- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ablanız silah mı dayıyor kafanıza?Cinnet geçiriyorsan kimse kafanıza silah dayamadı bu konuyu okuyup yorum yazmak zorundasınız diye girip bakmasaydınız .
Emin ol daha faydali yorum gelir o zaman :)
Yani konuna yorum yazan herkesin ortak derdi bu oldu
ablanız silah mı dayıyor kafanıza?
anlıyorum bende size birşey söyledim alındınızSilah dayamasada açmadığım zaman ya da müsait değilim değilim diyince laf sokup alınıyor ağlıyor
bence her yazılan yoruma böyle tepki göstereceğize . biraz durup kendinize bakınız.Cinnet geçiriyorsan kimse kafanıza silah dayamadı bu konuyu okuyup yorum yazmak zorundasınız diye girip bakmasaydınız .
ben okudum
konu sahibi ablasinin konuskanligindan kendisine dert yanamadigi icin burda anlatmis uzun uzun. icini dökmüs
merak ettigim su, neden yarim saat anlatmasini dinliyorsunuz ki
baktiniz ki önemli bisey yok ordan burdan konusacak, isim var deyip kapatin telefonu
esinizle vakit gecirirken neden ablanizin telefonlarini aciyorsunuz bile bile?
bence her yazılan yoruma böyle tepki göstereceğize . biraz durup kendinize bakınız.
belki yorumlar sayesinde biraz olgunluk gösterirsiniz hayata karşı.
yaşınızın çok genç olduğunu düşünerek atar yapmamanızı tavsiye ederim bir büyüğünüz olarak.
Açmıyorum yine arıyo onuda açmasam yine arayacak bari açıyımda işim var diyip kapatayım diyorum ama ona bile alınıyo
Geçenlerde de bir Kadın hemen hemen aynı konuyu açtı, ama o ablaydı.
Ve kardeşini çok bunalttığını falan yazdı..
Acaba siz kardeşmisiniz?
Kafamda deli sorular.
Keşke bir yıldır hiç aramayan ablam arasada gereksiz konuşsa...
Sebep beni sevmiyormuş..kimseyi sevmiyormuş istemiyormuş hayatında bişey yaptım mı tabiki hayır....tamamen sebepsiz yere küss
Ablam aslında burdaki hamilelerle grup halinde konuşuyor hatta görüşüyor orda ayda bir filan annemede bütün gün bişeyler anlatıyo ama demekki ona yetmiyoCanım sen ablanla ilgili yine konular açmıştın dimi. Diğer konularını hatırlıyorum aynı ve hiç bi ilerleme yok. Onlarada yorum yapmıştım. Biri ablanı kk ya dahil et etmiş ciddi süper fikir, ama bu kezde burda okuduklarını anlatmaya kalkarsa sana hepten yanarsın. Ablana çokda olmasa sert bi tepki verip mesafe koymak zorundasın. Dünya onun etrafında dönmüyo bi kendine gelsin
Pardon o konu sizin değilmiş. Bence o konu sahbiyle baş başa verin dertleriniz aynı resmen
Ablan konusmayi sende yazmayi seviyorsun sanirim okurken bunaldim daha dogrusu okuyamadim sonuna kadar
Ablası sürekli arayıp çok konuşuyormuş özeti bu bacım.Şu konuyu okursam suçluluk hissederim yahu, niye gidip bir kaç sayfa daha kitap okumuyorum diye.Özet geçebilecek bir hayırsever var mı?
Bence bir süre onun yaptığını siz ona yapın. Çok uzun bi süreye de gerek yok. 1 hafta örneğin. Ve buna da onun eşinin evde olduğu günden başlayıp evde olduğu günde bitirin
Ama siz konustugunuzda o sizi bastırmaya çalışacaktır. Siz daha çok üste çıkıp kendi dertlerini anlatın hep. Ona hiç fırsat vermeyin. Böyle insanlarin dinlemeye kesinlikle tahammül leri yoktur mutlaka kısa sürede patlayacaktir. Ayy bi yeter dinle diye. Ya da rahatsız oluyorum diye. O zaman peki madem birbirimizi belli saatler arayalım diye bi kural koyup kısıtlamaya gidebilirsin bence
Denemeye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?