- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
-
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
İşte kendinize yakışanı yaptınız tebrik ederim , teşekkürler , iyigünlerValla size laf yetısdicem diye kaza yaptığımi unuttum çok saolun gerçi zenginin mali zühurtun çenesini yordu kusura bakmayın
Valla size laf yetısdicem diye kaza yaptığımi unuttum çok saolun gerçi zenginin mali zühurtun çenesini yordu kusura bakmayın
Ben de arabadan çok bunu düşündüm. Birinin canına zarar geleceğine bilmem kaç binlik arabaya zarar gelsin ki ben araba pert etmiş insanım. Yolum okul yoluydu bir çocuğa carpmadigim için arabama hiç uzulmedim hep sukrettim kimseye zarar gelmedi. Siz de ders alın mümkünse ki mümkün gibi. Ve lütfen iyice öğrenmeden çıkmayın fazla hız yapmayin benimki hızdan olmuştu ve aşırı dikkatli olduktan sonra yapılamayacak bir şey değil.Her türlü imkanınız var ancak trafiksiz yerde bile kaza yaptığınıza göre araba kullanma yeteneğiniz yok demek ki zorlamayın. Bazı şeyler doğuştan oluyor maalesef, baba veya koca parasıyla değil.
Evinizin önünden başka yerde de araba kullanmayın mümkünse kaza yapmayana dek. Arabanızı, canınızı daha da önemlisi başkalarının canını tehlikeye atmayın.
Eee zengoluk bunu gerektirirValla bu kadar mal varlığı zengoluk içerisinde keşke biraz da TDK ( TÜRK DİL KURUMU ) ile ilgili bilginiz olsa; ya da özel ders falan alsanız..
ZÜHÜRT değil bknz; ZÜĞÜRT
Teşekkürler.
Ben de arabadan çok bunu düşündüm. Birinin canına zarar geleceğine bilmem kaç binlik arabaya zarar gelsin ki ben araba pert etmiş insanım. Yolum okul yoluydu bir çocuğa carpmadigim için arabama hiç uzulmedim hep sukrettim kimseye zarar gelmedi. Siz de ders alın mümkünse ki mümkün gibi. Ve lütfen iyice öğrenmeden çıkmayın fazla hız yapmayin benimki hızdan olmuştu ve aşırı dikkatli olduktan sonra yapılamayacak bir şey değil.
Sırf ben zühurt değilim bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz dedirtmemek için söylemediydim bu ayrıntıyı :)Valla bu kadar mal varlığı zengoluk içerisinde keşke biraz da TDK ( TÜRK DİL KURUMU ) ile ilgili bilginiz olsa; ya da özel ders falan alsanız..
ZÜHÜRT değil bknz; ZÜĞÜRT
Teşekkürler.
Bir gün gitsen bile sözlerin yeter...Valla size laf yetısdicem diye kaza yaptığımi unuttum çok saolun gerçi zenginin mali zühurtun çenesini yordu kusura bakmayın
Unutmak mümkünmü böyle bir ...Bir gün gitsen bile sözlerin yeter...
Ben sadece ilk ve son mesajlari okuyorum vallaÖzel ders alın demeyin lütfen konu sahibi kızıyor. Kaç kere söylemiş abisinin kursu varmış. Ayrıca araba da önemli değil çünkü eşinin tamirhanesi var araba da yapılıyor. Konu sahibine bir tek insanları ezmemek kalıyor. İnşallah onu da başarabilirse hiçbir sorun kalmayacak.
Az önce 5 dakika uykuya daldım rüyamda Muneyi gördüm pek hayra alamet değil buUnutmak mümkünmü böyle bir ...
Yok zengoluk bunu gerektiriyormuş canım, konu sahibi ondan böyle yazıyor sanırımSırf ben zühurt değilim bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz dedirtmemek için söylemediydim bu ayrıntıyı :)
Şarkı ya kız o onu dediydim aşk o boşluklar aşk .Az önce 5 dakika uykuya daldım rüyamda Muneyi gördüm pek hayra alamet değil bu
Hepimiz ban yiyeceğiz gibime geliyorAz önce 5 dakika uykuya daldım rüyamda Muneyi gördüm pek hayra alamet değil bu
Araba sürmeye devam edeceğinize eğitim alın mesela kuralları öğrenin yoksa bir dahakine daha kötü bir kaza olur Allah korusunEşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
Bak aşağıdaki arkadaş konuyu açıklamış.Şarkı ya kız o onu dediydim aşk o boşluklar aşk .
Ben yazmadım kuzenim yazmış onları. XDHepimiz ban yiyeceğiz gibime geliyor
Geçmiş olsun. Şoförlük azami dikkat gerektirir. Korku ve panikle çıkıyorsanız yola dikkatiniz de etkilenir. Sakin olun. Kaza yapmanızın bir sürü sebebi olabilir. Şeridi mi ortalayamıyorsun? Hızını mı ayarlayamıyorsun? Aynalardan trafiği mi kontrol edemiyorsun? Şerit değiştirmeyi mi bilmiyorsun vs... Yoksa hepsi mi sorunlu? Bence direksiyon dersi alın.
İmkanlarınızı artıya çevirebilirsiniz. Çok mesaj var. Arada gözden kaçırmış olabilirsiniz. Sorumu yeniliyorum. Nasıl kaza yaptınız? Size mi çarptılar, siz mi çarptınız? Nasıl çarptılar?Derdim sürmesi kolay arabada neden kaza yapıyorum diye buraya sormak gibi bir hata yaptim.siz araba fiyatına takildiniz
Kursa takıldildiniz hertürlü imkanın var diye sizden özür mu dileyeyim pardon ama