Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.

Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya
Sonuna kadar katiliyorum. esimin ehliyeti var fakat acemi ve tekrar ders alacak. Ders almadan tamamen ogrenmeden kimsenin canini riske atamam diye düşünüyor. Size de cook gecmis olsun, cok üzüldüm..

ama kendiniz ile çelişiyorsunuz. ehliyette pratik yapılmıyor ise daha fazla ders almanın manası yok.

ayrıca refleks dediğiniz boş alanda sürüş dersi alırken gelişmez ki.

Yahu egitimden anladiginiz sey ehliyette ki egitim mi sizin ya da boş alana gitmek mi? Temel egitim, guvenli suruş teknikleri egitimi, ileri seviye egitimi gibi cesitli egitimler var ehliyet kursunda bulamazsin cogunu ve bunlara sadece acemiler degil uzun zamandir surucu olanlar bile gidiyor yanlis aliskanliklarimi duzelttim diyor. Bilmediginiz konuda israr etmeyin.

Eşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
Kullanamıyorsanız lütfen kullanmayın; trafiği engelleyip insanlara zarar veriyorsunuz. Trafikte adam akıllı araba kullanamayan kadın sürücü gördüğümde saydırıyorum. Yani bilmiyorsanız kullanmayın kardeşim.

Yahu egitimden anladiginiz sey ehliyette ki egitim mi sizin ya da boş alana gitmek mi? Temel egitim, guvenli suruş teknikleri egitimi, ileri seviye egitimi gibi cesitli egitimler var ehliyet kursunda bulamazsin cogunu ve bunlara sadece acemiler degil uzun zamandir surucu olanlar bile gidiyor yanlis aliskanliklarimi duzelttim diyor. Bilmediginiz konuda israr etmeyin.
tamam bu eğitimleri uzayda mı yapıyolar? iyi ki bi kaza geçirmişsiniz yani tamam geçmiş olsun ama babam 35 senelik şoförken kaza yaptı diyorum.

Eşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
adı üstünde kaza , mevlam beterinden korusun , allah kimseye kaza bela vermesin , ehliyetinizde arabanızda hayırlı olsun , fakat sürekli kaza yapıyorsanız bir sorun var demekki , o şekilde trafiğe çıkıp başkalarınıda tehlikeye atmamak lazım , bunun için özel ders alırsanız bu sorunu çözersiniz

Bugün "Bilmem kaç binlik araba da kocişim tamir ettiriyor" dersiniz ama bir gün bir insana çarparsınız, canından edersiniz onun telafisi olmaz. Alacağınız hapis cezasını, ödeyeceğiniz kan paralarını geçiyorum, onun vicdan azabından kurtulamazsınız. Hadi başkasını da geçiyorum, sürücü kapısı diyorsunuz, biraz daha içe göçse belki kendi canınızdan olacaktınız. Kazalar hepimiz içindir evet ancak sürekli kaza yapıyorsanız bir sorun vardır. Direksiyon hakimiyetini iyice öğrenmeden, nerede gaza nerede frene dokunacağınızı bilmeden, aynalarınızı kontrol etmeyi iyice öğrenmeden trafiğe çıkmayın.

Şimdi linç yemek istemem ama
Ne zaman bir kaza atlatsam sürücüsü kadın
Sğa şeritten lönk diye üstüme çıkmaya çalışanlar kadın
En sol veya orta şeritte panikle 40 50 ile giden arkada selektör yapmalarıma aldırmayan ve trafiği aksatan kadın
Önümde frenin yerini bilmediği için ışıkta frene basmayan ve geri kayıp arabama çarpacakken benim korna ve bağırmalarımla son anda frene basan premses kadın

Erkekler genelde öküz oldukları için trafikte bana sorun yaşatıyor. Ya da a akadın ben buna yol vermem, ben bundam yol alırım diye düşündüklerinden

Kadınlar ise en azından benim karşılaştıklarım kural ihlali, panik, becerememe vs

ben yol vermiyorum öylelerine siz veriyor musunuz? gerçekten bayanların o trafikte ki ürkek kullanışları beni de bezdirdi. aslında kendilerine güvenseler sıkıntı kalkacak.
ben bakıyorum ki bir adam beni sıkıştıracak aynısını ona yapıyorum, gıcıklığına üstüme mi sürüyor asla korkmayıp bende sürüyorum yukarıda da yazdım biraz serserilik mevcut ama başka türlü yola gelmiyorlar

tamam bu eğitimleri uzayda mı yapıyolar? iyi ki bi kaza geçirmişsiniz yani tamam geçmiş olsun ama babam 35 senelik şoförken kaza yaptı diyorum.

Ben de kazayi herkes yapabilir diyorum heyoooo okuyormusunuz??? Oyle bisey yazdimdaaa daha ilk alintimda....

Devamli kaza yapan, göz gore gore yeterliligi olmayip trafikte acemilik atmaya calisanlardan bahsediyorummm ben.

Uzayda yapilmiyor kendi parkurlari var bazi yerler pistlerde egitim veriyor. Araba hakimeyeti ve refleks gelistirmek icin mutlaka trafikte olman gerekmiyor.
Yol kenarlarinda gordugunuz ehliyet kursu egitimlerinden farkli.

Ben de kazayi herkes yapabilir diyorum heyoooo okuyormusunuz??? Oyle bisey yazdimdaaa daha ilk alintimda....

Devamli kaza yapan, göz gore gore yeterliligi olmayip trafikte acemilik atmaya calisanlardan bahsediyorummm ben.

Uzayda yapilmiyor kendi parkurlari var bazi yerler pistlerde egitim veriyor. Araba hakimeyeti ve refleks gelistirmek icin mutlaka trafikte olman gerekmiyor.

Ben ileri sürüş eğitimi aldım mesela, çok da faydasını gördüm. Direksiyon hakimiyeti konusunda özellikle... Türkiye'de erkek kadın fark etmez, yarısından fazlası doğru direksiyon tutmayı bilmiyor. Sonra ani bir kriz anında direksiyonu doğru tutamadığından direksiyon hakimiyetini kaybedip canından oluyor, başka insanları canından ediyor. Sürücü kursları öğretmiyorlar genelde, ben ehliyet aldım ama hiçbir hoca direksiyonu doğru tutup tutmadığıma bakmadı.

Ben ileri sürüş eğitimi aldım mesela, çok da faydasını gördüm. Direksiyon hakimiyeti konusunda özellikle... Türkiye'de erkek kadın fark etmez, yarısından fazlası doğru direksiyon tutmayı bilmiyor. Sonra ani bir kriz anında direksiyonu doğru tutamadığından direksiyon hakimiyetini kaybedip canından oluyor, başka insanları canından ediyor.

Ayy zaten evde bunalmişim laf anlatamiyorum. Sinir basti :KK70: takmis ehliyet kursuna orada ogrenemiyorsan baska egitimin anlami yokmuş. Millet niye gidiyor acaba o zaman.

Geçmiş olsun. Sürekli kaza yapıyorsanız, demek ki araba kullanmayı bilmiyorsunuz. Kendi canınızı tehlikeye attığınız gibi, başkalarının canını da atıyorsunuz. Ne yapacağınız belli değil mi bu durumda? Pratik yapmanızı sağlayacak türden dersler, kurslar var.

Ayy zaten evde bunalmişim laf anlatamiyorum. Sinir basti :KK70: takmis ehliyet kursuna orada ogrenemiyorsan baska egitimin anlami yokmuş. Millet niye gidiyor acaba o zaman.

Hayır, sürücü kurslarında böyle eğitimler verilmiyor. İleri sürüş derslerinde bana kukaları koyup S çizdire çizdire direksiyon hakimiyeti öğrettiler; yolun bir tarafını ıslatıp viraj aldırdılar; panik freni öğrettiler. Çok da güzel oldu. Keşke herkes alsa ileri sürüş eğitimi.

Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.

Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya
Kesinlikle katılıyorum, çok ciddi tehlike yaratılıyor trafikte... yıllardır araba kullanıpta daha park etmeyi bile öğrenemeyen şöförler mevcut... ayrıca durumunuza çok üzüldüm Allah şifa versin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X