin sadece size soylemiyorum esimde sizin gibidir
trafikte onundeki ufacik hata yapsa arkadan sayar sayar (mesela araba stopladi birden isikta kaldirirken) ama kendisi ne kazalar atlatir takip mesafesi sifir hiz limiti yok sol serit babasinin malidir mesela bence bunlarda trafik hatasi ama kabul etmez cogu neden aaa ben cok profesyonelim olamaz modundalar genelde

en büyük ve ölümcül kazalari her zaman çok iyi sürücü olduğunu iddia eden insanlar yapar
yanlis anlamayin sadece size soylemiyorum esimde sizin gibidir
trafikte onundeki ufacik hata yapsa arkadan sayar sayar (mesela araba stopladi birden isikta kaldirirken) ama kendisi ne kazalar atlatir takip mesafesi sifir hiz limiti yok sol serit babasinin malidir mesela bence bunlarda trafik hatasi ama kabul etmez cogu neden aaa ben cok profesyonelim olamaz modundalar genelde
Ben eşiniz gibilere de saydırıyorum; trafikte çok var onlardan. Ufak tefek şeyleri sıkıntı etmiyorum ama bazı kadınlar gerçekten trafiği çok saçma şekilde sekteye uğratıyor. Arabayı da eşiniz gibi kullanmam; takip mesafem de olur, hız da yapmam, sürekli sol şerit ihlali de yapmam. Eskiden 180lere kadar hız yapmışlığım var ara ara hız yapardım ama çocuktan sonra hız yapmıyorum. Gerekli kurallara uyuyorum, herkesten de bunu bekliyorum sadece.

Araba sürme konusunda belki kendinize güveniyorsunuzdur ama yeteneğiniz yoktur yada sizin için trafiğe çıkmak erkendir daha çok çalışmanız gerekir gerçi bunları ne kadar zamandır araba kullandığınızı bilmeden yazıyorum ama panik mi yapıyorsunuz nerede eksiğiniz var kendinizi gözlemleyin

Hepinize çok teşekkür ediyorum akıl fikir veremesenizde morelimi duzeltiniz sacma yorumlarinizla
Konumu kapabilirmisini Mune
Daha gidip araba secicem kendime
Ah keşke şikayet et butonuna basarak kapattırma talebinde bulunsaydınız, konu içerisinde yazıyorsunuz, ki etiketleme de olmamış, göremiyoruz sonra neden kapanmadı diyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X