Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli kaza yapıyorum diyen sizsiniz , hep kapının önündemi kaza yapıyorsunuz , trafiğe çıkmamanız çok akıllıca olur bencede zira abinizin sürücü kursunun olması sizin araba kullanmayı bildiğinizi göstermez .
Gerçekten baya sıkıntılisiniz ben zaten kurs al diyenlere abimin kursu var dedim

Egitim alinmali, guvenli yerlerde arabaya hakimiyet ve refleks gelistirilmeli.
Ehliyette pratik yapilmiyor ki gidecek, duracak, park edecek, kalkacak kadar arabayi kullansan yetiyor.

ama kendiniz ile çelişiyorsunuz. ehliyette pratik yapılmıyor ise daha fazla ders almanın manası yok.

ayrıca refleks dediğiniz boş alanda sürüş dersi alırken gelişmez ki.

Siz yine kendiniz kaza yapmissiniz. Ben de trafik kazalarina bakan bir yerde calisiyorum. Bir kadinin tam 3 dosyasi var. Ucunde de yolcu. Hepsi agir kazalar, Hatta sonuncusu otobus devrilmis.
Kadinin sayfalarca psikolojik evraki vardi, arabada falan atak geciriyormus artik :KK43:

CiRiLLA CiRiLLA seni ariyordur bir sürü hasar merkezi. Birini kabul edin, baksinlar dosyaniza. Ayak parmagi kirilan adamlar 5-10 bin aliyor. Siz kimbilir kaç para alırsıniz sigortadan

Bilmem kaç binlik? 15 binlik de araba var sonuçta o da bilmem kaç binlik ben buna takılmadım da onu söylemeniz irrite edebilir okuyanları. Ayrıca insanları terslemeyin abinizin sürücü kursu var ama size yeterli gelmemiş demek ki.. sizin denkleme göre babası yada annesi dershane sahibi olan çocuk en ala üniversiteyi kazanır ama yok öyle iş. Kapasite meselesi kimi 1 seferde kapar kimi 10 seferde kapamaz mevzuyu

2 yıldır trafikteyim yeni yeni kendime güvenerek sürmeye başladım ki biri yanımda varsa asla rahat süremem. taşa tutulacağım ama biraz da serseri sürüyorum, önümde ki sürücü doğru düzgün sürmüyorsa bir şekilde önüne geçip ona gıcıklık yapıyorum falan.. biz tatillere giderken eşim arabayı bana verir..
bir de ben mesela yüksek sesle müzik dinleyerek daha iyi konsantre oluyorum, hiç denediniz mi?

ilk kazamı da geçen gün yaptım :) allah beterinden saklasın. daracık bir yol var ben güzel güzel giderken karşıdan da bir araç geldi selektör yaptım gelme diye geri geri gitti ama tam müsaade etmedi bende geçerim diye düşünüp çıktım başka bir arabanın tamponuna çarptım :halay: gittim kafeden sahibini buldum bir de adamın arabasını yaptırdım :)) beni zorlayan adam ortadan kayboldu tabi :)

Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.

Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya

Şimdi linç yemek istemem ama
Ne zaman bir kaza atlatsam sürücüsü kadın
Sğa şeritten lönk diye üstüme çıkmaya çalışanlar kadın
En sol veya orta şeritte panikle 40 50 ile giden arkada selektör yapmalarıma aldırmayan ve trafiği aksatan kadın
Önümde frenin yerini bilmediği için ışıkta frene basmayan ve geri kayıp arabama çarpacakken benim korna ve bağırmalarımla son anda frene basan premses kadın

Erkekler genelde öküz oldukları için trafikte bana sorun yaşatıyor. Ya da a akadın ben buna yol vermem, ben bundam yol alırım diye düşündüklerinden

Kadınlar ise en azından benim karşılaştıklarım kural ihlali, panik, becerememe vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X