Cinnet geçireceğim ben artık ...

ben okudum
konu sahibi ablasinin konuskanligindan kendisine dert yanamadigi icin burda anlatmis uzun uzun. icini dökmüs

merak ettigim su, neden yarim saat anlatmasini dinliyorsunuz ki
baktiniz ki önemli bisey yok ordan burdan konusacak, isim var deyip kapatin telefonu
esinizle vakit gecirirken neden ablanizin telefonlarini aciyorsunuz bile bile?

Cinnet geçiriyorsan kimse kafanıza silah dayamadı bu konuyu okuyup yorum yazmak zorundasınız diye girip bakmasaydınız .
bence her yazılan yoruma böyle tepki göstereceğize . biraz durup kendinize bakınız.
belki yorumlar sayesinde biraz olgunluk gösterirsiniz hayata karşı.
yaşınızın çok genç olduğunu düşünerek atar yapmamanızı tavsiye ederim bir büyüğünüz olarak.

Açmıyorum yine arıyo onuda açmasam yine arayacak bari açıyımda işim var diyip kapatayım diyorum ama ona bile alınıyo

Zaten bende yorumların karşılığında konuyu baya kısalttım .

Geçenlerde de bir Kadın hemen hemen aynı konuyu açtı, ama o ablaydı.
Ve kardeşini çok bunalttığını falan yazdı..

Acaba siz kardeşmisiniz?
Kafamda deli sorular.

Açmıyorum yine arıyo onuda açmasam yine arayacak bari açıyımda işim var diyip kapatayım diyorum ama ona bile alınıyo

siz sinir küpü olacaginiza, ablaniz alinsin?

bir de söyle bakin, esinizin kardesi bunu esinize yapiyor
siz bas basa vakit geciriyorsunuz ve durmadan arayan bir görümce veya kayinbirader

Geçenlerde de bir Kadın hemen hemen aynı konuyu açtı, ama o ablaydı.
Ve kardeşini çok bunalttığını falan yazdı..

Acaba siz kardeşmisiniz?
Kafamda deli sorular.

Baktım ben o konuya yok değil benim ablam değildi başkasıydı bende baya şaşırdım inş o değildir diye diye girdim koonuya değilmiş

Keşke bir yıldır hiç aramayan ablam arasada gereksiz konuşsa...
Sebep beni sevmiyormuş..kimseyi sevmiyormuş istemiyormuş hayatında bişey yaptım mı tabiki hayır....tamamen sebepsiz yere küss

Canım sen ablanla ilgili yine konular açmıştın dimi. Diğer konularını hatırlıyorum aynı ve hiç bi ilerleme yok. Onlarada yorum yapmıştım. Biri ablanı kk ya dahil et etmiş ciddi süper fikir, ama bu kezde burda okuduklarını anlatmaya kalkarsa sana hepten yanarsın. Ablana çokda olmasa sert bi tepki verip mesafe koymak zorundasın. Dünya onun etrafında dönmüyo bi kendine gelsin

Pardon o konu sizin değilmiş. Bence o konu sahbiyle baş başa verin dertleriniz aynı resmen

Ablam aslında burdaki hamilelerle grup halinde konuşuyor hatta görüşüyor orda ayda bir filan annemede bütün gün bişeyler anlatıyo ama demekki ona yetmiyo

Bence bir süre onun yaptığını siz ona yapın. Çok uzun bi süreye de gerek yok. 1 hafta örneğin. Ve buna da onun eşinin evde olduğu günden başlayıp evde olduğu günde bitirin
Ama siz konustugunuzda o sizi bastırmaya çalışacaktır. Siz daha çok üste çıkıp kendi dertlerini anlatın hep. Ona hiç fırsat vermeyin. Böyle insanlarin dinlemeye kesinlikle tahammül leri yoktur mutlaka kısa sürede patlayacaktir. Ayy bi yeter dinle diye. Ya da rahatsız oluyorum diye. O zaman peki madem birbirimizi belli saatler arayalım diye bi kural koyup kısıtlamaya gidebilirsin bence
Denemeye deger

Öyle yaparsam bu sefer sende yapıyorsun bak der sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…