Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürmesi kolay dediğiniz araba nedir? Arabaların türlü türlü özellikleri olsa da artık direksiyon hakimiyeti hala bizde. O da pratiksiz olmaz. Pratik de 3 5 saat ders ile olmaz. Abinizin kursu var iyi güzel de kaç saat ders aldınız nasıl şartlarda ders aldınız o önemli 12 yıllık ehliyetim var 7 yıllık aktif kullanıcıyım aktif kullanmaya başlamadan önce 30 saat ders aldım boş yolda başlayarak en son sıkışık iş çıkış trafiğine varana kadar. Kurs arabası ile daha fazla ders almalısınız orda güvengeldikten sonra kendi arabanızda da hocayla çıkın 1 2 saat.

Sürekli kaza yapıyorsanız araba kullanmayı bilmiyorsunuz demektir. Bir zahmet kendinize bir öğretmen bulun ve trafiğe çıkmadan önce öğrenin ki insanları da tehlikeye atmayın.

kacinci kazaniz bilemiyorum. eger surekli kaza yapiyorsaniz yeteneginiz yok.

Yazık kılıf bu mu belli nasıl yürekli olduğunuz iyi kiviriyorsunuz valla taktir ettim

Ay bunudamı bilmiyorsunuz yav .
Orada alıntıladığım şarkı , arkadaş şarkıyı yazmış bende devamını yazdım .
Teşekkür ederim , sizden takdir kazanmak büyük lütuf , onure oldum .

Eee zengoluk bunu gerektirir
Alemsiniz Gelmiş geçmiş olsun. Kazalarınız kimsenin canına mal olmadan , trafiğe kapalı bir alanda direksyon dersi alıp kendinizi geliştirebilirsiniz.
Sinir krizi geçiriyor olmanız iyi birşey değil. Öfke kontrolü olmayan insanların trafiğe çıkmamaları gerektiğini savunuyorum.En ufak tahammülsüzlük, olayları çığrından çıkarıyor.

bırkere en guzelı otomatık vıtes
ve baslangıcta vurmada kırmada carpmada parcası kolay bulunan kolay tamır olan daha dusuk araclar
daha acemıyken ve sureklı kaza yapıyorken luks arac kullanmak ıcın yurek yemıs olmak gerek
oyle madem ozel hoca tutun 1 aylıgına

Son düzenleme:
NASIL araba kullanmayi ögrenmeden ehliyet aldiniz?
bir yasima daha girdim- benim yasadigim ülkede insanin aklini aliyorlar o ehliyeti verene kadar.

kapali alanda pratik yapin yahu- siz fiy fiy gezin diye millet canindan olacak.
sasırma tulumba sasırma ehlıyetı olanların yuzde yetmısı arac kullanmayı kuralları falan bılmıyor bır marşa basmayı bılıyor bırde eve gelınce durmayı gerısı allaha emanet
ne kural bılıyorlar ne bırsey maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…