- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
-
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
Bu üç noktanın devamını getirecek yürek yok galibaUnutmak mümkünmü böyle bir ...
Şarkı o şarkı okey . Aşk yazıyor boşluklardada . Yürek çoook bende .Bu üç noktanın devamını getirecek yürek yok galiba
Bencede siz tam bir........
Yazık kılıf bu mu belli nasıl yürekli olduğunuz iyi kiviriyorsunuz valla taktir ettimŞarkı o şarkı okey . Aşk yazıyor boşluklardada . Yürek çoook bende .
Sürekli kaza yapıyorsanız araba kullanmayı bilmiyorsunuz demektir. Bir zahmet kendinize bir öğretmen bulun ve trafiğe çıkmadan önce öğrenin ki insanları da tehlikeye atmayın.Eşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
kacinci kazaniz bilemiyorum. eger surekli kaza yapiyorsaniz yeteneginiz yok.Eşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
Yazık kılıf bu mu belli nasıl yürekli olduğunuz iyi kiviriyorsunuz valla taktir ettim
AlemsinizEee zengoluk bunu gerektirir
Gerçekten öyle sacma sapan durumlar arada insan gibi soranlara bile cevap veremedimKlasik kk olmadı mı biraz
Kadını çıldırtana kadar çok basit bir xümlesini cımbızla çekip çıldırtınca da al işte sen busun demek
Bide sofur var o daha güzelValla bu kadar mal varlığı zengoluk içerisinde keşke biraz da TDK ( TÜRK DİL KURUMU ) ile ilgili bilginiz olsa; ya da özel ders falan alsanız..
ZÜHÜRT değil bknz; ZÜĞÜRT
Teşekkürler.
Tam bir rakam.vereydinizPek anlayamadım ben bilmem kac binlik araba niye bu kadar rahatsız etti
sasırma tulumba sasırma ehlıyetı olanların yuzde yetmısı arac kullanmayı kuralları falan bılmıyor bır marşa basmayı bılıyor bırde eve gelınce durmayı gerısı allaha emanetNASIL araba kullanmayi ögrenmeden ehliyet aldiniz?
bir yasima daha girdim- benim yasadigim ülkede insanin aklini aliyorlar o ehliyeti verene kadar.
kapali alanda pratik yapin yahu- siz fiy fiy gezin diye millet canindan olacak.
Koptum yoruma:)))Bir kaç yüz lirada verip özel eğitim alın madem .