- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
-
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
O abartırsa bende abartırım hııh , tamam sustum .Reis sende fena ironi yaptın he
Size çok hak veriyorum bizde bi kendini bilmez yüzünden kaza yaptık 9 haftalik hamileydim zincirleme kaza yaptık durduğumuz yerde basmış da basmış geldi vurdu bize biz öncekine öndeki onun önüne en çok biz hissettik araba arkada önce içe geçti arabanın sıkıştık .Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.
Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya
Gecmis olsunArabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.
Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya
Kral hava atmış gibi olacak ama abimin sürücü kursu var yeterince aldım sanıyordum bilmiyorum yapılacak bir kaza değil dimesela kaza yaptım diye oturup ağlamak yerine iyi bir hoca bulup ders alarak iyi şoför olabilirsiniz.
ehliye sınavı kolay değil bence. yanılıyorsunuz. eskiden kolaydı. şimdi teorik derslere bile katılım zorunluluğu getireceklerdi en son, ne oldu bilmiyorum.
ha tabi kişi ehliyet alsa da trafiğe çıkmaya kendini yeterli görmüyorsa tabi ki ders almalı. ama ders de bir yere kadar sonuçta sürüş pratiği alındıktan sonra derse devam etmenin bi manası yok.
o zaman yeterince alamamışsınız demek. herkes acemiyken ufak tefek kazalar yapar siz sürekli yapıyorsanız ve kapı çökertecek kadar büyük kazalarsa bence biryerde yanlış var.Kral hava atmış gibi olacak ama abimin sürücü kursu var yeterince aldım sanıyordum bilmiyorum yapılacak bir kaza değil di
Gecmis olsun
Bende sanıyordum dedim tam okunmuyor galibao zaman yeterince alamamışsınız demek. herkes acemiyken ufak tefek kazalar yapar siz sürekli yapıyorsanız ve kapı çökertecek kadar büyük kazalarsa bence biryerde yanlış var.
Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam
kazanın hıncını neden burdan alıyosunuz ? sürekli kaza yapıp ağlayan sizsiniz, akıl verince de bize kızıyosunuz. o zaman konu açıp soracağınıza abinize gidip öğrendim sandım öğrenememişim deseydiniz.Bende sanıyordum dedim tam okunmuyor galiba
Size çok hak veriyorum bizde bi kendini bilmez yüzünden kaza yaptık 9 haftalik hamileydim zincirleme kaza yaptık durduğumuz yerde basmış da basmış geldi vurdu bize biz öncekine öndeki onun önüne en çok biz hissettik araba arkada önce içe geçti arabanın sıkıştık .
Acil şifalar dilerim ..
Neyi abartigim ı düşündünüz pardonO abartırsa bende abartırım hııh , tamam sustum .
Ben biseyin hıncını almıyorum da siz neden anlamadan saldırma gereği duydunuzkazanın hıncını neden burdan alıyosunuz ? sürekli kaza yapıp ağlayan sizsiniz, akıl verince de bize kızıyosunuz. o zaman konu açıp soracağınıza abinize gidip öğrendim sandım öğrenememişim deseydiniz.
BendeSinir oldum