- 1 Nisan 2019
- 13.996
- 38.345
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
Nazardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bir Zengo filmi virali falan mı :) Yasemin sakallıoğlu, sen misin?Ayrıca trafiğe çıkma ders al şoför tut diyen ileri seviyedeki zekalı arkadaşlar saolun
Benim hiç aklıma gelmedi heralde zengoluktan
Günlük hava atma limitinizi doldurmaya geldiniz herhaldeKral hava atmış gibi olacak ama abimin sürücü kursu var yeterince aldım sanıyordum bilmiyorum yapılacak bir kaza değil di
adam akilli kullanamayan kadin surucu gorunce saydiriyorum derken ?Kullanamıyorsanız lütfen kullanmayın; trafiği engelleyip insanlara zarar veriyorsunuz. Trafikte adam akıllı araba kullanamayan kadın sürücü gördüğümde saydırıyorum. Yani bilmiyorsanız kullanmayın kardeşim.
Adam akıllı kullanamayan adamlara da saydırıyorum fakat kadınlar daha çok trafiği engelliyor; konumuz da bir kadın sürücü olduğundan kadınlardan bahsettim.adam akilli kullanamayan kadin surucu gorunce saydiriyorum derken ?
neden sadece kadinlara saydiriyorsunuz?
Özlemisim böyle bilimsel aciklamalariNazardır
Hee bilimsel yorum yapmam gerektiğini bilmiyordum. Belirtseydiniz ona göre yapardımÖzlemisim böyle bilimsel aciklamalari
Yeterince bilimsel oldu benceHee bilimsel yorum yapmam gerektiğini bilmiyordum. Belirtseydiniz ona göre yapardım
Mune abla, konu sahibi nickine uygun olarak yeter ama bu kadar diyor.Ama çok sıkıldım ben sürekli mesaj neden kapatilmiyor konu tamam anladık
en büyük ve ölümcül kazalari her zaman çok iyi sürücü olduğunu iddia eden insanlar yaparAdam akıllı kullanamayan adamlara da saydırıyorum fakat kadınlar daha çok trafiği engelliyor; konumuz da bir kadın sürücü olduğundan kadınlardan bahsettim.
Yasemin sakallıoğlu görse tasını toprağını toplar, dükkanı kapatır gider.Bu bir Zengo filmi virali falan mı :) Yasemin sakallıoğlu, sen misin?
Ben eşiniz gibilere de saydırıyorum; trafikte çok var onlardan. Ufak tefek şeyleri sıkıntı etmiyorum ama bazı kadınlar gerçekten trafiği çok saçma şekilde sekteye uğratıyor. Arabayı da eşiniz gibi kullanmam; takip mesafem de olur, hız da yapmam, sürekli sol şerit ihlali de yapmam. Eskiden 180lere kadar hız yapmışlığım var ara ara hız yapardım ama çocuktan sonra hız yapmıyorum. Gerekli kurallara uyuyorum, herkesten de bunu bekliyorum sadece.en büyük ve ölümcül kazalari her zaman çok iyi sürücü olduğunu iddia eden insanlar yapar
yanlis anlamayin sadece size soylemiyorum esimde sizin gibidir
trafikte onundeki ufacik hata yapsa arkadan sayar sayar (mesela araba stopladi birden isikta kaldirirken) ama kendisi ne kazalar atlatir takip mesafesi sifir hiz limiti yok sol serit babasinin malidir mesela bence bunlarda trafik hatasi ama kabul etmez cogu neden aaa ben cok profesyonelim olamaz modundalar genelde
Ah keşke şikayet et butonuna basarak kapattırma talebinde bulunsaydınız, konu içerisinde yazıyorsunuz, ki etiketleme de olmamış, göremiyoruz sonra neden kapanmadı diyorsunuz.Hepinize çok teşekkür ediyorum akıl fikir veremesenizde morelimi duzeltiniz sacma yorumlarinizla
Konumu kapabilirmisini Mune
Daha gidip araba secicem kendime