- 6 Şubat 2008
- 2.811
- 3.553
-
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
Yok zorlicam saolunBilmem kac binliralik arabam var.4 yildir devamli kullaniyorum ufak bir sey disinda kazam yok masallah.
Demekki araba kullanmak size gore degil.olmuyorsa zorlamayin
Gerçekten baya sıkıntılisiniz ben zaten kurs al diyenlere abimin kursu var dedimSürekli kaza yapıyorum diyen sizsiniz , hep kapının önündemi kaza yapıyorsunuz , trafiğe çıkmamanız çok akıllıca olur bencede zira abinizin sürücü kursunun olması sizin araba kullanmayı bildiğinizi göstermez .
Eşim bilmem kac binlik araba hediye etti
Ohh çok şükür hiç bir sıkıntım yok , işte abinizin kursunun olması burdaki kimseyi ilgilendirmiyor , aynen arabanızın değeri ilgilendirmediği gibi .Gerçekten baya sıkıntılisiniz ben zaten kurs al diyenlere abimin kursu var dedim
Yok anlamıyor anacım anlamıyor , kabullenmiyor hiç bişeyi .Bu ne kadar gereksiz bir ayrıntı,
Bilmem kaç binlik olmayan araba yok be annem.
Eşin sana pahalı hediye aldım diye kandırmış seni :)
Kizlar ben kazayı çok tenha bir yerde evimin önünde yaptim ben de hem kendi canımı hem milletinkini tehlikeye atmadım
Trafiğe cikmiyorum
saldırdığım nokta neresi acaba ? demek ki yeterince almamışsınız dersi dedim. beni anlamanız için sevimli emojiler mi koymam lazımdı kiBen biseyin hıncını almıyorum da siz neden anlamadan saldırma gereği duydunuz
Egitim alinmali, guvenli yerlerde arabaya hakimiyet ve refleks gelistirilmeli.
Ehliyette pratik yapilmiyor ki gidecek, duracak, park edecek, kalkacak kadar arabayi kullansan yetiyor.
Yok canim araba piyasasından emin ol anlarız o ayrıntının sebebide kolay bir araba olmasiBu ne kadar gereksiz bir ayrıntı,
Bilmem kaç binlik olmayan araba yok be annem.
Eşin sana pahalı hediye aldım diye kandırmış seni :)
Yok canim araba piyasasından emin ol anlarız o ayrıntının sebebide kolay bir araba olmasi
Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.
Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya