- 3 Nisan 2016
- 494
- 1.389
- 28
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bence sizde aynı şeyi 30 kere uzun uzun anlatmak aile geleneği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısaltılmış konunu da okudum canım.
Ama inan bu hayatta şikayet etmek yerine olumlu olabilmeyi ve eğer yoruluyorsan kendisine güzellikle söylemeni tavsiye ederim. tekrar aynı şeyleri yapıyorsa yine söyle, yine söyle.
ama şikayet etmek zayıf insanların; kolaya kaçmak ve takdir görmek için yaptıkları bi şey . bunu herkes biliyor artık.
Daha önce de yazdınız, daha önce de dedik ki
Kocaman insanlarız, karşınızdaki de yabancı biri değil alın karlınıza her şeyi söyleyin ablacığm sen böyle böyle yapıyorsun deyin,aynen buraya yazdığınız gibi dedik. Başka çözümünüz yok. Buraya konu açınca ablanın düzelmesi için bişey yapmış olmuyorsunuz.
Benim kuzenim aynıydı. Bi gün sırf bunun için buluşup yüzüne her şeyi söyledim tatlı sert Bi üslupla .böyle yapacaksan beni hiçbir zaman arama dedim en son. O günden sonra hiç aramadı.arada watsaptan yazar onda da tavrı hiç eskisi gibi değil. Beni de hala çok sever Sevgi'de sıkıntı yokSöylüyorum anlamıyor. Bugün de yine otuz kez anlattı bişeyi gerizekalı değilim anladım on kere söyledin dedim hemen sende şöyle sende böyle demeye başladı
Ben anliyorum arkadasim seni:) eski konularini biliyorum. Whatsapptaki battaniye oyuncak goruntusunu kahkahayla okumustum:)))Detay anlatmadığım zaman burda sen nasıl kardeşsin damgası yediğim için uzun anlattım bir konuya bakarak kişiliğimimi çözüyorsunuz anlamadım