Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla size laf yetısdicem diye kaza yaptığımi unuttum çok saolun gerçi zenginin mali zühurtun çenesini yordu kusura bakmayın

Her türlü imkanınız var ancak trafiksiz yerde bile kaza yaptığınıza göre araba kullanma yeteneğiniz yok demek ki zorlamayın. Bazı şeyler doğuştan oluyor maalesef, baba veya koca parasıyla değil.

Evinizin önünden başka yerde de araba kullanmayın mümkünse kaza yapmayana dek. Arabanızı, canınızı daha da önemlisi başkalarının canını tehlikeye atmayın.

Ben de arabadan çok bunu düşündüm. Birinin canına zarar geleceğine bilmem kaç binlik arabaya zarar gelsin ki ben araba pert etmiş insanım. Yolum okul yoluydu bir çocuğa carpmadigim için arabama hiç uzulmedim hep sukrettim kimseye zarar gelmedi. Siz de ders alın mümkünse ki mümkün gibi. Ve lütfen iyice öğrenmeden çıkmayın fazla hız yapmayin benimki hızdan olmuştu ve aşırı dikkatli olduktan sonra yapılamayacak bir şey değil.

Özel ders alın demeyin lütfen konu sahibi kızıyor. Kaç kere söylemiş abisinin kursu varmış. Ayrıca araba da önemli değil çünkü eşinin tamirhanesi var araba da yapılıyor. Konu sahibine bir tek insanları ezmemek kalıyor. İnşallah onu da başarabilirse hiçbir sorun kalmayacak.

Valla bu kadar mal varlığı zengoluk içerisinde keşke biraz da TDK ( TÜRK DİL KURUMU ) ile ilgili bilginiz olsa; ya da özel ders falan alsanız..
ZÜHÜRT değil bknz; ZÜĞÜRT

Teşekkürler.
Sırf ben zühurt değilim bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz dedirtmemek için söylemediydim bu ayrıntıyı :)

Ben sadece ilk ve son mesajlari okuyorum valla neyse kurşun doktursun bari ne diyeyim

Sırf ben zühurt değilim bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz dedirtmemek için söylemediydim bu ayrıntıyı :)
Yok zengoluk bunu gerektiriyormuş canım, konu sahibi ondan böyle yazıyor sanırım
cümleleri yanlış yazmak, harf hataları yapmak, a harfinin kullanılması gereken bir cümlede ı harfini kullanmak zengoluk gerektiren işler. Türkçeyi doğru kullandığımız için sanırım ruhumuz fakir

Araba sürmeye devam edeceğinize eğitim alın mesela kuralları öğrenin yoksa bir dahakine daha kötü bir kaza olur Allah korusun
Tr de çok kolay ehliyet alınıyor arabayı durdurup çalıştırmak araba sürmeye yetmiyor

Derdim sürmesi kolay arabada neden kaza yapıyorum diye buraya sormak gibi bir hata yaptim.siz araba fiyatına takildiniz
Kursa takıldildiniz hertürlü imkanın var diye sizden özür mu dileyeyim pardon ama
İmkanlarınızı artıya çevirebilirsiniz. Çok mesaj var. Arada gözden kaçırmış olabilirsiniz. Sorumu yeniliyorum. Nasıl kaza yaptınız? Size mi çarptılar, siz mi çarptınız? Nasıl çarptılar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…