• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinnet geçireceğim ben artık ...

daha onceki konunu okumustum canim ama ablanin son 1 ayi kalmis bebek dogunca teli eline almaya firsati bile olmayaak

kısaltılmış konunu da okudum canım.
Ama inan bu hayatta şikayet etmek yerine olumlu olabilmeyi ve eğer yoruluyorsan kendisine güzellikle söylemeni tavsiye ederim. tekrar aynı şeyleri yapıyorsa yine söyle, yine söyle.
ama şikayet etmek zayıf insanların; kolaya kaçmak ve takdir görmek için yaptıkları bi şey . bunu herkes biliyor artık.

kısaltılmış konunu da okudum canım.
Ama inan bu hayatta şikayet etmek yerine olumlu olabilmeyi ve eğer yoruluyorsan kendisine güzellikle söylemeni tavsiye ederim. tekrar aynı şeyleri yapıyorsa yine söyle, yine söyle.
ama şikayet etmek zayıf insanların; kolaya kaçmak ve takdir görmek için yaptıkları bi şey . bunu herkes biliyor artık.

Daha önce düzgünce anlattım karşılıklı sohbet etmek istiyorum edemiyoruz biraz daha az ve öz şekilde anlatsan dedim tersleyip kapattı yüzüme sonrada ağlayıp yanlş anlamış beni onunla hiç konuşmak istemiyorum sanmış. Bugün de artık bıktım yine bişeyi otuz kere anlattı tmm gerizekalı değilim on kere söyledin anladım diyorum sen de şöylesin böylesine başlıyo hemen hiç kendine bakmıyor. Gece saat bir şuanda yine yazıyo nerden gördüyse uyumadnmı daha demiş cvp yazmadım. Bikaç saat öncede npysn demiş yine yazmadım zaten bugün iki kez konuştuk.

Daha önce de yazdınız, daha önce de dedik ki
Kocaman insanlarız, karşınızdaki de yabancı biri değil alın karlınıza her şeyi söyleyin ablacığm sen böyle böyle yapıyorsun deyin,aynen buraya yazdığınız gibi dedik. Başka çözümünüz yok. Buraya konu açınca ablanın düzelmesi için bişey yapmış olmuyorsunuz.

Söylüyorum anlamıyor. Bugün de yine otuz kez anlattı bişeyi gerizekalı değilim anladım on kere söyledin dedim hemen sende şöyle sende böyle demeye başladı

Söylüyorum anlamıyor. Bugün de yine otuz kez anlattı bişeyi gerizekalı değilim anladım on kere söyledin dedim hemen sende şöyle sende böyle demeye başladı
Benim kuzenim aynıydı. Bi gün sırf bunun için buluşup yüzüne her şeyi söyledim tatlı sert Bi üslupla .böyle yapacaksan beni hiçbir zaman arama dedim en son. O günden sonra hiç aramadı.arada watsaptan yazar onda da tavrı hiç eskisi gibi değil. Beni de hala çok sever Sevgi'de sıkıntı yok

Bu gecen haftalarda acilan konunun aynisi degil mi? Neden ordan devam etmeyip, ayni derdi ikinci konu acarak yazdiniz? O konunuzda zaten herkes size tavsiye vermisti. Farkli ne duymayi bekliyorsunuz? Gidip ablanizi dovelim mi? Konusmak istemiyorsaniz, istemediginizi soylersiniz. soyleyemiyorsanizda cekeceksiniz.

Zaten cogu arkadas belirtmis. Sizde ayni konudan defalarca acarak, ayni seyleri konusma konusunda pek de farkli sayilmazsiniz ablanizdan

Detay anlatmadığım zaman burda sen nasıl kardeşsin damgası yediğim için uzun anlattım bir konuya bakarak kişiliğimimi çözüyorsunuz anlamadım :KK70:
Ben anliyorum arkadasim seni:) eski konularini biliyorum. Whatsapptaki battaniye oyuncak goruntusunu kahkahayla okumustum:)))
Ablan gercekten bunaltici. Allah ogrencilerine sabir versin 40 dakika bitmek bilmiyodur:)))))

Özetle: ablam çok konuşuyor, sürekli konuşuyor, müsait miyiz değil miyiz sormuyor bile, hep o konuşuyor, çok lafa tutuyor, sadece o konuştuğu için beni de dinlemiyor, konuşuyor da konuşuyor.

Gün içinde bir kez konuştuktan sonra hemen engelleyin bence, ertesi gün sabah engelini kaldırın konuştuktan sonra tekrar engel koyun, günlük vazifenizi yerine getşrmiş olursunuz. Aklıma başka yol gelmedi.

Dinlenmeden sürekli konuşma yapılması kim olsa sinir bozar, kaldıki sizin ablanız gerçekten değişik bir tür. Bebek olduktan sonra durum daha vahim olur diye düşünüyorum, önce doğum hikayesi sonra loğusa sendromu sırasıyla ve yeğeninizin ayrıntılı tahlilleri :) artı kvsinin yaptıkları

10 yıl özlemem demişsin ya,öyle bir özlersin ki sen bile şaşar kalırsın.Ben tek kızım ve öyle imreniyorum ki kız kardeşi olanlara.Müsait degilsen açma,ardıdan mesaj at müsait olunca ararım abla de.İki günde bir yada hergün 30_40 dk ablan için çok mu acaba? Hergün ne saatlet harcanıyor boşa.Bir de anne konusun da bunu annenin söylemesi daha uygun olur du.

Back