- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 34
-
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
Sonuna kadar katiliyorum. esimin ehliyeti var fakat acemi ve tekrar ders alacak. Ders almadan tamamen ogrenmeden kimsenin canini riske atamam diye düşünüyor. Size de cook gecmis olsun, cok üzüldüm..Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.
Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya
ama kendiniz ile çelişiyorsunuz. ehliyette pratik yapılmıyor ise daha fazla ders almanın manası yok.
ayrıca refleks dediğiniz boş alanda sürüş dersi alırken gelişmez ki.
Eşim bilmem kac binlik araba hediye etti
Kullanamıyorsanız lütfen kullanmayın; trafiği engelleyip insanlara zarar veriyorsunuz. Trafikte adam akıllı araba kullanamayan kadın sürücü gördüğümde saydırıyorum. Yani bilmiyorsanız kullanmayın kardeşim.Eşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
tamam bu eğitimleri uzayda mı yapıyolar? iyi ki bi kaza geçirmişsiniz yani tamam geçmiş olsun ama babam 35 senelik şoförken kaza yaptı diyorum.Yahu egitimden anladiginiz sey ehliyette ki egitim mi sizin ya da boş alana gitmek mi? Temel egitim, guvenli suruş teknikleri egitimi, ileri seviye egitimi gibi cesitli egitimler var ehliyet kursunda bulamazsin cogunu ve bunlara sadece acemiler degil uzun zamandir surucu olanlar bile gidiyor yanlis aliskanliklarimi duzelttim diyor. Bilmediginiz konuda israr etmeyin.
adı üstünde kaza , mevlam beterinden korusun , allah kimseye kaza bela vermesin , ehliyetinizde arabanızda hayırlı olsun , fakat sürekli kaza yapıyorsanız bir sorun var demekki , o şekilde trafiğe çıkıp başkalarınıda tehlikeye atmamak lazım , bunun için özel ders alırsanız bu sorunu çözersinizEşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
Şimdi linç yemek istemem ama
Ne zaman bir kaza atlatsam sürücüsü kadın
Sğa şeritten lönk diye üstüme çıkmaya çalışanlar kadın
En sol veya orta şeritte panikle 40 50 ile giden arkada selektör yapmalarıma aldırmayan ve trafiği aksatan kadın
Önümde frenin yerini bilmediği için ışıkta frene basmayan ve geri kayıp arabama çarpacakken benim korna ve bağırmalarımla son anda frene basan premses kadın
Erkekler genelde öküz oldukları için trafikte bana sorun yaşatıyor. Ya da a akadın ben buna yol vermem, ben bundam yol alırım diye düşündüklerinden
Kadınlar ise en azından benim karşılaştıklarım kural ihlali, panik, becerememe vs
tamam bu eğitimleri uzayda mı yapıyolar? iyi ki bi kaza geçirmişsiniz yani tamam geçmiş olsun ama babam 35 senelik şoförken kaza yaptı diyorum.
Ben de kazayi herkes yapabilir diyorum heyoooo okuyormusunuz??? Oyle bisey yazdimdaaa daha ilk alintimda....
Devamli kaza yapan, göz gore gore yeterliligi olmayip trafikte acemilik atmaya calisanlardan bahsediyorummm ben.
Uzayda yapilmiyor kendi parkurlari var bazi yerler pistlerde egitim veriyor. Araba hakimeyeti ve refleks gelistirmek icin mutlaka trafikte olman gerekmiyor.
Ben ileri sürüş eğitimi aldım mesela, çok da faydasını gördüm. Direksiyon hakimiyeti konusunda özellikle... Türkiye'de erkek kadın fark etmez, yarısından fazlası doğru direksiyon tutmayı bilmiyor. Sonra ani bir kriz anında direksiyonu doğru tutamadığından direksiyon hakimiyetini kaybedip canından oluyor, başka insanları canından ediyor.
Ayy zaten evde bunalmişim laf anlatamiyorum. Sinir bastitakmis ehliyet kursuna orada ogrenemiyorsan baska egitimin anlami yokmuş. Millet niye gidiyor acaba o zaman.
Üfff bu çok feciydi be kursuna gerek yok sözlerin varya....Kral hava atmış gibi olacak ama abimin sürücü kursu var yeterince aldım sanıyordum bilmiyorum yapılacak bir kaza değil di
Kesinlikle katılıyorum, çok ciddi tehlike yaratılıyor trafikte... yıllardır araba kullanıpta daha park etmeyi bile öğrenemeyen şöförler mevcut... ayrıca durumunuza çok üzüldüm Allah şifa versin...Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.
Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya