- 10 Mayıs 2014
- 3.403
- 7.004
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
İyi bir hocadan ders alın. İnançlıysanız sadaka verin. Başka ne tavsiye edebiliriz?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, sürücü kurslarında böyle eğitimler verilmiyor. İleri sürüş derslerinde bana kukaları koyup S çizdire çizdire direksiyon hakimiyeti öğrettiler; yolun bir tarafını ıslatıp viraj aldırdılar; panik freni öğrettiler. Çok da güzel oldu. Keşke herkes alsa ileri sürüş eğitimi.
Canim bi oku ya valla yildimBilmem kaç binlik araba almışsınız.. o kadar kazaya maruz kalmayın lütfen.
Ders ücreti 1 saati 100-150 tl civarı araştırın isterseniz
oo tamam o zaman tatlışş kocanın tamirhanesi varsa sıkıntı yok. burada önemli olan tamirhaneCanim bi oku ya valla yildim
Kurs sorunum yok tam laf soyleyemeyenlerede duyirim tamir sorunumda yok kosisimin tamirhanesi var
Kaç binlik arabada sorun yok yenisi gelir
ben yol vermiyorum öylelerine siz veriyor musunuz? gerçekten bayanların o trafikte ki ürkek kullanışları beni de bezdirdi. aslında kendilerine güvenseler sıkıntı kalkacak.
ben bakıyorum ki bir adam beni sıkıştıracak aynısını ona yapıyorum, gıcıklığına üstüme mi sürüyor asla korkmayıp bende sürüyorum yukarıda da yazdım biraz serserilik mevcut ama başka türlü yola gelmiyorlar
Aynen devam egonuz tatmin olsunoo tamam o zaman tatlışş kocanın tamirhanesi varsa sıkıntı yok. burada önemli olan tamirhane
Reis-i Cumhurumuz sen onların kusuruna bakma. Hayatlarında bilmem kaç binlik araba görmedikleri için heyecan yaptılar senin konuyu görünce.Pek anlayamadım ben bilmem kac binlik araba niye bu kadar rahatsız etti
Ego kasmıyorum canım ben burada. Kendi adıma konuşayım, ego kasan sizsiniz bence.Aynen devam egonuz tatmin olsun
Eee derdin ne madem ?Canim bi oku ya valla yildim
Kurs sorunum yok tam laf soyleyemeyenlerede duyirim tamir sorunumda yok kosisimin tamirhanesi var
Sürmesi kolay arabadan kastınız otomatik vites olması, geri görüş kamerası şerit sensörü vs gibi donanımlara sahip arabalar diye tahmin ediyorum. Bu tip özellikler elbette büyük kolaylıklar sağlar ancak bir arabayı sürebiliyorum diyebilmeniz için bunlar değil, direksiyon hakimiyetiniz, aynı anda hem önünüzü hem aynaları kontrol edebilmeniz ve en en önemlisi diğer araçları takip edebilmenizdir. Kullandığınız arabayı tanımanız, sınırlarını boyutlarını kafanızda oturmanız en önemli faktörlerdendir. Bunlar olmadıktan sonra ister teknoloji harikası bir araba kullanın ister en antika arabayı kullanın kaza yaparsınız. Arkadaşların özel ders önerilerini dikkate alın derim. Abinizin sürücü kursunda doğru ve yeterli eğitim alamıyorsunuz belli ki. Trafiksiz yerde evinizin önünde bile kaza yapıyorsanız bir yerlerde yanlış var demektir.Derdim sürmesi kolay arabada neden kaza yapıyorum diye buraya sormak gibi bir hata yaptim.siz araba fiyatına takildiniz
Kursa takıldildiniz hertürlü imkanın var diye sizden özür mu dileyeyim pardon ama
Bacım biz napalım sürekli kaza yapıyorsan?Derdim sürmesi kolay arabada neden kaza yapıyorum diye buraya sormak gibi bir hata yaptim.siz araba fiyatına takildiniz
Kursa takıldildiniz hertürlü imkanın var diye sizden özür mu dileyeyim pardon ama
Hey maşallah neden ağlıyorsun o zaman bırak yenisi gelsinCanim bi oku ya valla yildim
Asla vermem
Yanından geçerken bie bakışları var
Erkeklik gururlarına zarar vermişim gibi
Ama artık yol veririm
Son kadın cinayetlerinden sonra korkuyorum