Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size çok hak veriyorum bizde bi kendini bilmez yüzünden kaza yaptık 9 haftalik hamileydim zincirleme kaza yaptık durduğumuz yerde basmış da basmış geldi vurdu bize biz öncekine öndeki onun önüne en çok biz hissettik araba arkada önce içe geçti arabanın sıkıştık .

Acil şifalar dilerim ..

Gecmis olsun

Ehliyette pratik yapilmiyor ki gidecek, duracak, park edecek, kalkacak kadar arabayi kullansan yetiyor. Trafikte ehliyet sinavindaki gibi tin tin gitmiyor ki kimse.
Egitim alinmali, guvenli yerlerde arabaya hakimiyet ve refleks gelistirilmeli.

Her ehliyet ve araba konusuna atliyordum, burada da ne zaman bu tarz konu acilsa cemkiriyordum birin canini yakarsiniz diye.

En sonun bir acemi de bizi buldu :)))) yaz tatilim rezil oldu, yaz bitti hala iyilesmedim hangi para bunu odeyebilir. Allaha havale ediyorum.

Kral hava atmış gibi olacak ama abimin sürücü kursu var yeterince aldım sanıyordum bilmiyorum yapılacak bir kaza değil di
o zaman yeterince alamamışsınız demek. herkes acemiyken ufak tefek kazalar yapar siz sürekli yapıyorsanız ve kapı çökertecek kadar büyük kazalarsa bence biryerde yanlış var.

Kaza yapip aglayip uzulenleri hic anlamiyorum. Bende ara sira ufak tefek kazalar yapiyorum yani onceden kaza yapiyordum simdi hafif surtme dokunma fln ama hicbir zaman aglamadim bu mal sonucta canima bisey olmadiktan sonra ne olacak veriyosun tamirciye yaptiriyorsun:) esim rahatligima hayrandir zaten genelde ama cana gelecegine mala gelsin sozu cok dogru yani mala bukadar kiymet vermeyin ders filan alin cok takiyorsaniz.

Geçmiş olsun. Şoförlük azami dikkat gerektirir. Korku ve panikle çıkıyorsanız yola dikkatiniz de etkilenir. Sakin olun. Kaza yapmanızın bir sürü sebebi olabilir. Şeridi mi ortalayamıyorsun? Hızını mı ayarlayamıyorsun? Aynalardan trafiği mi kontrol edemiyorsun? Şerit değiştirmeyi mi bilmiyorsun vs... Yoksa hepsi mi sorunlu? Bence direksiyon dersi alın.

Ya kucük yer diyorsunuz muhtemel kalabalikta deģildir. Yani demekki bir yerde hep ayni hatayi yapiyorsunuz.
birde lüks arabayla sürüşe başlayan kat kat kaza parasi öder.
Ben mesela binmeden duami eder Allaha emanet yola cikar gerekirse sadakami verir cikarim.sizde oyle yaparsaniz belki önüne gecilir teknik hatalariniz yoksa.
Bir de dikkat ve hakimiyet onemli.

Bende sanıyordum dedim tam okunmuyor galiba
kazanın hıncını neden burdan alıyosunuz ? sürekli kaza yapıp ağlayan sizsiniz, akıl verince de bize kızıyosunuz. o zaman konu açıp soracağınıza abinize gidip öğrendim sandım öğrenememişim deseydiniz.

Size de gecmis olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…